Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
drugi je do jaja prvi zvuci kompresovano ne bi ja tu nista dirao samo stavi prekidaci uradi klsican wiring i udri
i meni drugi zvuci bolje
odlično zvuče ti artecovi.
nego evo nam nemanje na dugoj skali

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hahahaha. Da sam mogao da biram, ne bi. Ortak koji mi je dao ovaj vrat, prvenstveno ga se resio jer je dosta tanji, sto njemu ne odgovara, a meni je genijalno. I dalje tvrdim da je kraca skala zakon, ali ako je vec duga skala, onda je dobro da je sto tanji vrat....Milanares wrote:odlično zvuče ti artecovi.
Hvala svima na pomoci, ostavicu ove artec alnico i to je to.

Teach your children to love Gear, and they'll never have enough money to buy drugs..
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ne kopa me to shto nisu neki brendirani, nego sam bio u dilemi da li bi neki skuplji magneti jos bolje zvucali, a sad kontam da je ovo sasvim kul.Perce wrote:Nemanja, zvuk na drugom klipu je odlican. NEma potrebe da stavljas bilo kakve druge magnete. To je to, kako Strat treba da zvuci. Ne znam da li te kopa to sto znas da to nisu nikakvi brendirani magneti i sto su 5x jeftiniji od TexSpecijala, ali ovi zvuce jako dobro i na klinu i na drajvu.

Dok ne probas, neces znati
Ali 'vako, da nisam znao sta si sve pakovao u njega, rekao bih, to je to. Lep je osecaj kada ti se zalomi jeftin instrument koji zvuci do 00 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Perce wrote:Dok ne probas, neces znatiAli 'vako, da nisam znao sta si sve pakovao u njega, rekao bih, to je to. Lep je osecaj kada ti se zalomi jeftin instrument koji zvuci do 00

Evo jos jedna porodichna slika za kraj, oprostite obolelom coveku shto Vas smara.

Divotica!
Šta obolelo matori, pa imaš 5 različitih gitara i 1 amp a aktivno sviraš jbg. To je sve OK, ništa bolestno.

Šta obolelo matori, pa imaš 5 različitih gitara i 1 amp a aktivno sviraš jbg. To je sve OK, ništa bolestno.
- Hillybilly
Lepa kolekcijica
A ako si ti oboleo onda sam ja sa "F" odeljenja !
!

A ako si ti oboleo onda sam ja sa "F" odeljenja !

Milanares wrote:Divotica!![]()

"F" kao Funkomat?Funkomat wrote:Milanares wrote:Divotica!![]()

+1 ja imam 6 (uskoro 7) gitara, a nigde i ne sviram. Gre'ota

Лепо. Само су ти оне беле силуете које су налепљене на Жар-птицу чист злочин 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
jbg, realnost.Kristijan wrote:Лепо. Само су ти оне беле силуете које су налепљене на Жар-птицу чист злочин

Реалност или не - мени је свако лепљење налепница по гитарама за рехабилитацију у каменолому