Ja sam bio dosta puta u NS Mitrosu i bukvalno nijednom nisam imao loše iskustvo, iskustva su se kretala od normalnih do fenomenalnih. Nemam pojma šta jejecaisale wrote:Ma sve ja to shvatam i znam i da mu je to posao i da to tako treba... nego opet... malo mi cudno bilo pa rekoh da ih pohvalim.
A ujedno bojao sam se da ne budem izmarširan iz prodavnice...
Pitanje u vezi sa Mitrosom
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Pitanje u vezi sa Mitrosom
Da li neko ima iskustva sa reklamacijama kad je mitros u pitanju? kupio sam pedalu pre 2 dana koja jebeno ne radi...u paklu sam.
- Rockatansky
Brateminli imas racun ima da ih iscimas da ti daju drugu, ako zaista ne radi....
- Gitaroholicar
Narucio si pedalu ili licno kupio u prodavnici?
Ako si licno uzeo, onda odes sa racunom i pedalom tamo i zalis se.
Ako je naruceno i tu se moze reklamirati. Meni je recimo stigla gitara u 2 dela, zalio se, vratili mi novce, a oni se sad tuzakaju sa post expressom
Ako si licno uzeo, onda odes sa racunom i pedalom tamo i zalis se.
Ako je naruceno i tu se moze reklamirati. Meni je recimo stigla gitara u 2 dela, zalio se, vratili mi novce, a oni se sad tuzakaju sa post expressom
Odneo jutros pedalu dali mi drugu bez ikakvih podpitanja,mislio sam da ce me smarati sa servisiranjem... u svakom slucaju najkorektnije moguce.
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/822 ... GRIP-JAZZ/
Idemo
Bio skoro da gledam neke gitare. Te bas sto sam ja gledao su bile groblje. Ne znam ko moze da udje i da kupi gitaru kojoj deo fretborda ne svira? Cene na rasprodaji ko za ispravnu gitaru bilo gde u evropi.
Dok sam gledao, pozove me drug da mu uzmem zice. 900+ kinti zice. Njemu trebale da zameni nekom kome je radio gitaru. Bilo ga sramota da trazi 900 pa trazio 750 i jos se izvinio.
Realno sledeći put idem za 25 godina da vidim dal su se popravili.
U medjuvremenu sam narucio 72 trzalice i 6 kompleta zica iz inostranstva sve kad se uracuna dobar sam oko 40%. Realno razmisljam da pocnem bez interesa da propovedam narucivanje opreme iz inostranstva u nadi da mozda nekad nase radnje postanu normalne.
Pa ne znam ... Isao sam u taj Mitros godinama i cini mi se da nije bilo ovako strasno zato mi malo bila i cudna ova tema. Bilo je uvek ponesto da se probere i ova potrosna roba je bila skuplja ali malo skuplja, a sad
Idemo
Bio skoro da gledam neke gitare. Te bas sto sam ja gledao su bile groblje. Ne znam ko moze da udje i da kupi gitaru kojoj deo fretborda ne svira? Cene na rasprodaji ko za ispravnu gitaru bilo gde u evropi.
Dok sam gledao, pozove me drug da mu uzmem zice. 900+ kinti zice. Njemu trebale da zameni nekom kome je radio gitaru. Bilo ga sramota da trazi 900 pa trazio 750 i jos se izvinio.
Realno sledeći put idem za 25 godina da vidim dal su se popravili.
U medjuvremenu sam narucio 72 trzalice i 6 kompleta zica iz inostranstva sve kad se uracuna dobar sam oko 40%. Realno razmisljam da pocnem bez interesa da propovedam narucivanje opreme iz inostranstva u nadi da mozda nekad nase radnje postanu normalne.
Pa ne znam ... Isao sam u taj Mitros godinama i cini mi se da nije bilo ovako strasno zato mi malo bila i cudna ova tema. Bilo je uvek ponesto da se probere i ova potrosna roba je bila skuplja ali malo skuplja, a sad
Žice i trzalice su kod nas preskupe, kad se uporede cene sa Strings and Beyond sve je jasno, žice su duplo jeftinije, a trzalice tri puta jeftinije. Treba samo loviti kada je besplatna isporuka.
ja sam se prijavio na newsletter tih seronja strings and beyond i od kad sam to uradio (ima jedno 6 meseci) oni me spamuju nekim sranjima a niti jednom se nije desilo da je worldwide free shipping tako da braco ja ne znam o cemu vi pricate hoce li se to ikada desiti jebote
Bio je free shipping pre mozda 20 dana, ali ne znam da li su to obavestenje slali na mejl...
Ili mesec dana, nebitno 10 dana tamo-'vamo, uglavnom , bilo je, narucio(i stigle mi) neke zice i trze.Rocker. wrote:Bio je free shipping pre mozda 20 dana, ali ne znam da li su to obavestenje slali na mejl...
E pa jbg
Moraš češće da pregledaš njihov sajt. Ja sam naručio 10 kompleta, nakon toga se "dosetio" da mi trebaju još tri jeftina i posebno poručio za 13,47 dolara. Onda nešto razmišljam o tome kako im se to isplati jer verujem da su više platili poštarinu do Srbije nego što im je profit na tih 13,47 dolara!?Cortex wrote:ja sam se prijavio na newsletter tih seronja strings and beyond i od kad sam to uradio (ima jedno 6 meseci) oni me spamuju nekim sranjima a niti jednom se nije desilo da je worldwide free shipping tako da braco ja ne znam o cemu vi pricate hoce li se to ikada desiti jebote
imaju neku vezu u posti. 
Danas u Mitrosu kupio RCF aktivne. Došao kući i kad sam video dobro se nisam šlogirao. Zvučnici imaju jedno desetak ogrebotina, a kablovi za struju prašnjavi kao da im je magacin na nekom gradilištu. Jedno veliko razočarenje. Ovo mi je prva i poslednja kupovina kod njih. Poslao im mejl sa svim fotografijama i čekam njihov odgovor.