Ok je pedala, ima lepo balansiran sweep, ni premalo basa ni previse visokih, podseca malo na Cry Baby, ali meni je drazi malo ekstremniji raspon, Vox 845/846 su mi super, ali poenta je u velicini. Izrada pedale je neverovatno dobra, izuzetna cak, imao sam Mooer i ranije ali ovo je high-end class. Kupljena je nova od Marka Mooer-a sa KP za 80 eura, sto je za bar 30% nize od Tomana i drugih specijalizovanih prodavaca.pisac wrote:Kako te sluzi ovaj Mooer mini wah,i gde si ga kupio i posto si platio?Danas sam video neke minijaturne pedalice made by Mooer,malo vece od kutije sibica...da ne verujes!Duplo manja od standarnih Bossovih,recimo.Kad uporedis tvoj wah sa Cry Baby,recimo,kakve su impresije?zekaisapa wrote:
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Video sam da je vah. Vise sam hteo da kazem da je iz iste serije.
Cool. Mozda i volume pedala ima to. Pitacu onog lika sto ih valja. Jedino jos to moze da stane u ovaj moj vasar. A voleo bi ponekad da je imam.
Cool. Mozda i volume pedala ima to. Pitacu onog lika sto ih valja. Jedino jos to moze da stane u ovaj moj vasar. A voleo bi ponekad da je imam.
dugo se nisam javljao, jer nema nekih velikih novosti. osim Lead&Bass glave "na zapadu ništa novo". danas je bilo generalno čiščenje prostorija, pa evo rezultata:

Ova crvena hollowbody je Hagstrom?Ne vidim najbolje natpis,a zbunjuje me oblik headstock-a.Hagstrom je?
Ako jeste,kojih godina,i kako si zadovoljan s njom?
Ako jeste,kojih godina,i kako si zadovoljan s njom?
da, hagstrom viking transition 1968, nije gibson 335, u tonu ima nešto svoje, ali je prava hollow body tončina!
pisac, evo da ne podvajam post:
http://www.muzicki-forum.com/forum/view ... tart=10455
pisac, evo da ne podvajam post:
http://www.muzicki-forum.com/forum/view ... tart=10455
Koji si ti sladokusac!Mada,na fenderovski headstock i Lucille formu tela treba se navici.Verujem da zvuci neverovatno,tvoja gitara ima i split coil opciju.Verovatno je retka,a i skupa.Juce sam drzao u rukama Hagstrom Viking,ali Marfi,bas iznad njega je stajalo upozorenje tipa MOLIMO POSTOVANE KUPCE DA NE UZIMAJU INSTRUMENTE HVALA!,a neki nevidljivi prodavci se motase naokolo ko za inat; samo sam opipao konture vrata,da li mi odgovara...i odgovara,nego sta.Prelepa gitara,ako pozivim jos koji mesec,vrlo verovatno da cu nekom oteti Vikinga(da imam para,kupio bih ga)...
Hollowbody su sklone mikrofoniji,a gde ces rok muziku bez mikrofonije i feedback-a?
P.S.Hvala,Merk.A ovaj Telecaster?

Hollowbody su sklone mikrofoniji,a gde ces rok muziku bez mikrofonije i feedback-a?
P.S.Hvala,Merk.A ovaj Telecaster?
evo ih uglavljene na board.

na prvi utisak boss rv6 mi se manje svidja od rv5-ice ali ipak cu sacekati probu pa da vidim na cemu sam. razume se da je pedala odlicna i da su unapredjene mnoge stvari ali ipak mi je mozda zvuk rv5-ice drazi? videcemo.
digitech obscura zvuci zaista odlicno. steta sto je nedostupan u srbiji, izuzetno dobar tape delay a i ostali modovi su prilicno dobri. pedala za one koji vole da se spuste na zemlju u toku probe/nastupa i vrte knobove.
crybaby mini je vrlo dobar, mislio sam da ce mi biti veci problem da ga gazim ovde gde sam ga pozicionirao na board-u ali nije zapravo, lepo to sljaka, zadovoljan za sada.

na prvi utisak boss rv6 mi se manje svidja od rv5-ice ali ipak cu sacekati probu pa da vidim na cemu sam. razume se da je pedala odlicna i da su unapredjene mnoge stvari ali ipak mi je mozda zvuk rv5-ice drazi? videcemo.
digitech obscura zvuci zaista odlicno. steta sto je nedostupan u srbiji, izuzetno dobar tape delay a i ostali modovi su prilicno dobri. pedala za one koji vole da se spuste na zemlju u toku probe/nastupa i vrte knobove.
crybaby mini je vrlo dobar, mislio sam da ce mi biti veci problem da ga gazim ovde gde sam ga pozicionirao na board-u ali nije zapravo, lepo to sljaka, zadovoljan za sada.

Moj OCD je zadovoljan, hvala.

- tommytigh77
Baba Slim wrote:Moj OCD je zadovoljan, hvala.

pisac: nije klasičan telecaster, nego nocaster custom shop. odlična gitara.
Znao sam da ce biti ovaj putBaba Slim wrote:Moj OCD je zadovoljan, hvala.![]()
![]()

Dosta je do kablova, ovo su neki Evidence Audio, navodno ih koristi David Gilmour i jos neke face. Stvarno su ultra zgodni i pedale se vise ne guraju jedna s drugom.
Cortex: E jesi ih vala nagurao, svaka cast!
Hvala Bogu na ovim malim vahovima, ja sam, iskreno, bio skeptican sa ergonomskog stanovista ali definitivno se covek brzo navikne. Gde si uzeo CB i koja kinta?

Doneo drugar iz Holandije a uzet je za 90e.
Jos nisam isprobao sva tri moda koje ima sada ne na classic modu a ja zapravo volim vristavi gcb95 zvuk pa cu ga verovatno drzati na tom modu.
Jos nisam isprobao sva tri moda koje ima sada ne na classic modu a ja zapravo volim vristavi gcb95 zvuk pa cu ga verovatno drzati na tom modu.
Taj radCortex wrote: a ja zapravo volim vristavi gcb95 zvuk pa cu ga verovatno drzati na tom modu.

New day, new order...