Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Overdrive

Re: Oprema Koju Imate

Post by Overdrive » 18 Oct 2015, 21:11

Perce wrote:Bravo za menjaze :)
Negro, ima li neke bitne razlike izmedju tih zoom stomboxova i recimo zoom G3?
kapiram da je to ista škola zvuka, mislim da tu čak ima i software koji može da se dosnimava i nadograđuje, pa ne verujem da ima neke zvukovne razlike

i mene je interesovalo to, ali izgleda da je prednost stompboxa što eto, može da se lakše uglavi u manji pedalboard sa ostalim pedalama te veličine

Opet, G3 je veći i pregledniji, verovatno manje mora da se podešava i gazi, na oku su ti uvek tri ekrana..

S druge strane, ako su te pedale upotrebljive samo za delay, chorus, flanger i tako te zezalice..onda možda pre treba ići na stompbox

S treće strane, G3 mi se čini sasvim upotrebljiv za sve ostalo, sušajući sve te neke rivjue jel'te..

S četvrte strane, ako kreneš da gasuješ pedale, onda ti je bolje da nastaviš sa stompbox varijantama, nego da gasuješ procesore i skupljaš krš po kući

S pete strane..možda je bolje kupiti jedan procesor i završiti sa pedalama i "nijansama" koje svi znamo, vode direkt u ludilo..

Glasam za G3

Overdrive

Post by Overdrive » 18 Oct 2015, 21:16

mislim da ta gitara zaslužuje mnogo bolju fotografiju, sa više sjaja i uglancanih detalja
ovako deluje kao na umoru..kao da nema krvi u njoj, kao da tri godine nije uzimala vitamine..laka meta za svakoga žižka.

Što se tiče Bigzbija, to je moram reći tako pasee..Ove jeseni se nosi Duz'nberg tremolo

I da, zebra magneti su must have..

:P

Overdrive

Post by Overdrive » 19 Oct 2015, 00:18

nenadg wrote:[quote
btw čekam da ovom DDRI 65 tici spadne cena na KP na oko 650 eu..pa da pregovaramo za oko 500 ;)
Nece, veruj mi. Nisam ja crveni krst.[/quote]

850..?

jesam rekao da ćemo da radimo biznis, samo još malčice

work with me! ;)

majtimika

Post by majtimika » 19 Oct 2015, 12:35

Overdrive wrote:
mislim da ta gitara zaslužuje mnogo bolju fotografiju, sa više sjaja i uglancanih detalja
ovako deluje kao na umoru..kao da nema krvi u njoj, kao da tri godine nije uzimala vitamine..laka meta za svakoga žižka.

Što se tiče Bigzbija, to je moram reći tako pasee..Ove jeseni se nosi Duz'nberg tremolo

I da, zebra magneti su must have..

:P

Ta gitara je radjena da izgleda kao da je na umoru, tako da hvala inace evo par fotki bez bigzbija doduse ali u punom sjaju :-)

http://www.tomisicguitars.com/page56.html

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 19 Oct 2015, 14:21

Do jaja za bigzbi matori.

I ja se castio:
Spoiler:
Image
Ludilo od sprave

Uncle Moe

Post by Uncle Moe » 19 Oct 2015, 16:52

U do jaja

nenadg

Post by nenadg » 19 Oct 2015, 19:58

Overdrive wrote:
nenadg wrote:[quote
btw čekam da ovom DDRI 65 tici spadne cena na KP na oko 650 eu..pa da pregovaramo za oko 500 ;)
Nece, veruj mi. Nisam ja crveni krst.
850..?

jesam rekao da ćemo da radimo biznis, samo još malčice

work with me! ;)[/quote]

:ziveli:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 19 Oct 2015, 22:05

Evo test ovog malog Laney pojacala koje prodajem. Za forumashe naravno da uvek ide popust na cenu. :)

Kul malo pojacalo, iako je 1x10, lepo se dere uz bubanj i prima ok pedale. :ziveli:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 22 Oct 2015, 22:38

Image

konacno slozih neki board za probe koji je moguce nositi a ne poludeti... nikad ali nikad vise necu nositi vise od ovoga.

board je Diago Commuter. sam board/daska/whatevs je odlican, cicak je vrhunski koji dolazi, sama torba je vrlo fina ali su alkice za shoulder strap kriminalno lose i jadne plasticne, razocarao sam se. nemojte kupovati ako necete da menjate te alkice, ja cu sutra, za neke metalne. pale su mi pedale dva puta na pod za jedno vece licem na dole. yikes. dobra star je sto je kuato design do jaja firma pa im nista nije bilo :nixweiss:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 22 Oct 2015, 22:41

Најс. Него, од кад имаш Мустанга? Промакло ми то... Јеси ли задовољан?

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 22 Oct 2015, 22:48

Imam ga neko krace vreme ne secam se kad sam ga kupio. Prezadovoljan sam. nije to ni blizu nekog MIJ mustanga (poredio skoro sa jednim) ali je dovoljno dobar za sate surf rock zabave mada sviram i probe na njemu a tamo sviramo bas heavy muziku. evo ga i video ako si propustio - https://www.youtube.com/watch?v=GGCg4riZOJs
odlicna je gitara, strasan value for money.

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 22 Oct 2015, 23:00

Да, ово сам скроз пропустио. Хвала.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 23 Oct 2015, 00:44

Image
Vratila se Fulltone Lesi... Mucim se vec nedeljama da pronadjem neki drive pedal koji ce odgovarati mojem glavnom pojacalu i koji ce raditi na svim ostalima solidno.
Probao sam preko 20 pedala, skoro sve Boss zute drive-ove, imao sam na kratko i dynadrive boss, DS2, probao sam cak i metalzone, razne plexi modifikacije, ac tone, i pre par sati i FullTone Full drive, nekoliko Yoyo pedala, TC Dark matter...i na kraju sam vratio na bord doduse noviji OCD. Maxin naravno jer mi se ne daje puno para a ovo radi isto. Ne znam ni koji *%$#@* sam uopste skidao OCD sa borda. Vec duzi period se zahebavam sa ovom problematikom posto svaki drajv radi na mom pojacalu okej, ono korektno i moze da se svira, ali ovaj OCD je ipak ono best of the best, a posto nemam para da probam sve te nek boutique varijante, skapirao sam da ne tapkam po mraku vec da ono shto znam kako radi jednostavno vratim nazad.... Isto tako je bilo i sa Line6 Echo parkom, najbolji dilej u single pedali i to je to...jbg. :nixweiss: :ziveli:

clapton

Post by clapton » 23 Oct 2015, 01:38

Cortex wrote:Image

konacno slozih neki board za probe koji je moguce nositi a ne poludeti... nikad ali nikad vise necu nositi vise od ovoga.

board je Diago Commuter. sam board/daska/whatevs je odlican, cicak je vrhunski koji dolazi, sama torba je vrlo fina ali su alkice za shoulder strap kriminalno lose i jadne plasticne, razocarao sam se. nemojte kupovati ako necete da menjate te alkice, ja cu sutra, za neke metalne. pale su mi pedale dva puta na pod za jedno vece licem na dole. yikes. dobra star je sto je kuato design do jaja firma pa im nista nije bilo :nixweiss:
Ukusno.

Hipsteru. :)

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 23 Oct 2015, 10:13

Da, sve njegovo je ultra hipstersko. :D

Do jaja za manji bord matori i bas mi do jaja sto je vecina pedala diy. Jos da predjes i na pravljene gitare pa da budes pravi hipster!

Post Reply