Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

). Inace, do ponedeljka je dobra prilika da se pazari, ko je zainteresovan, snizeno je sve za 30$. Za PRO verzije moze da se nadje i kupon od dodatnih 50$ snizenja, sto dovodi cenu na 120$. Meni tone match ne treba pa sam uzeo standard za 69$ i sasvim je dovoljno...a izuva iz popke kako radi
). Inace, do ponedeljka je dobra prilika da se pazari, ko je zainteresovan, snizeno je sve za 30$. Za PRO verzije moze da se nadje i kupon od dodatnih 50$ snizenja, sto dovodi cenu na 120$. Meni tone match ne treba pa sam uzeo standard za 69$ i sasvim je dovoljno...a izuva iz popke kako radi 

nisam kupio pedalu ili pojacalo jedno 2 godine, pa opravdavam sebi trosak. A i licemerno bi bilo da im piraterizujem software posto i sam jedem 'leba od programiranja. Naravano, da moram da stedim, legalni software i poneka muzika bi verovatno bila prva stvar na kojoj bi stedeo.
 nisam kupio pedalu ili pojacalo jedno 2 godine, pa opravdavam sebi trosak. A i licemerno bi bilo da im piraterizujem software posto i sam jedem 'leba od programiranja. Naravano, da moram da stedim, legalni software i poneka muzika bi verovatno bila prva stvar na kojoj bi stedeo. Vrh je precizan i ostar, malo podseca na one odvratne dunlop stubby, ali za razliku od njih zvuci odlicno. Glasna je i ima dobar ton, dok je stubby i tiha i nesto muljava.
 Vrh je precizan i ostar, malo podseca na one odvratne dunlop stubby, ali za razliku od njih zvuci odlicno. Glasna je i ima dobar ton, dok je stubby i tiha i nesto muljava.
Kaako odvratna kad je to najudobnija i najlepsa trzalica na svetu (samo ako je 3mm u pitanju), cccbancika wrote:malo podseca na one odvratne dunlop stubby, ali za razliku od njih zvuci odlicno.

http://diy-fever.com/reviews/picks/poin ... k-roundup/
 http://diy-fever.com/reviews/picks/poin ... k-roundup/1.5mm, kod vecine trzalica mi je to optimalna debljina. Jedino mi kod onih chicken picks iz nekog razloga 2.5mm najbolje radi.Overdrive wrote:lepo izgleda mada, malo preoštar vrh za moj ukus..
šta reče kolko je debela?

Uncle Moe wrote:Kaako odvratna kad je to najudobnija i najlepsa trzalica na svetu (samo ako je 3mm u pitanju), cccbancika wrote:malo podseca na one odvratne dunlop stubby, ali za razliku od njih zvuci odlicno.
 plus, ne zvuči loše
  plus, ne zvuči lošeUsers browsing this forum: No registered users and 1 guest