sa druge strane nemos zavrsiti pesmu na "zap" ako ima trails... takodje, par puta mi se desilo da nagazim greskom digidelay umesto carbon copy-a i onda nastane haos!
u svakom slucaju, mora covek imati i jedno i drugo.
Ima smisla i da ima i da nema repova (mislim i na delay i na reverb), valjda je svima jasno da je to stvar navike, potrebe itd. Ja licno volim da imam izbor da li ima ili nema repova, ali ako taj izbor ne postoji, a svidja mi se pedala, sta da se radi, to mi do sada nije bio dealbreaker a imao sam i jedne i druge.
Digidelay ima repove koji ne mogu da se iskljuce, uvek su prisutni nakon gasenja pedale.
Baba Slim wrote:Digidelay ima repove koji ne mogu da se iskljuce, uvek su prisutni nakon gasenja pedale.
Eh hvala to nisam znao, imam već jednu tu digi zaobilazim. Uzeo bih DD3 ali je neopravdano skuplja od ostatka serije. Mislim da echo park ima mogućnost da uključuje i isključuje te repove ima i takvih pedala. nije hića
da ne pricamo o tome da je Srbija toliko bedna da nemamo u ponudi Digitech Obscura delay koji jebe kevu svim tim dilejevima a jeftin je i u svetu se gazi vec godinu dana sigurno..
Nisam se mnogo bavio izradom pedala ove godine, ali sam bar napravio ovo. Ucestvujem na nekom takmicenju za najzanimljiviji build 2015-e pa sam morao da snimim demo Vise o build-u u opisu YT video-a, ali ono sto je meni posebno interesantno ovde je mogucnost ramp up & down brzine fejzera kao i jedna stvar koju nisam video da je iko do sada radio a to je tzv. fade bypass, lagani fade in and out reverb efekta.
Drugari da li je neko od vas probao DV Mark Tube marker pedalu.....na snizenju je, a na Youtube mi zvuci savrseno a nisam u mogucnosti da je probam prije kupovine, ali sam spreman da rizikujem. Cisto bih volio da cujem jos necije misljenje.