Ne vidim u cemu je problem covek daje pedale u vrednosti 500-600 jura, i doplacuje za les pola , ti si stvarno neopevana budalaFenderica wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Gitarske ... lter_id=18
Koji entuzijasta haha, "privatna kolekcija". Menjao bi 3 četiri pedale ni manje ni više nego za Gibsona Les Paul Standard.Eto, ako neko od vas ima lespola standarda a ne zna šta će sa njim, može da ga utopi za par gitarskih pedala i još dobije koju kintu preko haha
Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
haha ajd mi kaži kada si toliko pametan, ko bi od vlasnika Gibson Les Paul STANDARD gitare imao želju da se otarasi gitare u korist par pedala? Da li si ti normalan kada uzimaš u obzir takvu ponudu na razmenu? Da li ti imaš prijatelja uopšte? Ili mrziš ceo svet do 12h a od 12h do 24h samog sebe?majtimika wrote:Ne vidim u cemu je problem covek daje pedale u vrednosti 500-600 jura, i doplacuje za les pola , ti si stvarno neopevana budalaFenderica wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Gitarske ... lter_id=18
Koji entuzijasta haha, "privatna kolekcija". Menjao bi 3 četiri pedale ni manje ni više nego za Gibsona Les Paul Standard.Eto, ako neko od vas ima lespola standarda a ne zna šta će sa njim, može da ga utopi za par gitarskih pedala i još dobije koju kintu preko haha
Izvini zaboravljam sa kim pricam les paul STANDARD, gitara basnoslovne vrednosti , nedostizna za srbina, nezamenljiva nizasta osim za hiljade i hiljade eura les paul standard o da. Ti si stvarno neopevana budala, ne vidim problem da kao vlasnik bilo cega u zamenu uzmem 30% vrednosti u robi, narocito sto lik daje sasvim kul pedale i ostatak u kesu. Ja zaista ne znam iz koje stale si ti izasao, na kom pasnjaku odrastao, ali takvog konja ne videh odavno.
Majti, ti koliko vremena provodiš ovde na forumu svadjajući se sa ljudima, da toliko provodiš u radionici, možda bi neko i čuo za tebe van Kule i bližih rodjaka. Rečnik ti je pogan, ne vole ljudi takve "majstore". Nauči da se prvo uvlačiš ljudima, to je osnov biznisa u svetu. Ti na žalost nemaš živaca, još si umišljeni "lutier", teško, jako teško
Eh da, od sada možeš da psuješ koliko ti je volja, to je odraz tvoje kulture, kod mene si na IGNORE!
Eh da, od sada možeš da psuješ koliko ti je volja, to je odraz tvoje kulture, kod mene si na IGNORE!

Necemo da se uvlacimo nikome a narocito takvim papanima kao ti, to sto ja privatno radim sta radim, nema ama bas nikakve veze sa tim sto se ovde svadjam sa tobom, a takodje nije odraz mog majstorskog umeca tako da prestani sa tim, za mene zna ko treba da zna taki kao ti i ne treba , sto manje posla sa takvima to bolje.
- alucard_earl
Ovi iz Arandjelovca su šampioni. Deni mora da je SIN a ovo TATA: http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-T ... lter_id=18

Ovog Denija nisam primetio, ali Tatu koji valja TS9 za astro cenu ,nije teško zapamtiti. Valjaće on tu pedalu i slične još deset narednih godina. Neverovatno kako neki imaju toliko vremena i živaca da godinama non stop obnavljaju isti oglas? Čini se da je njima nebitno da taj predmet prodaju, kao da im je bitno samo da ih ima u oglasima, da se o njima priča.

Ја сам Писца још раније схватио као пријатну особу која својим коментарима доприноси квалитету овог форума. Овим својим интелигентним, интелектуалним и седативним коментаром ме је, дефинитивно, купио. С друге стране, Кристијану (коме се исто тако дивим), један пријатељски савет, да ради посао модератора, а то је да пази да дискусија не испадне из шина. Не да буде духовит. Најмање што може да уради по том питању, да следи своје друге колеге са Форума, Кукија нпр.pisac wrote:Ovo nije u kontekstu muzickih tema.Posto sam shvatio da si ozbiljan covek,porodican,sto duboko postujem,pravicu se da sam ovu insinuaciju prihvatio kao salu.Ali ako procitas nekoliko puta to,videces da nije lepo to sto si napisao.Kakav odgovor ocekivati?
Prvo cu reci da ne pijem.Ovde gde sam sada,posebno je nepozeljno..Drugo,evo povlacim sve sto sam rekao u ovoj temi,tebi se duboko izvinjavam,poklanjam ti se kao vrhovnom autoritetu ovde a i sire,i beskrajno se kajem sto sam te iznervirao,makar na tren.Divim ti se kao jednom jako inteligentnom elokventnom i takticnom coveku.Nadam se da si zadovoljan,kao pobednik.
Meni si rekao sta mislis,ali nemoj nesto slicno drugima,mnogo je ruzno i uvredljivo.Ja tebi to nikad ne bi rekao,prijatelju moj.
Још једном, пријатељски савет. Ноу хард филингз

ja podržavam ovo što je Nenad napisao..pogotovo ako će da još snižava cenu DRRi ja 

Ноу хард филингс ет ол, али ја нисам модератор па тај посао не могу да радим. Сад дакле могу на миру да се будалесамnenadg wrote:да ради посао модератора

Још нећу, добро ми иде...Последње понуде уклључују све четири фелне за појачало и то са све шрафовимаOverdrive wrote:ja podržavam ovo što je Nenad napisao..pogotovo ako će da još snižava cenu DRRi ja

- Rockatansky
https://www.kupujemprodajem.com/Gitara- ... ilter_id=4
Jel ovo rekordna cena za Roostera? (Pod uslovom da nije Cusom Shop
)
Sta bi tek bilo da nije hitno?
Jel ovo rekordna cena za Roostera? (Pod uslovom da nije Cusom Shop

Sta bi tek bilo da nije hitno?

Али... 6 (и словима: шест) нових жица... и трзалица приде. Вреди погледати 

http://www.kupujemprodajem.com/Original ... lter_id=23
Da li je ovo moguce? Mozda ima nesto sto ja ne znam

Da li je ovo moguce? Mozda ima nesto sto ja ne znam