+1tommytigh77 wrote:Šta većate, vidi se iz aviona da je lažnjak, prijavite i ćao.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
+1tommytigh77 wrote:Šta većate, vidi se iz aviona da je lažnjak, prijavite i ćao.
Zavisi šta očekuješ od njih. DS1 ima distorziju ali ne radi lepo na čistom kanalu, nema ujed kao MT2. Sa MT2 mozes da sviraš Heavy Metal, ali sa DS1 ni Hard Rock neće zvučati lepo ako ne dodaš malo drajva sa pojačala, e onda je dobra. Overdrive pedala SD1 toliko lepih stvari o njoj na internetu i kada je kupiš, ništa posebno, visokih koliko ti ne treba, može da radi kao boost ali toliko pedala ima danas da ne znam da li bi našla mesto. Prodao sam jednu za istih tih 30 evra. Ne bi ona bila 30 evra da vredi nešto. Zato je ljudi i prodaju. Druga vrsta zvuka je zelena pedala Ibanez TS serija. Ma videćeš koliko je tek dobra ova Kon Centaur iako od najjeftinijih delova radi i kao Tube Screamer i malo veselije od njega, ja sam oduševljen. Super stvar. Pa ne bi klon klona fabrička izrada Soul Food bio već 100 evra a bio je 45 na početku da je SD1 dobar overdrive.metalstringer wrote:cudi me da ih daju za toliko malo jurija.zuti dobro izgleda.kada bi za toliko jevreja bio jedan zeleni kupija bi ga odma'.nadam se da ko bude kupio ove dve pedale da se nece 'ajebati.
Stvar ukusa, i zavisi sta zelis da dobijes, meni DS1 radi posao vrhunski, na prvu sam se odusevio, a volim da se cuje distorzija onako bas bas....RadeRas wrote:Zavisi šta očekuješ od njih. DS1 ima distorziju ali ne radi lepo na čistom kanalu, nema ujed kao MT2. Sa MT2 mozes da sviraš Heavy Metal, ali sa DS1 ni Hard Rock neće zvučati lepo ako ne dodaš malo drajva sa pojačala, e onda je dobra. Overdrive pedala SD1 toliko lepih stvari o njoj na internetu i kada je kupiš, ništa posebno, visokih koliko ti ne treba, može da radi kao boost ali toliko pedala ima danas da ne znam da li bi našla mesto.
I ja sam isto pomislio, deluje zanimljivo, steta sto nije malo bolje uradio kutiju....RadeRas wrote:Meni je ovo zanimljivo:
http://www.kupujemprodajem.com/Tube-Tow ... -oglas.htm
lampaška pedala uradi sam. To kada bih sklopio, ihh
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests