Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Odnos cena-specs je kul. Malo gasujem sad. Cekam utiske. 

Kostao me je tacno 55$+800 din.PDV.Uncle Moe wrote:Odnos cena-specs je kul. Malo gasujem sad. Cekam utiske.
Probao sam ga. Prvo dobra strana - zaista dobar zvuk, odlicne mogucnosti (ubrzavanje I usporavanje sempla, sviranje unazad ako ikome to treba).
Losa strana - nikako da nateram komp da prepozna looper preko USB-a. Upali se na looperu dve zute lampice ali komp nece pa nece. Menjao sam portove I nista. Ostaje da vidim na nekom drugom kompu jer bi bilo greota da ima problem sa softerom ili usb kontrolerom, posto mu je to mozda I glavna odlika - mogucnost da preko usb-a ubacujes I kopiras semplove.
Ostaje nekako da vidim I da ga nakacim na usb kabl dok je pod napajanjem, to mi je sada problem posto je komp malko podalje od gitarskog napajanja.
Eto, toliko za sada.

Deluje mi da je najverovatnije to, da mora da bude ukljucena kad se veze za komp. Gde si kupio?
Nazalost, nije to. Da zlo bude jos vece, klinac mi obori kabl sa looperom dok sam pokusavao da cackam pa je malko iskrivio usb port, tako da cu morati izgleda da ga procackam I taman da otkrijem u cemu je fora.Uncle Moe wrote:Deluje mi da je najverovatnije to, da mora da bude ukljucena kad se veze za komp. Gde si kupio?
Probacu veceras na laptopu da vidim da li se nesto desava, mada meni ovo izgleda kao kad sam uspevao one kineske usb hubove da sj...I da ostanu bez driver

Uzeo sam ga na ebayu, tamo je najpovoljnije.
Druga varijanta je Donner twin looper, to su iste naprave, ali on vec kosta 80-ak dolara...
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Procvetao reverb u sred leta!

U sustini kad nemas pare za strymon, ovo je ok zamena.

U sustini kad nemas pare za strymon, ovo je ok zamena.
Stiglo nesto novo iz Engleske.

Zvuk Fat and Creamy

Zvuk Fat and Creamy

Boss BD-2. Posle dugo merkanja i premisljanja, ulovio na oglasima za odlicnu cenu. Ulece u setup cim se vratim kuci. 

Spoiler:
Cestitam.Imam tog Boss-a i meni se neobicno svidja,ali bih voleo da cujem tvoje impresije,kad joj budes isprobao mogucnosti i primenljivost,bilo solo bilo u pedalboardu.
- Rockatansky
BD je i moj dugorocni plan...
Jednom. 

ono kad si bio bluesatanski?Rockatansky wrote:BD je i moj dugorocni plan...Jednom.

@baba, hoces da ga moddujes?

Spoiler:
@Bancika: Hvala za ovo.
Verovatno hocu, ali cu prvo malo koristiti u stock stanju, pa cemo videti sta i kako dalje. 

BD je zakon, cestitam matori
Hvala matori moj, jedva cekam da je sviram...

Zasto ranije nisam koristio tremolo? ko ce ga znati...
top. eura?