Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Oprema Koju Imate
odlicno. a je li to klon Klona, lijevo od Tripleta?
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Nije, to je big Muff PI koji je pravio Funkomat.clapton wrote:odlicno. a je li to klon Klona, lijevo od Tripleta?

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Naletelo neko malo pojacalo u zameni. Hocu da ga svakako menjam za neshto vece za vucaranje po probama, ali, dok je tu, reko' da snimim test.
Nije strashno lose za 15w 8incha i full digitaliju.
Nije strashno lose za 15w 8incha i full digitaliju.
odlican ton:
ps. da ne zna neko koje pjesme svira ovaj? treca je valjda My Girl...
ps. da ne zna neko koje pjesme svira ovaj? treca je valjda My Girl...

- tommytigh77
Baš sam sinoć čitao, vrlo lep članak. Naravno, za neke osnovne stvari. Naročito se slažem s ovim:clapton wrote:zanimljiv tekst: http://www.premierguitar.com/articles/2 ... reat-sound
''Excessive distortion homogenizes guitar tone. You want enough gain to get great sustain and an aggressive sound if desired, but you don’t want to lose the punch, dynamics, and immediacy of a semi-dirty tone.''
Bas s tim u vezi gledam sad ovih dana koji drajv da izaberem, opet me malo uhvatilo to za neki projekat. Uradih jednog Timmy-a i pored toga sto ljudi kazu da je to prevashodno Strat pedala, nisam ocekivao nista od njega, a na kraju sam vrlo adovoljan njime. Odlicna pedala.tommytigh77 wrote:Baš sam sinoć čitao, vrlo lep članak. Naravno, za neke osnovne stvari. Naročito se slažem s ovim:clapton wrote:zanimljiv tekst: http://www.premierguitar.com/articles/2 ... reat-sound
''Excessive distortion homogenizes guitar tone. You want enough gain to get great sustain and an aggressive sound if desired, but you don’t want to lose the punch, dynamics, and immediacy of a semi-dirty tone.''
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Evo, skinuo sam ishejtovane slicice....i ugradio tremolo
Jel bolje sad?
Slicice su inace bile tu jer sam krenuo da ugradjujem ovaj tremolo, pa se neshto rastimavalo, i popizdeh i skinem, vratim tune-o matic. Otkako sam uzeo SG, provalio sam da ima jak feder na njegovom bigzbiju, jachi od ovoga...I reko' aj da probam ovaj feder sa manje otpora na SG da stavim...kad ono, ko saliven, nit rastimava a ima taman dovojno laku kretnju za ono za shta bigzbi inache koristim (drhtavi krajevi akorada i nota). I kad sam vec to uradio, reko...daj da probam da vrnem i na vatra pticu taj tremolo sistem ali ovaj put sa tvrdjim tj federom koji ima vise otpora....I evo, sad ne rastimava uopce, tako da je sad surf-bird (jos treba da mu neck magnet splitujem, to je ostalo). Snimicu test....bigzbi i uopste tremolo sistemi daju jako lepu neku notu overall zvuku gitare ne znam kako bih to opisao, ali isto se desilo i kad sam ugradio tremolo na jaguara, jednostavno lepsi harmonici nekako, kao da ima veze duzina tog dela zica koji ide iza bridge-a...nem pojma, svidja mi se shta god da je.

prelepo brate
Дакле немаш више Sheldon Cooper Signature
Ако, ако... Баш ме занима да чујем снимак.

jako lepo, "ukusno"! 
sad jos da i cujemo!

sad jos da i cujemo!
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Evo ga nabrzaka test:
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Otishao Line 6 i plexi pedala, uzeo sam ovaj Mustang 2, po prilici je glasan za svoje specifikacije, mislim da ce opusteno da gura manje svirke kad se ozvuchi a za probe opusteno koliko kontam.

-
nemanjavelimirovic wrote: isto se desilo i kad sam ugradio tremolo na jaguara, jednostavno lepsi harmonici nekako, kao da ima veze duzina tog dela zica koji ide iza bridge-a...nem pojma, svidja mi se shta god da je.![]()
![]()
![]()
Naravno da ima veze.

Bas mi je drago da je moj :rezervni: trem zavrsio na gitari koju si zadrzao za sebe.