Nightwish
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
-
Nightwish
Svako ko slusa Nightwish, neka mi se javi, jer ja ih obozavam!!!!
- LazaRocker
Re: Nightwish
Ja slusam. Ono nisam fan, ali svidjaju mi se jedno 10 - 15 pesama...
-
Super, Laza, bas mi je drago da ti se svidjaju! Meni su bili dobri samo zbog Tarje, prve pjevacice, a ova sad mi se nesto ne svidja... Pozz.
Dok je bila Tarja i aj boze pomozi al sada su opsta katastrofa
Uopste mi se ne svidjaju
Zanima me kako ce ova Anette ili kako li se vec zove odpevati stare pesme
Realno Tarja je operska pevacica i sumnjam da ce ova uspeti da i lici na Tarju
Upropastili su se kao i Tristania
Uopste mi se ne svidjaju
Zanima me kako ce ova Anette ili kako li se vec zove odpevati stare pesme
Realno Tarja je operska pevacica i sumnjam da ce ova uspeti da i lici na Tarju
Upropastili su se kao i Tristania
-
Meni isto sad zvuce katastrofa...
- Tarja_Turunen
Pa,nisu bas katastrofa ! Zamislite da nikad i nije bilo Tarje, onda bi Annete prihvatili najnormalnije. A , sta da je Tarja zamenila Annete? Da je ova bila u prvoj postavi ?!Nije Annete tako losa... Jeste da je Tarja svima nama draga i da je bila i ostace No1. ali,ne treba potcenjivati ovu novu... Jer, znamo da Tarja ima novi album ; koliko vas, njenih fanova, ga ima ? Osim mene...
Zato, nemojte potcenjivati i omalovazavati druge. Nije OK. Ako volite Nightwish, budite sigurni i verujte u njihov izbor ! Sorry na gnjavazi. 

Obozavam NIGHTWISH ----------fan-----------
meni se vise svidja tarja! bolji glas i neznam jednostavno je bolja
Ja sam vatreni fan 

-
Meni je Tarja bolja, ima bolji glas, to zelim reci, a mozda je ona kao osoba puno losija od Anette... Ne znam... Ona je meni no.1... I ja cu jednog dana postati operska pjevacica... Vec se pripremam i psihicki i fizicki.. Lagano ucim tehniku ( hm... da je to lagano...bar.) i uzivam u svojim visinama. Nadam se da vas ima jos takvih... Mislim, voljela bih da se za par godina sretnemo negdje na pozornici... S Tarjom u drustvu! Sta mislite?
Nije los nightwish, slusao sam ih pre 3-4 godine intenzivno. A to sto pricate u kvalitetu Tarje i Anette nije uopste tacno da Anette ne valja, to treba sve posmatrati drugacije. Kada je bila Tarja oni su bili vise Opera-Metal Band a sad kad je Anette su vise kao Pop-Metal i okrenuli su se drugoj publici.
A obe pevacice znaju da pevaju i to veoma dobro samo svaka na svoj nacin. Ne verujem ja da bi Tarja mogla bas da otpeva isto kao sto peva Anette tako da dve potpuno razlicite pevacice i to ne moze da se poredi.
A obe pevacice znaju da pevaju i to veoma dobro samo svaka na svoj nacin. Ne verujem ja da bi Tarja mogla bas da otpeva isto kao sto peva Anette tako da dve potpuno razlicite pevacice i to ne moze da se poredi.
sad cu biti banovan verovatno ili cu dobijati pretece mejlove:)
meni tarja nikad nije bila neka pevacica, kad cujem operske pevacice nekako mi sve to deluje sa lakocom i graciozno, a kod tarje mi sve nesto napeto i tesko deluje, recimo tarja peva baladicu i ja nisam u fazonu da me smiruje nego sam u tripu da joj je ogromna frka da izvuce i visoko i nisko i da ce da knori svakog trenutka.
ovu novu nisam slusao, ali bih se s njom druzio na odredjen eksplicitan nacin, a sa tarjom ne:)
meni tarja nikad nije bila neka pevacica, kad cujem operske pevacice nekako mi sve to deluje sa lakocom i graciozno, a kod tarje mi sve nesto napeto i tesko deluje, recimo tarja peva baladicu i ja nisam u fazonu da me smiruje nego sam u tripu da joj je ogromna frka da izvuce i visoko i nisko i da ce da knori svakog trenutka.
ovu novu nisam slusao, ali bih se s njom druzio na odredjen eksplicitan nacin, a sa tarjom ne:)
- goodlikesweeper
Doolio wrote:sad cu biti banovan verovatno ili cu dobijati pretece mejlove:)
Brate...ti si moj idol!

Slazemo se 100%.jos samo da dodam da ja poprilicno volim ovaj poslednji album.Mislim,zar je bitno ko je otpevao kad ga je onaj njihov klavijaturista whats-his-name strava iskomponovao!Lepa muzika,to je ono sto je bitno.
A sto se tice Tarje,njen solo album sve govori.Od toga gore ne moze!Ona tek ona obrada:
[youtube]YMSCJvaXDLY&feature=related[/youtube]
Mislim sta reci....

- LazaRocker
I meni je Tarja bolja...
Ne znam ne slusam ih. Slusao sam ih pre ali sad... smorili su me poprilicno.