Karimii, da, ima definitivno faza koje bi se mogle povezati i sa ambijentalom, tnx
tommytigh77, hvala na preslušavanju i kritici. Sve to mozak beleži i barem ja negativne komentare ne shvatam kao problem... Šta da ti kažem, svačije uvo je drugačije, ne može se svima ugoditi. Srećan sam što ima puno ljudi kojima se dopalo, ali potpuno mi je prirodno da je nekom to što radim pfffft

. Ima na svetu x muzičkih bogova, bilo bi smešno da se svako od nas tripuje da smo oni. Mešavina žanrova koja ti se eto ne sviđa takva kakva je, je nešto u čemu sam prilično dosledan petnaestak godina, uz napredovanje. Naravno da ima razlika, promenilo se svašta, ali kada je reč o tom, instrumentalnom žanru, to sam ja - nežnije i fanki/jazz klin ili klavirske pratnje i rock-metal solo dist preko toga. i I vrlo je verovatno da ćeš prepoznati da sam to ja i za par godina, jer nikoga nisam kopirao. Ni tada ti se neće svideti, ali onima kojima je leglo i koji iz nekog razloga danas plaćaju da skinu album iako je dostupan besplatno za slušanje, hoće. Ta prva pesma se zove expectations. Očekivanja nas u životu često slome, posebno ona nerealna dok smo adolescenti. Kao talasi. More nije uvek mirno, ljubav nije uvek srećna. Tako ni ta pesma ne može ni u kom slučaju da bude nežna sve vreme

. Na našim prostorima zaista malo ljudi radi instrumentalnu muziku. A svi smo odslušali sve od Gatrija Govana, Petrucij, Metinija i sve znamo o svemu. Gitarski instrumentalni albumi od 30-40 minuta su ljudima, pa i poznatijim muzičarima po hard diskovima godinama. Znam nekoliko koji se razvlače par godina singl po singl ili nikako da se završe. I to je stvarno šteta. Evo, ja sam moj uradio kako sam mogao i sad je red na druge kolege muzičare da održe taj tip muzičke ideje na infuziji svojim albumima