U tom smislu je zajednica jer kupujemo i razmenjujemo $$$$ profile. Smejte se vi, ali samo moji profili koje imam, a imam sve, vrede duplo vise nego sam Kemper

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Naprotiv, nagovarali su mene da ga kupim. Salu na stranu, Kemper imaju cesto osobe koje imaju opremu o kojoj samo mozemo svi da mastamo. Kad sam video kako izgledaju poluprofi ili profi studija nekih osoba i njihova oprema za zivu svirku sa bendovima, usta su mi bila do poda. Ko sebi moze da priusti da ima Splawn, Mesa i jos neke ampove u kolekciji svakako ce moci sebi i Kemper da priusti. Njima bilo kakva tudja reklama nije potrebna, oni kupe ono sto im se jednostavno dopadatommytigh77 wrote:Ovo bre isto k'o one piramidalne šeme... U fazonu, ako nagovoriš još 10 ljudi da kupi Kemper, onda dobijaš promociju i kvalitetnije profile. Možda je zato čovek navalio ovoliko da hvali...![]()
![]()
![]()
Zamisli da kao za Kirbi dodjem da vam nesto odsviram preko Kempera u vasem stanumajtimika wrote:Eto znao sam da je neka sekta u pitanju kolege pocnite da zakljucavate vrata![]()
Sve ali gde nadje ovog sajentologa, majke ti?Kill surf city wrote:
Najbolje je da odes na soundcloud, ukucas Kemper i cujes kako zvuci u Mix-u. Uzivo i Axe i Kemper zvuce jako jako dobro...Kauto Labs wrote:jel samo meni pod hd pro koji je 650$ (i hd500x koji je 450$) zvuci bolje od kempera i axe 2?
Sto, jel ti smeta?Frostensen wrote:Ova tema jos postoji?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest