Aman, bre više, dosta filozofiranja i kenjanja, prosto je neverovatno da je jedan uspaljeni klinac uspeo da podigne ceo forum na noge zarad žvake koja je barem ovde prežvakana milion puta. Pa ja sam počeo karijeru pre 20 godina na poluispravnom Meazzi pojačalu i dobro znam šta je 'tape delay' jer je to stvarno bio trakaški eho, i to dan danas ne može ništa da zameni, kakav Flashback, kakav El Capistan. Ali eto me živog i zdravog, svirao sam na svakakve moguće delay pedale, obožavao BOSS DD-3 iako se kvario, i terao dalje. Da je tad bilo k'o što danas ima u ponudi, verovatno bih se i ja pitao šta da izaberem od toga, ali sigurno ne bih bio tvrdoglav i ograničen k'o terasa kao postavljač teme, a takođe ne bih provodio slobodno vreme proganjajući ljude koji imaju suprotno mišljenje od onog koje sam zamislio da imaju po nevezanim temama na Muzičkom Forumu. To je najpre sramota i nekultura na koje očigledno moderatori i urednici ovog foruma ne reaguju iz samo njima znanih razloga. Verovatno ovakve glupave prepirke održavaju forum u životu, moguće da je to u pitanju. Ovde se svašta imalo čuti - ''majstori'' koji prave Ručne Radove ubeđuju ljude da je ''sve to isto'', a već na sledećoj temi ili postu kenjaju kako je njihov rad vredan toliko-i-toliko para i specifičan po tome-i tome... Pa, daj bre, odlučite se više... I ne ložite ljude. Postoji razlog zašto različite Delay pedale koštaju toliko koliko koštaju, s tim što je postavljač teme uzeo najlošiji mogući primer za skupu pedalu, i u tome je cela problematika. Carbon Copy je overhype đubre, niti radi kao verodostojan analog delay, niti ima muda za duža ponavljanja, a košta boga oca. Totalno pogrešan primer i uzorak. Aj sad svi marš kući, igrica je gotova, a ja odoh idući vikend kod ćaleta u radnju da probam da iskopam Meazzi i iskoristim sistem trake da radi bez samog pojačala, pa javljam rezultate.