Pitanje u vezi sa Mitrosom

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
zekaisapa

Re: Pitanje u vezi sa Mitrosom

Post by zekaisapa » 03 Dec 2015, 12:13

Rockatansky wrote:
zekaisapa wrote: Obecanja, obecanja... evo posle tacno godinu dana, opsta slika nimalo bolja, jos je gora, u stvari... casnog krsta se ne zna, ni na sajtu, ni na stanju, dva prodavca kazu razlicito, na on line porudzbinu odgovore posle nekoliko dana... ma Thomann je zakon, samo ako postoji varijanta dostave nekom u Svabiju pa onda u Srbiju.
Ukoliko želite savet ili preporuku u vezi artikala koje imamo na stanju, ili informaciju o tome kada željeni artikal stiže u radnju, kontaktirajte neku od maloprodaja u Beogradu, Novom Sadu, Subotici i Nišu.
Toliko o tom "sređenom stanju"...

Overdrive

Post by Overdrive » 03 Dec 2015, 12:14

zekaisapa wrote:
Ma ko ih jebe... ja sam se skroz prešaltao na EBay, pa nek je i cena na kraju ista, i nek se čeka 20-30-ak dana, opet dobro, tamo moljakaju da ne daš lošu ocenu, ako ti ne stigne šalju odmah drugu pošiljku da ne bi otvarao slučaj. Domaće trgovine samo za ne-znam-kakvu-hitnu nabavku.
:1:

dikan

Post by dikan » 03 Dec 2015, 12:43

nenadg wrote:Ja kupio pre neki dan kupio polovnog American Deluxe Telecastera na https://www.willhaben.at.
Kako si je dopremio do Srbije? Video sam par interesantnih stvarčica za mene :D

Frostensen

Post by Frostensen » 03 Dec 2015, 17:50

zekaisapa wrote: Ma ko ih jebe... ja sam se skroz prešaltao na EBay, pa nek je i cena na kraju ista, i nek se čeka 20-30-ak dana, opet dobro, tamo moljakaju da ne daš lošu ocenu, ako ti ne stigne šalju odmah drugu pošiljku da ne bi otvarao slučaj. Domaće trgovine samo za ne-znam-kakvu-hitnu nabavku.
Nem' pojma, ja sam uzeo povece pojacalo, nije radilo kako treba, vratio ga sutradan. Rec nisu rekli, bili su vrlo ljubazni i u otpremanju i pri ponovom prihvatu istog. Pretpostavljam da usluga ponekad zavisi i od dana i koliko su premoreni, posto je tamo bila ludnica kad god sam usao u radnju. Udjem sednem, sacekam, bez zurbe i sve bude oke. Apropo azuriranja robe, jednom sam kupovao hdd, trebao mi je u roku od odmah zbog posla. Zvao Gigatron, koji ga je "imao na stanju", kao javice mi. Zovu me 2 nedelje kasnije da me pitaju da li mi i dalje treba hard :) Ne da je sve to ok i normalno, ali daleko da je Mitros najgori imajuci u vidu da je solidam broj sajtova domacih prodavaca prakticno neupotrebljiv i za osnovnu navigaciju, a i secam se vremena kad su se elektricne gitare i kablovi prodavali iz "uvoza" po "stanovima". Bilo bi super da imaju veci izbor nekih stvari, ali to je sto je, ni ovo nije lose.

Fenderica

Post by Fenderica » 03 Dec 2015, 18:22

Frostensen wrote:Nem' pojma, ja sam uzeo povece pojacalo, nije radilo kako treba, vratio ga sutradan..
To je lepo jer su imali to pojačalo, ali ljudi se žale na ono što reklamiraju da imaju a kada udješ u radnju slažu te kao debila već ofucanim izgovorom: juče se prodao zadnji komad ili treba da stigne tokom nedelje. Nemaju 90% sitnica koje se na sajtu redovno ažuriraju, to ljude iritira. Par ortaka je trebalo nekih šrafova, potenciometara, sve ažurno na sajtu, pri pozivu ide klasično sačekajte, pa se prebacuju telefonu do glavnog i odgovornog i onda klasičan izgovor. Ljudi nemaju ništa što reklamiraju na sajtu, to iritira kupce. Koriste sajt da stvore širu sliku o svojoj radnji.

Praznične popuste redovno postave na ROBU KOJU NEMAJU, pa gde to ima?

To me podseća na početak devedestih kada su prodavci Halo Oglase koristili da bi stvorili lažnu sliku o robi i radnji, a kada odeš to je neki privatn stan u zgradi i prazne kutije na dve police u hodniku i nezaobilazna sekretarica za stolom koja glumi zaposlenu zenu.
To je podvala koja traje godinama i ne menja se recept. :hide:

Dokle tako?

nenadg

Post by nenadg » 03 Dec 2015, 20:39

dikan wrote:
nenadg wrote:Ja kupio pre neki dan kupio polovnog American Deluxe Telecastera na https://www.willhaben.at.
Kako si je dopremio do Srbije? Video sam par interesantnih stvarčica za mene :D
Пријатељ који тамо живи отишао, просвирао ми је мало на телефонску слушалицу (јбг, доста ствари сам купио на невиђено), ја сам рекао може...пријатељ је раставио ставио у цегер и лагано прешао границу. Кофер ми стиже накнадно.

Поставићу слике и можда неки видео касније.

