Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
volio bih imat ovo:
definitivno nesto ovako.... samo da ima i reverb...
Ali ovaj FX loop... je cisti plus.
-
Ovo je neka varijanta ala fly-rig 5 izgleda. Jedino sto ti drajvovi ne zvuce bas..sta znam, a ni oni koje je radio tech 21 (bar koliko sam video po snimcima) nisu nesto. Nekako mislim da je, na tom nivou, bolje slupati mini pedalboard i ako ovako u paketu to zaista izgleda fenomenalno. Recimo ovo mi dalje bolji zvuk skroz + neki cab sim i par mini pedala. Ili cak samo Digitech RP360 ili Zoom g3.dejankuki wrote:definitivno nesto ovako.... samo da ima i reverb...
Vidis... Sem FR5 i ovog ovde... ima nesto i Carl Martin.. Quadro nesto... bla-bla.. ima i jos nekih za cije firme nisam cuo ali jbga i skuplje su varijante (ova je oko 170 evra).
Mozda ja nisam bio najprecizniji... a tedoh reci sledetje..
Dakle ovaj fazon mi se svidja zato sto imam maltene sve sto treba.. a ipak nema 100 i kucur opcija i pedalmodelinga i da se ubijam sta cu kad cu da upotebim... ovako ... to ti je sto ti je.. prosto a ipak dovoljno da se oTsvira jedna svirka/tezga/ snimanje... opcija amp/cabsim je plus, opcija effext loop je isto plus... jedan adapter je bolje nego daizy chain.. pa ti se odlemi jedan kablic, pa pizdis.. jbga... sve sam prosao pa ono valjda i gledam sto prostije, a ipak zadovoljavajuce... moj neki rezon. Imam g3x i super mi je. No.. jbga neki gas...zelEo bih i ovako nesto...
Mozda ja nisam bio najprecizniji... a tedoh reci sledetje..
Dakle ovaj fazon mi se svidja zato sto imam maltene sve sto treba.. a ipak nema 100 i kucur opcija i pedalmodelinga i da se ubijam sta cu kad cu da upotebim... ovako ... to ti je sto ti je.. prosto a ipak dovoljno da se oTsvira jedna svirka/tezga/ snimanje... opcija amp/cabsim je plus, opcija effext loop je isto plus... jedan adapter je bolje nego daizy chain.. pa ti se odlemi jedan kablic, pa pizdis.. jbga... sve sam prosao pa ono valjda i gledam sto prostije, a ipak zadovoljavajuce... moj neki rezon. Imam g3x i super mi je. No.. jbga neki gas...zelEo bih i ovako nesto...
E ljudi, oce neko da mi proda Roland/Boss FV-50L pjedalu? Ako vam ne treba, ja sam vas coek... Poyy
- Bili D Kid
Užas!!
- Rockatansky
Jedna je wah a druga je volume 

Da, to je i meni odmah palo na pamet da mogu da naprave desnu kao "volume" pedalu...Rockatansky wrote:Jedna je wah a druga je volume
Šteta što nije moda kao kad sam ja bio klinac, da jeste mogli bi 'ladno da stave Mesa Boogie Dual Rectifier u gilje...

ovi likovi su se toliko potrudili oko ovoga i napravili sranje, kad su vec imali sipaticnu ideju sto je jebeno nisu odradili kako valja. u ovu patiku su trebali da stave jebeni ziroskop i bt konekciju sa pedalom i govno bi zaista i moglo da se i koristi za pravo, ovako je cisto glupa zajebancija, ko jebeno zeli da bude vezan kablom dok svira ne verujem

meni je totalni promasaj. Mada bi dobro doslo Kirk Hammettu 

-
One of my all-time fav bands.eg303 wrote:
PIslao je da ima BT, ovo sa snimka je neki prototip.majtimika wrote:ovi likovi su se toliko potrudili oko ovoga i napravili sranje, kad su vec imali sipaticnu ideju sto je jebeno nisu odradili kako valja. u ovu patiku su trebali da stave jebeni ziroskop i bt konekciju sa pedalom i govno bi zaista i moglo da se i koristi za pravo, ovako je cisto glupa zajebancija, ko jebeno zeli da bude vezan kablom dok svira ne verujem![]()
Mada, meni i to bzvz.