A u jagnjećoj koži:

5010 ( donor kutije, šasije i zvučnika) + DIY 2204 = DIY 4010, Ma(r)šala!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Driver wrote:
A u jagnjećoj koži:
5010 ( donor kutije, šasije i zvučnika) + DIY 2204 = DIY 4010, Ma(r)šala!
Ja nikako da sednem i odgovorim.Znaci to je to.A jel ima razlike u tenziji?Meni su sad na akustari .11,da staim isto .11 za elek?Preporuci neketommytigh77 wrote:Bronza nije magnetni materijal, naravno da se slabije čuju žice jer magnet ne ferma namotaje na žici, samo jezgro koje je čelično. Stavi žice za električnu gitaru, po mogućstvu neki komplet sa obmotanom G.Margos wrote:Stigao mi danas sa kp onaj belcat jeftini magnet za aksutaru.Imam od ortaka neku Takamine jeftinu pa sam hteo sto jefitinije i brze da je ozvucim za probe samo dok se ne skupi kinta za washburn wd10sce.Probao sam cisto da li radi i imam problem.Prvo tri zice se cuju mnogo glasnije.Da li to ima veze s tim sto su zadnje tri bronze?
Driver wrote:I meni je etalon zvuka jcm800, imao sam ga davno i evo posle duzeg vremena mi je ponovo pao u ruke i kapiram da je to upravo ono sto sam trazio. Od juce sam stigao jedino da probam bustovanje tube screamerom 808 i po mom misljenju su se bas "nasli". Propevao u solu, a i ucvrstio bass fino i za ritam. Probao sam i sa 1960B kutijom, to je tek! A na originalnu semu je dodat fx loop i clean boost koji dodaje par decibela, koji nisam stigao ni da probam (dodje mi da uzmem neki dan bolovanja da provedem u druzenju sa gavnorom).
KET je malo manje eksponirani hrvatski graditelj pojacala, ali ono malo sto ima o njemu po netu je sve pozitivno. Evo linka koji prikazuje gradnju ovog mog pojacala, a pregledaj i ostale klipove sa kanala, interesantni i pedantni radovi. Nadam se da se ovo nece shvatiti kao reklama, jer nisam kupio pojacalo od njega, vec od coveka odavde kome je prepravio trandzu:
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest