Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rockatansky
Re: Oprema Koju Imate
Gde ima za 2000? Ja platio 2500 i to sam zato i uzeo sto je jeftina, nikad nisam video da neko prodaje za manje od 30-40e. 

Na kp bio oglas par dana samo
Otkupio od drugara kopiju Big Muff-a. Posto je cena bila zaista povoljna, rekoh, ajd da ubacim fuzz u board, iskoristice se tu i tamo za rusenje temelja.
Pedalu je valjda pravio Marjan iz NS, lici mi na ostale njegove radove koje sam vidjao. Nalepio sam krep papir traku u standardnom maniru, da ne bih pamtio koja je koja kontrola. 

Spoiler:

super, ja imam isti taj haha! mislim da je to klon standardnog PI-ja 

Vrlo moguce.
Sve u svemu, odaje utisak dobro napravljene pedale. Videcemo kako ce sluziti. 

kako ne postoji pravilo da mora da se snimi kratki demo nove opreme? pogotovo one malo egzoticne. 
nek je srecan Muff!

nek je srecan Muff!
Haha
Nije ovo nikakva egzotika, ali nije problem da snimim neki kratki audio klip..
Ne mogu da snimam video, jer mi je laptop preslab, i onda obrada tog videa traje citavu vecnost, a ovih dana sam malo u frci s vremenom.

Ne mogu da snimam video, jer mi je laptop preslab, i onda obrada tog videa traje citavu vecnost, a ovih dana sam malo u frci s vremenom.
svkao mora da ima barem jednog mafa! 

Realno, za ove pare koje je drugar mislio da trazi pri prodaji (u slucaju da meni ne treba ili mi se ne svidi) bi bas bilo bezveze da ga ne uzmem.
A negde ce mu se vec naci primena. 

Zato ti matori vadis prosek za nas 10.Funkomat wrote:svkao mora da ima barem jednog mafa!

Nova pa samim tim i zanimljiva igračka. Još nemam jasan stav o korisnosti sprave.

-
Mislim da mi je to sledece na spisku. Bas me interesuje kako su ti utisci.
Za sada se samo igram jer ima pregršt mogućnosti. Nisam baš siguran da je previše praktično za scenu. Moraš baš dobro da savladaš spravu jer recimo za prebacivanje štima u open E ide ono pritisni ono dugme dva puta pa drugim dugmetom skroluj itd., zatim samo štimovanje, a sve to ipak traje i treba sve te korake zapamtiti. Videćemo, kažem za sada pregršt zabave. Sprava pored upisanih štimova svih poznatih vrsta može da zapamti i neki custom štim koji napraviš.
Čudno je da sada, kada su ovi robot-štimeri funkcionalniji, nije uspostavljena wireless veza tunera sa nekom kontrolom koja bi bila na podu ("pjedala") ili pak mobilnijem telefonom, skratio bi se razlomak znatno...hipihill wrote:Nova pa samim tim i zanimljiva igračka. Još nemam jasan stav o korisnosti sprave.
ili makar da mozes da napravis 2-3-5 preseta koja mozes da pozoves jednim dugmetom.
SAMO DROP!hipihill wrote:Za sada se samo igram jer ima pregršt mogućnosti. Nisam baš siguran da je previše praktično za scenu. Moraš baš dobro da savladaš spravu jer recimo za prebacivanje štima u open E ide ono pritisni ono dugme dva puta pa drugim dugmetom skroluj itd., zatim samo štimovanje, a sve to ipak traje i treba sve te korake zapamtiti. Videćemo, kažem za sada pregršt zabave. Sprava pored upisanih štimova svih poznatih vrsta može da zapamti i neki custom štim koji napraviš.

To bi bilo strava, posaljes komandu, prestima se i cao, cepaj.eg303 wrote:Čudno je da sada, kada su ovi robot-štimeri funkcionalniji, nije uspostavljena wireless veza tunera sa nekom kontrolom koja bi bila na podu ("pjedala") ili pak mobilnijem telefonom, skratio bi se razlomak znatno...
bancika wrote:ili makar da mozes da napravis 2-3-5 preseta koja mozes da pozoves jednim dugmetom.