Overdrive

Post by Overdrive » 03 Dec 2015, 21:05

Fenderica wrote:
To je podvala koja traje godinama i ne menja se recept. :hide:

Dokle tako?
dokle god ima ofaca za šišanje.. :D

dikan

Post by dikan » 03 Dec 2015, 21:27

nenadg wrote: Поставићу слике и можда неки видео касније.
:kokice:

Rockatansky

Post by Rockatansky » 04 Dec 2015, 14:00

Frostensen wrote:
zekaisapa wrote: Ma ko ih jebe... ja sam se skroz prešaltao na EBay, pa nek je i cena na kraju ista, i nek se čeka 20-30-ak dana, opet dobro, tamo moljakaju da ne daš lošu ocenu, ako ti ne stigne šalju odmah drugu pošiljku da ne bi otvarao slučaj. Domaće trgovine samo za ne-znam-kakvu-hitnu nabavku.
Nem' pojma, ja sam uzeo povece pojacalo, nije radilo kako treba, vratio ga sutradan. Rec nisu rekli, bili su vrlo ljubazni i u otpremanju i pri ponovom prihvatu istog. Pretpostavljam da usluga ponekad zavisi i od dana i koliko su premoreni, posto je tamo bila ludnica kad god sam usao u radnju. Udjem sednem, sacekam, bez zurbe i sve bude oke. Apropo azuriranja robe, jednom sam kupovao hdd, trebao mi je u roku od odmah zbog posla. Zvao Gigatron, koji ga je "imao na stanju", kao javice mi. Zovu me 2 nedelje kasnije da me pitaju da li mi i dalje treba hard :) Ne da je sve to ok i normalno, ali daleko da je Mitros najgori imajuci u vidu da je solidam broj sajtova domacih prodavaca prakticno neupotrebljiv i za osnovnu navigaciju, a i secam se vremena kad su se elektricne gitare i kablovi prodavali iz "uvoza" po "stanovima". Bilo bi super da imaju veci izbor nekih stvari, ali to je sto je, ni ovo nije lose.

Druze... Pa ti njih poredis da Gigatronom, Mitros je za Gigatron izmislio poslovanje! Kod Gigatrona sam kupio USB, koje je odmah crkao, sto nije nemoguce, OK desava se. Ali cekao sam na reklamaciju 3 nedelje!!! da bi mi odobrili zamenu, ili da uzmem pare nazad. Za stvarcicu od 1500 dinara, koja BTW ne moze da se popravi pa da saljes u servis, nego ili radi ili ne radi! Ako ne, das coveku drugi, jbt 3 nedelje sam cekao dijagnozu. Uzeo sam u pare nazad, jer sam u medjuvremnu kupio drugi (isti takav) USB, jer mi je naproslo trebala ta stvar, i to za 850 kinti (a u radnji su mi toj inace i rekli da stvari vrednosti do 6000 dinara ne salju u srevis da se popravi ili uradi dijagnoze, nego odmah zamene kupcu, toliko o proceduri). Inace sam u Gigatornu isti mesec sunuo neciju platu, sta sam sve kupio, i ne mogu da mi izadju u susret za 1500 dinara.... :krstise:

Ni u ludilu ne ici u Gigatron. Znam da nije tema, ali da podelim dobronameran savet.

Overdrive

Post by Overdrive » 04 Dec 2015, 14:02

Rockatansky wrote:
Ni u ludilu ne ici u Gigatron. Znam da nije tema, ali da podelim dobronameran savet.
U mitros idite, ali samo ako ste baš ludi :lol:

Rockatansky

Post by Rockatansky » 04 Dec 2015, 14:26

Pa to, u Gigatron ni u ludilu, a u Mitros moze :)

nenadg

Post by nenadg » 21 Dec 2015, 22:02

Знам да тема са слике није директно повезана са продајом музичких инструмената, али да подсетим господу из Митроса да објављивање лажних распродаја може да носи и законску одговорност.

Image

Overdrive

Post by Overdrive » 21 Dec 2015, 22:35

e taman da nekim ljudima pošaljem preporuku da pogledaju da li im je sajt usaglasšen sa ponudom 8)

i o kakvim se "popustima" radi..

Bili D Kid

Post by Bili D Kid » 21 Dec 2015, 23:21

MIslim da je važno šta se kupuje i koliko si upoznat sa tim što kupuješ. Lično nisam imao probleba sa Mitrosom, a dosta toga sam uzeo kod njih. Uvek se raspitam oko toga što me zanima, u svim radnjama, pa tek onda odlučim gde šta kupujem. KUpovao sam u Mitrosu, Mariću, Music Media Centru, Music Trade Instruments, Mix Music, Sky Music...

Fenderica

Post by Fenderica » 22 Dec 2015, 08:17

Bili D Kid wrote:MIslim da je važno šta se kupuje i koliko si upoznat sa tim što kupuješ..
Misli Bili da kupci trebaju da znaju da je važno šta se kupuje u muzičkoj radnji? Ma jok, u radnju ulaze da bi kupili paklo cigara i jogurt za doručak. Au ala izvredja sve nas ovde jbt. Bravo. :bow: Ovde ljudi pišu svoja iskustva sa robom koje NEMA U RADNJI iako je REKLAMIRAJU NA SAJTU i redovno OBNAVLJAJU na Kupujem Prodajem OGLASIMA. Tebi to do sada nije bilo jasno iz napisanog?
Nisu kupci idioti koji KUPUJU NA SLEPO pa po tebi nisu upoznati sa time što kupuju. :shock: Vrlo dobro znaju šta bi kupili i koliko bi to platili, ali kada se odluče i dodju u radnju toga nema po tim cenama ili nema uopšte. BIVAJU OBMANUTi.

Post Reply