Onda je verovatno jedna od boljih ako ne i najbolja turneja Division Bell odvirana sa tom opremom!tocilj wrote:
Jes u pravu si, koristi ga od 93 godine....znaci nije 30 nego 23 godine.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Onda je verovatno jedna od boljih ako ne i najbolja turneja Division Bell odvirana sa tom opremom!tocilj wrote:
Jes u pravu si, koristi ga od 93 godine....znaci nije 30 nego 23 godine.
Zelena je zakon!pisac wrote: I Ibanez Tube Screamer je vecan.I ja bih mozda i dao da me ono u ono za Ćubskrimer-jbg,pola sveta to radi badava!Daj makar neku vajdu da vidim od ovog sto imam kao produzetak ledja.
Al da bude bela!
Hahaha, od tih ploča se iseca pickguard!tommytigh77 wrote: Ovo što je svirao u zadnjih 23 godine nisam ni slušao.
tommytigh77 wrote:Nema veze, nisam mislio da navlačim mak na konac, nego kad kažem Gilmour ton, mislim na njegov ton sa klasičnih Pink Floyd albuma. Ovo što je svirao u zadnjih 23 godine nisam ni slušao.
tocilj wrote:tommytigh77 wrote:Nema veze, nisam mislio da navlačim mak na konac, nego kad kažem Gilmour ton, mislim na njegov ton sa klasičnih Pink Floyd albuma. Ovo što je svirao u zadnjih 23 godine nisam ni slušao.
Znas kako, cijeli zivot slusam Floyd-e i slazem se sa tobom za albume, nego ono sto se danas misli kada se kaze Gilmour ton mislim da se u glavnom odnosi na live snimke sa kraja osamdesetih do danas.
Da li si se ikada zapitao zašto si više na forumu nego u radionici?majtimika wrote:Dzabe teletu govoriti
Verovatno zato što imam takve sagovornike na forumu. Da imam pametne ljude i ja bih nešto naučio, zar ne?majtimika wrote:Zapravo sam u radionici po cele dane, da li si se ti ikad zapitao zasto si glup
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest