OD/Fuzz/Distortion

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Baba Slim
MF veteran

Re: OD/Fuzz/Distortion

Post by Baba Slim » 04 Jan 2016, 17:06

Bicu ja magarac majti, poslednji put. :ziveli:

@Fenderica:

Opet netacno, aman covece.

Vrati se na prvu stranu, i videces da si prvi ti pokrenuo raspravu "zasto klonovi a ne originali?", na sta si dobio nekoliko sasvim normalnih odgovora koji se baziraju izmedju ostalog i na, zamisli, licnom iskustvu. Necuveno, zar ne? :) Problem je sto ti se to verovatno ne svidja, a pokazujes da si tip koji ocigledno priznaje samo ono sto zeli da cuje, i tu lezi deo problema.

Zatim, niko nije pre postavljaca teme ni pomenuo bilo kog domaceg graditelja, dok on nije rekao, avaj muke, da se razmislja o pedali koja je poreklom od, ne-daj-boze tebi nepoznate firme, a da stvar bude jos grdja, neki tu balvani to tu prave u supi, kako to volite da predstavite. Kako li se samo usudio, i postavljac teme, a i graditelji? Grozno. :grummel_2: :grummel_2: :grummel_2: :lol:

I shvati vec jednom, poslednji put, niko ovde nista nikome ne uvaljuje protiv volje niti ubedjuje da treba da kupi pravljeno a ne fabricko.

Poenta je da shvatis vec jednom, trolu jedan, da postoje ljudi koji misle razlicito, i da imaju pravo na to, i ako se desi da se mozda slazu u svojim stavovima koji nisu identicni tvojima, to nije zavera protiv tebe niti bilo koga. Zapravo, zabolelo bi te kad bi skontao koliko si nebitan lik bilo kome ovde.

Nego bi samo bila ogromna steta, i ustvari JEDINI razlog sto ti odgovaram uopste jeste da neko dodje ovde, i cita ove tvoje baljezgarije na koje ti ljudi predugo cute, pa ne-daj-boze uzmu to kao neku referencu za neke svoje dalje odluke, a da pri tome nemaju prilike da cuju drugacije misljenje.

Ziv bio.
Last edited by Baba Slim on 04 Jan 2016, 17:17, edited 1 time in total.

Fenderica

Post by Fenderica » 04 Jan 2016, 17:13

komil wrote: I šta si se zakačio za Olivera Isailovića, evo, ja imam iskustva sa njim i ne verujem da bi mu se uopšte dopalo što ga stavljaš u te svoje teorije zavere.
A sad znaš ko je OLY? A kada sam vas pitao ko je Oly svi ste ćutali, odgovrio mi je čovek iz Slovenije. Au koji ste vi glumci. :hide: Čitaj malo bolje ono što sam napisao, ja Olivera Isailovića ne trpam u isti koš sa ovim sakrivenim Kupujem/Prodajem hobistima koji ovde tumaraju po forumu i brane jedni druge. Čoveka sam pohvalio u pozitivnom kontekstu. :ziveli:
Last edited by Fenderica on 04 Jan 2016, 17:14, edited 1 time in total.

nebojsak

Post by nebojsak » 04 Jan 2016, 17:14

Ko što rekoh.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 04 Jan 2016, 17:15

nebojsak wrote:Ko što rekoh.
I'm done. :ziveli:

Fenderica

Post by Fenderica » 04 Jan 2016, 17:17

majtimika wrote:posto od admina ne moze da dobije ban ,
Zašto ban, ne psujem ja ljude po forumu kao ti, ne reklamiram se i time trazim materijalnu dobit..tebi bi trebalo ban!
Šta bi vi, samo da ste vi ovde i vaši postovi? Pa nije vam ovo privatni forum graditelja., Ako jeste neka me admin obavesti i prepuštam vam forum pa se hvalite medjusobno, kupujte jedan od drugoga medjusobno i budite srećni. Ima još foruma gde ne vladaju samo prodavci
Ajd sad možete na ignore. A ja ću sve dok su diskusije slobodne da komentarišem i pitam šta me interesuje. ptako

Fenderica

Post by Fenderica » 04 Jan 2016, 17:20

Baba Slim wrote:
Nego bi samo bila ogromna steta, i ustvari JEDINI razlog sto ti odgovaram uopste jeste da neko dodje ovde, i cita ove tvoje baljezgarije na koje ti ljudi predugo cute, pa ne-daj-boze uzmu to kao neku referencu za neke svoje dalje odluke, a da pri tome nemaju prilike da cuju drugacije misljenje.[/b]

Ziv bio.
Misliš bila bi šteta ako bi neko ko dodje uzeo u obzir i nešto drugo osim da nasedne i kupi neku pedalu KOJU VI PREPORUČUJETE a da pritom ne zna da ih vi i vaši drugovi forumaši pravite i valjate za 70 evra?
Ahhhaa :idea: e pa živ bio! :ziveli:

komil

Post by komil » 04 Jan 2016, 17:42

Fenderica wrote:A sad znaš ko je OLY?
Što, jel pod moranje? Naravno da ne pratim baš sve na forumu. Iskreno, i da sam primetio ne bih ti odgovorio. Dobro je za tvoju psisu da shvatiš da si ispunio moj lični bonus baljezganja, pa ideš na ignore.

Fenderica

Post by Fenderica » 04 Jan 2016, 17:49

komil wrote:
Fenderica wrote:A sad znaš ko je OLY?
Što, jel pod moranje? Naravno da ne pratim baš sve na forumu. Iskreno, i da sam primetio ne bih ti odgovorio. Dobro je za tvoju psisu da shvatiš da si ispunio moj lični bonus baljezganja, pa ideš na ignore.
Iskreno falim te bože..mišljenja vas preprodavaca i hobi majstora mi ništa i ne vrede, jer u 99% preporučujete vaše radove ili radove vaših prijatelja, a nikada ne naglasite da se o tome zapravo radi. Tako da mi tvoj ignore znači isto kao i ovaj sneg napolju.

Mene zanima mišljenje nekoga ko koristi neku OD/Fuzz/Dist. pedalu koja nije iz vaše hobi radionice, već za nju zna ceo svet. ;) Kapirate li vi to ili ne ide u vugla?
Ajd ignorišite me već jednom jbt. i pustite najzad članove koji nisu iz vaše "firme" da kažu nešto. Uplašili ste druge da ne smeju da napišu komentar da vam se ne bi zamerali jbt. strašno

tommytigh77

Post by tommytigh77 » 04 Jan 2016, 17:55

majtimika wrote:imam resenje, jednostavno cemo ignorisati fendericine telece postove i gotovo, covek je retardiran, ne vredi sa njim se objasnjavati , posto od admina ne moze da dobije ban , leo ignorisati kao da nije tu

evo ko mu odgovori magarac
:1:
Ja još na prethodnoj temi lepo rekao šta sam imao, i završena epizoda. Ali dobro je, što reče Baba, što se još neko uključio u raspravu da ne pomisli sutra neko da se forum urotio protiv nekoga, ili da ja tek onako iz čista mira pizdim na nedužne ljude.

Fenderica

Post by Fenderica » 04 Jan 2016, 17:58

tommytigh77 wrote: Ja još na prethodnoj temi lepo rekao šta sam imao, i završena epizoda. Ali dobro je, što reče Baba, što se još neko uključio u raspravu da ne pomisli sutra neko da se forum urotio protiv nekoga, ili da ja tek onako iz čista mira pizdim na nedužne ljude.
A ko je tebe zvao pa se oglašavaš? Saosećaš sa ovim hobi majstorima koji valjaju pedale po forumu pod "preporukom" pet,šes članova, kao joj što je dobra ja je imam, i te fore. I sada ste se bacili na mene kao smetam vašem biznisu?
Stvarno ne kapiram, šta je vama zasmetalo u ovoj temi pa ste se svi napalili? Ne pruzam reklamu "biznisu"?
Bože me sačuvaj, ja hoću što jeftinije da prodjem, i ovde trazim savet od ljudi koji nisu poput vas, vas ću ja ubuduće da ignorišem, ima vas jedva 5 - 6 koji se podržavate ovde i drzite zajedno,stvarno ste providni :XD:

Tenji

Post by Tenji » 04 Jan 2016, 18:06

Fenderica wrote:... ima vas jedva 5 - 6 koji se podržavate ovde i drzite zajedno,stvarno ste providni :XD:
Ima vise, ali nas mrzi da kuckamo.

Fenderica

Post by Fenderica » 04 Jan 2016, 18:11

Tenji wrote:
Fenderica wrote:... ima vas jedva 5 - 6 koji se podržavate ovde i drzite zajedno,stvarno ste providni :XD:
Ti si tek četvrti u nizu... trebaju još dvojica do 6 :)
baš mi vas je žao, nebitni ste. Otvorite temu o ručnim radovima pa tamo uzivajte medjusobno! :ziveli:

majtimika

Post by majtimika » 04 Jan 2016, 18:12

Ajde sad jedan kolektivan buuuuuuu za babu, komila i tenjija

Tenji

Post by Tenji » 04 Jan 2016, 18:26

Image

Uncle Moe

Post by Uncle Moe » 04 Jan 2016, 18:33

Tenji wrote:
:1:

Post Reply