A i tung sol nije onaj pravi od pre 50 godina. Kupili su pre par godina brend i samo krenuli da prave pod tim imenom, nije to to. Ja najvise volim JJ, ali to je pitanje ukusa. Samo jednom sam naisao na mikrofonicnu, malo su toplije i dosta doslednije. Kod kineza ima vise varijacija.
 A i tung sol nije onaj pravi od pre 50 godina. Kupili su pre par godina brend i samo krenuli da prave pod tim imenom, nije to to. Ja najvise volim JJ, ali to je pitanje ukusa. Samo jednom sam naisao na mikrofonicnu, malo su toplije i dosta doslednije. Kod kineza ima vise varijacija.i ono sto se cesce desava kod kineskih lampi je da su mikrofonicne. To je vec validan razlog za zamenu, ali samo lampica koje su mikrofonicne. Ja sam kupio 10ak kineza i 2 ili 3 su bile takve. Probaj da lagano lupnes svaku lampu dok je pojacalo ukljuceno nekim stapicem (recimo ono drvce za raznjic ili nesto slicno). Ako se cuje na zvucniku nesto, znaci da lampa vibracije prenosi na zvuk, a to nije dobro. Onda ce i vibracije od zvucnika da prenosi dalje i da izaziva pistanja, sumove i stasvene.

)
  )