Kul, hvala Vam na predlozima!

Posto cekam da prodam jednu gitaru od koje cu finansirati magnete i jos neshto, zasad sam stavio SH10 neck magnet, koji je na 7,4 i radi jako lepo i na klinu i na drajvu a u bridz sam stavio Ibanez ND-1 koji je ustvari isto shto i SH4 i ima 12k mozda malko jace. Super kombinacija, snimicu test kada budem mogao, shto je najludje iako su to kao neki moderniji magneti, zaista nisu pojeli zvuk gitare, koji je po prilici krupan i ima neki svoj karakter, samo sada je mnogo prezentniji i cistiji.
Naravno gibsonovi magneti ili seth lover ili Antiquities ce pasti kad tad, tj shto pre jer to je vishe na vintage stranu shto meni odgovara, ali zasad je gitara sasvim super.
Inace jako je cudna moja prica sa upravo ovim firebirdom. On je narucen u Noti pre dosta godina i to bash sam ga ja narucio (barem mislim da je to ta gitara), pa je stigao u Srbiju posle nekog vremena, ali mi se nije svideo zbog disbalansa (koji sam kasnije tek saznao kako se resava - samo prebacis strap button

). Odustao sam od njega i dosta je dugo stajao u radnji. Kasnije ga je neko uzeo i posle toga prodao coveku od kojeg sam ja kupio bash tu gitaru (ako se ne varam). Svirao sam je u subotu celu svirku, nisam nosio bekap nikakav, dobro je podnela maltretiranje, lagana je tj laksa i od SG-a kojeg sam imao do nedavno, a da ne pricam o les paulu...Sve u svemu najlaksa gitara koju imam kod sebe. Zvoni na suvo strava, izrada je sasvim okej, s obzirom na rang te gitare (nova je oko 43.000).

U celom kontekstu mi fali telac, ali i to cu blagovremenu resiti kod Okca i to je to nadam se (moram da se skinem, jel zna neko kliniku neku dobru? Posto za heroin ide metadonska terapija, shta se dobija za skidanje sa G.A.S.-a?)