Upravo sam malo zategnuo i namestio gitaru. Ono malo sta se olabavilo i to. Imao preklopnik koji je zezao,pa sam ga otvorio uspeo da vidimsta fali,namestio. Spustio zice,mislim danize ne moze. Ima malo zujanja kad jace lupim (uglavnom kadse zanesem

) ali ne smeta. Malo zategnem sipku i ima da stima. Odgledao 50 klipova,procitao 100 tema pre nego sto sam poceo,pa sam zadovoljan malo sobom.
Iskreno,ja sam za sam svoj majstor varijantu tih nekih osnovnih stvarcica. Ono kao da rasklapas nesto pa pamtis i pises sta si radio i gde je sta islo.
Kao neko ko se bakce ovim stvarima od skoro mogu da preporucim da slobodno te neke sitnice sam radis (mislim da sredjivanje pragova bilo kakvo uz roditeljski nadzor

). Raspitas se malo ovde,pogledaj atare teme,yt i pici. Sto mika kaze,ako bas sjebes onda majstor. Uglavnom obrati paznju na stvari koje ti kazu nikako da ne radis i nemoj da ih radis. Takodje opasno se naoruzaj strpljenjem i ako nemas neki alat koji ti je neophodan za nesto,sacekaj nabavi pa onda radi. Da ne stanes na pola puta,pa za par dana nastavis pa ne znas de si stao.
To su ti moji prijateljski saveti.
Imas negde temu majstori odrzavanje i tako to. Priupitaj ih lepo,zamoli za savet. Do sad par ljudi sto sam pitao nesto su mi bas ljubazno odgovorili na sve sta sam pitao.
Upravo trebam da nadjem vremen da jednom odnesem pojacalo na servis. Tako da nisi sam. Lepa rec i gvozdena vrata otvara

Srecan rad!