U svakom od ovih oglasa pise da su gitare kao nove. Svi pomenuti clanovi imaju samo pozitivne ocene (osim ovog poslednjeg), sto je neki pokazatelj da ce odgovoriti na pitanja. Bar onoliko iskreno kao i prodavci u radnji. A treba se detaljno raspitati...Mirjana wrote:@Tenji, hvala na odgovoru. Msm nemam ja nista protiv bilo kog brenda, trebala bi mi tako neka gitarica da je ispravna naravno, da ima lep zvuk i da je ok izgleda. Totalno se ne razumem u muzicke instrumente. Odlucila sam se za Yamahu iz razloga sto svi hvale taj brend, i sto vecinom nisu falicne tj. nemaju neku fabricku gresku. Vrlo je moguce da ja tu fabricku gresku ne bih ni primetila, pa sam iz tog razloga trazila neku najsigurniju opciju, a da nije mnogo para.
@Count, Nije kasno, nisam jos uvek kupila. Planiram to za naredna dva, tri meseca pa se raspitujemZnas kako, meni kao laiku je malo nezgodno da kupim gitaru, i novu, a pogotovo polovnu, jer ne znam sta treba da gledam, da li je ispravna, da li je to mnogo para za to sto nudi... Od svega toga me najvise brine ispravnost. Ne poznajem nikoga ko svira gitaru pa da ga zamolim za uslugu, a meni nista ne znaci da je ja sama proveravam, jer nit znam da je sviram, nit znam sta treba da gledam. To je kao da pokusavam na kineskom da procitam neko uputstvo, znaci totalno nepoznavanje
Sto se tice polovnih gitara, ne bih je kupovala na nevidjeno sigurno, a posto sam iz NS nema nekog velikog izbora na kupujem prodajem. Mada i da ima, opet se vracam na ono ranije navedeno, ne bih znala sta cu sa njom i da je vidim
Немој уопште да купујеш гитару.Mirjana wrote:kad vidim koliko ce mi novca ostati od letovanja... ne znam koliko ce mi se sviranje gitare svideti...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests