Pitanje u vezi sa Mitrosom

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Srdjan Mitros music

Re: Pitanje u vezi sa Mitrosom

Post by Srdjan Mitros music » 26 Jun 2016, 16:43

I sta se posle desilo?

zekaisapa

Post by zekaisapa » 26 Jun 2016, 21:12

Verovatno ste vratili i zamenili, cim se Vase KV-stvo udostojilo pojavljivanja... ali verujem da komplementari gift nije opcija... A da kazem ja kad sam narucio i platio pojacalo sa reverbom (Laney Camo) a dobio bez reverba pa me vas strucnjak za online prodaju ubedjivao da sa reverbom ne postoji? A postoji, posle silnog ubedjivanja, "al' ga eto bas sad nemamo..." Ili kad je Blackstar HT5R proslog avgusta bio na akciji 38000 (otprilike), a na poziv se volsebno pretvorilo u akcijsku cenu od 58000(koliko je i sad "na akciji")?

Srdjan Mitros music

Post by Srdjan Mitros music » 28 Jun 2016, 00:25

Uvazeni i postovani Zekaisapa,

(kako se drugacije obratiti nekome ko je ipak potrosio novac kod nas),

kupac je pozvan i uz izvinjenje mu je zamenjen par zvucnika koji je kupio kod nas.
Odvezli smo mu licno na kucnu adresu.
Opciju "komplementari gift" ako stvarno razumete pravo znacenje , je svakako dobio kroz cenu i njemu je verovatno takodje jasno sta je kupio i po kojoj ceni.

Pojacalo Blackstar HT5R Vam mozemo ponuditi po ceni od 309 Eura uz usluge nasih prodavaca ili po ceni od 265Eur bez razgovora i poziva.
Uslov je da ga uplatite u fabriku gde se proizvodi i trknete licno tamo da ga isprobate i preuzmete.
Posle, kako se snadjete,...imate Vi verovatno uigranu organizaciju za to.

Vezbajte gitaru, popravite malo vibrato i dodjite kod nas samo ako ste u ozbiljnim namerama da trgujemo.

Ne treba, valjda da trazimo komplementarnu dvorsku ludu za KV-a.

Sa najboljim namerama,

KV (ili neko drugi,...)

komil

Post by komil » 28 Jun 2016, 00:52

Srdjan Mitros music wrote:Vezbajte gitaru, popravite malo vibrato i dodjite kod nas samo ako ste u ozbiljnim namerama da trgujemo.
Da li vam zaista trebaju ovakve izjave?

RadeRas

Post by RadeRas » 28 Jun 2016, 08:23

komil wrote:
Srdjan Mitros music wrote:Vezbajte gitaru, popravite malo vibrato i dodjite kod nas samo ako ste u ozbiljnim namerama da trgujemo.
Da li vam zaista trebaju ovakve izjave?
haha verovatno pukao film čoveku, ima više testera nego kupaca u radnji. :lol:

zekaisapa

Post by zekaisapa » 28 Jun 2016, 08:33

Srdjan Mitros music wrote: Pojacalo Blackstar HT5R Vam mozemo ponuditi po ceni od 309 Eura uz usluge nasih prodavaca ili po ceni od 265Eur bez razgovora i poziva.
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/143 ... tar-HT-5R/
Malo čudno piše V-O-D-A (Gledali ste valjda nekada Duška..?) ... osim ako pod uslugama vaših prodavaca ne podrazumevate prenošenje na leđima kroz močvare i bodljikave žice, praćenih salvama kuršuma mađarskih, rumunskih, bugarskih i srpskih graničara?
Vibrato? Sad ću da pitam Google?
Srdjan Mitros music wrote:Ne treba, valjda da trazimo komplementarnu dvorsku ludu za KV-a.
Ne treba, zaista, ionako ih imate previše na trošku svakog meseca...

alfonso

Post by alfonso » 28 Jun 2016, 10:34

Ako je ovaj lik stvarno iz Mitrosa,onda je ovo veliki autogol. Ljubaznost i postovanje musterije je na prvom mestu. Ne musterija je uvek u pravu jer to nikako nije slucaj. par puta sam zvao za nesto da pitam i samo sto me nisu oterali u tri lepe. Ugasite sajt i nemojte da dajete pogresne oglase na kp

zekaisapa

Post by zekaisapa » 28 Jun 2016, 10:57

alfonso wrote:Ako je ovaj lik stvarno iz Mitrosa,onda je ovo veliki autogol. Ljubaznost i postovanje musterije je na prvom mestu. Ne musterija je uvek u pravu jer to nikako nije slucaj. par puta sam zvao za nesto da pitam i samo sto me nisu oterali u tri lepe. Ugasite sajt i nemojte da dajete pogresne oglase na kp
Isto... zovem BGD, oni me preusmere na Niš, zovem Niš, oni na neki magacin... ma j...e se...

kwiss

Post by kwiss » 28 Jun 2016, 11:56

zekaisapa wrote:
Srdjan Mitros music wrote: Pojacalo Blackstar HT5R Vam mozemo ponuditi po ceni od 309 Eura uz usluge nasih prodavaca ili po ceni od 265Eur bez razgovora i poziva.
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/143 ... tar-HT-5R/
Malo čudno piše V-O-D-A (Gledali ste valjda nekada Duška..?) ... osim ako pod uslugama vaših prodavaca ne podrazumevate prenošenje na leđima kroz močvare i bodljikave žice, praćenih salvama kuršuma mađarskih, rumunskih, bugarskih i srpskih graničara?
Vibrato? Sad ću da pitam Google?
Srdjan Mitros music wrote:Ne treba, valjda da trazimo komplementarnu dvorsku ludu za KV-a.
Ne treba, zaista, ionako ih imate previše na trošku svakog meseca...
Image[/img]

Imam dokaz da vežbaš,sad za vibrato... :(

zekaisapa

Post by zekaisapa » 28 Jun 2016, 12:23

kwiss wrote:Imam dokaz da vežbaš,sad za vibrato... :(
U,jeee, jedva ga i Google nađe: https://en.wikipedia.org/wiki/Finger_vibrato
Svaki dan čovek nešto novo nauči! :metal:

zekaisapa

Post by zekaisapa » 28 Jun 2016, 12:25

Bitno je da su "sredili" unutrašnju organizaciju, stanja artikala, ažurirali sajt sa magacinskim stanjem - kako reče NJ.K.V. - "Nasa web stranica pocinje da se ozbiljno azurira ovih dana, i brand by brand, cene shop-web ce se konacno uskladiti", "uvezali" prodavnice da mušterije ne zovu sve moguće kao maloumnici , a sve u cilju "bolje usluge poštovanim i uvaženim mušterijama"... - seća li se neko obraćanja NJ.K.V-a na početku ove teme..? Ima tome, koliko beše... ah, da, dve i po godine...

alfonso

Post by alfonso » 28 Jun 2016, 14:34

Ja nisam isao u radnju, kazem, zvao par puta i imao lose iskustvo sa time. Blize su mi neke druge radnje sa kojima imam odlicno iskustvo, tako da necu ni da se bakcem da odem do njih. Sto se ovog poslednjeg slucaja tice, nije opravdanje "poslali smo vam nove". To su bili obavezni odmah da urade. Probali su da uvale i nisu uspeli. Nece ni uspeti. Ko ce ponovo nesto naruciti od njih? Bolje da stave kao ostecenu robu i da izvuku bar pola cene.
Citao sam mozda celu ovu temu i ne mogu da verujem da je neko nastupio sa "bice ovo,ono i preko toga", da nista ne uradi povodom toga i da se cudi zasto ga ljudi pljuju

ocelot

Post by ocelot » 23 Sep 2016, 15:07

rešio da naručin nešto iz Mitrosa nakon dužeg vremena.. rizikovao sam da pre toga ne zovem telefonom da se raspitam da li uopšte imaju taj proizvod na lageru tako da sam išao direktno sa sajta da naručim (verovatno uđe u naviku kada pre toga normalno naručuješ sa sajtova gde se tačno zna šta je dostupno, a šta nije)

5 dana kasnije nije mi stigla nikakva potvrda o tome da li je proizvod uopšte dostupan ili detalji o plaćanju itd. niti mi iko odgovara na mail koji sam naknadno slao
s obzirom da sam već izgubio celu radnu nedelju ne pada mi na pamet da ih zivkam telefonom, a i mogli bi već jednom da naprave korak napred po pitanju naručivanja i plaćanja (koliko se sećam kod njih nije moglo pouzećem nego sam se uvek mlatio onim uplatnicama)

Driver

Post by Driver » 23 Sep 2016, 20:09

Racunica je jasna :grummel_2:

Post Reply