Da li su bolja opcija od Klotz kablova spojenih na HICON ugaone džekove? Da pitam i koje bi ste Klotz uzeli u gore firmi AC104SW, AC106SW ili AC110SW za povezivanje pedala?veljapa wrote:Jel probao neko ovo:
https://www.kupujemprodajem.com/Pec-git ... d=52933155
Treba mi jos par komada, a tanak sam sa lovom.
Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
oćel meni neko da odgovori u vezi patch kablova, ako priznam da sam se zajeb sa onim jeftinim džekovima? 

- alucard_earl
https://www.kupujemprodajem.com/Unikat- ... ilter_id=4
Sa kompletnim opisom i cenom : "Izvrsna gitara, rucno farbana, zato je unikat. .." 12000 rsd!!!! I vrhunac fiksni telefon
Sta kako ,na koju foru...Jel se ja nerviram bez razloga ili sam samo omatorio pa trazim razlog tamo gde ga nema.Onaj pacijent sto prodaje "Suhr" kao neki rucni rad,ne daj Boze da ga pitas koji je to majstoe radio, odma ce da digne buku "Nemam ja sta tebi da se pravdam,moja gitara radi u rangu sa Fenderom", pa sviraj je onda majku mu staru,nemoj da muljas po oglasima ako je tako...
Nemam pojma, nisam vas davno smarao bilo je i vreme. Ajd uzdravlje i ne nervirajte se bez razloga...
Sa kompletnim opisom i cenom : "Izvrsna gitara, rucno farbana, zato je unikat. .." 12000 rsd!!!! I vrhunac fiksni telefon

Sta kako ,na koju foru...Jel se ja nerviram bez razloga ili sam samo omatorio pa trazim razlog tamo gde ga nema.Onaj pacijent sto prodaje "Suhr" kao neki rucni rad,ne daj Boze da ga pitas koji je to majstoe radio, odma ce da digne buku "Nemam ja sta tebi da se pravdam,moja gitara radi u rangu sa Fenderom", pa sviraj je onda majku mu staru,nemoj da muljas po oglasima ako je tako...
Nemam pojma, nisam vas davno smarao bilo je i vreme. Ajd uzdravlje i ne nervirajte se bez razloga...

Last edited by alucard_earl on 13 Dec 2015, 11:14, edited 1 time in total.
- alucard_earl
Jos jedna stvar, kako sad gomila prodavaca gitara svi imaju zenski Nick??? Ispostavlja se da ima brdo zenskih gitaristkinja,sto je po meni kul,ali sumnjam da se provlace po oglasima. Ako uspem da se setim: Vesna,Lola,Katarina,Svetlana, Slavica i sve imaju neke ultra retke ili ultra kul rucne radove(po njihovoj prici). Jel to nedostatak identiteta pa su svi presli u onaj odvratni hipstersko-feminizirani-metroseksualni nacin razmisljanja i postajanja(jos gore izgledanja...)
(Rada(ns),Teta(ar),Ljuba-Trifunka(bg))
(Rada(ns),Teta(ar),Ljuba-Trifunka(bg))
Nikog ti ne zamaras,cak sta vise.Svaka ti je na mestu.
Кад се мужеви избрукају у трговини онда отварају налоге на женино име.
Kristijan wrote:Кад се мужеви избрукају у трговини онда отварају налоге на женино име.

Ja ne vidim nista skandalozno;pa samo ovaj svirl ,da ti neko uradi, bi kostao 12000 ako ne i vise.U smislu svirla,ovo je svakako unikat pa cak da je i ozloglaseni Rooster.alucard_earl wrote:https://www.kupujemprodajem.com/Unikat- ... ilter_id=4
Sa kompletnim opisom i cenom : "Izvrsna gitara, rucno farbana, zato je unikat. .." 12000 rsd!!!! I vrhunac fiksni telefon![]()

Djabe, nije originalan. Dohvatio klasičan oblik gitare i prefarbao je, pih. Daj budi originalan, preuredi metlu u gitaru, prefarbaj je, udesi, i stavi magnet da svira, to je unikat.OVCA wrote: Ja ne vidim nista skandalozno;pa samo ovaj svirl ,da ti neko uradi, bi kostao 12000 ako ne i vise.U smislu svirla,ovo je svakako unikat pa cak da je i ozloglaseni Rooster.

- alucard_earl
Fenderica wrote:Djabe, nije originalan. Dohvatio klasičan oblik gitare i prefarbao je, pih. Daj budi originalan, preuredi metlu u gitaru, prefarbaj je, udesi, i stavi magnet da svira, to je unikat.OVCA wrote: Ja ne vidim nista skandalozno;pa samo ovaj svirl ,da ti neko uradi, bi kostao 12000 ako ne i vise.U smislu svirla,ovo je svakako unikat pa cak da je i ozloglaseni Rooster.

- alucard_earl
Da stavi ham i opici distorziju i eto nam Djent Stick-a

http://www.kupujemprodajem.com/Les-Paul ... ilter_id=4
Чудан и преширок хедшток и Гибсон лого који ми изгледа уврнуто. Шта мислите ?
Чудан и преширок хедшток и Гибсон лого који ми изгледа уврнуто. Шта мислите ?
yeah, vise stvari deluje sumnjivo. A i nisam video ni jedan LP koji ima zaobljen fingerboard kod neck magneta.
Prvo i osnovno, gledas hardtail. Ako stoji iza potra tj dalje od vrata, onda je ili kina ili neki budz. U svakom slucaju, sa nalepljenim gipson logom, bezi dalje. Rekao bi da ni civije nisu ni blizu....
Last edited by Perce on 16 Dec 2015, 18:28, edited 1 time in total.
Falsifikat.
Mali ugao glave, jeftine čivije, maple neck, gornja ploča skoro ravna, previše udaljen stoptail, musava slova, preširok i netačan dijamant, poklopac šipke netačan....

Mali ugao glave, jeftine čivije, maple neck, gornja ploča skoro ravna, previše udaljen stoptail, musava slova, preširok i netačan dijamant, poklopac šipke netačan....