ja sam odustao od koriscenja loopera u kontekstu benda, ne ide mi. koristim ih iskljucivo za solo sviranje.
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
aha, pa javices mi sta si izabrao
ja sam odustao od koriscenja loopera u kontekstu benda, ne ide mi. koristim ih iskljucivo za solo sviranje.
jes zajebano, pogotovo kad nisi u 4/4, al hiljade sklekova, hiljade trbušnjaka, bekstvo u taj neki zdrav razum...
pedala se pokazala i odlicna za noise
https://soundcloud.com/earthless/triggered
sviras chick corea electric band synth u isto vreme ko i fuzz factory
https://soundcloud.com/earthless/triggered
sviras chick corea electric band synth u isto vreme ko i fuzz factory
Konacno ulovio na oglasima, za 60e, neka se nadje. 

strava, volim sve njihovo, odlicna firma
za sta sluzi ovo cudo?
Prosto receno, uredjaji koji simuliraju frekventni odziv ozvucenog gitarskog kabineta, i svrha im je da zamene upotrebu mikrofona za ozvucavanje kabineta u live ili recording situacijama. Vezuju se izmedju pojacala i zvucnika (posle power amp sekcije), ili moze direkt iz preampa u cab sim takodje.
http://www.palmer-germany.com/mi/en/Spe ... lators.htm
Prakticni su za live primenu jer nema nagadjanja oko pozicije mikrofona, zatim nema mikrofonskog stalka koji zauzima prostor na bini, itd.
http://www.palmer-germany.com/mi/en/Spe ... lators.htm
Prakticni su za live primenu jer nema nagadjanja oko pozicije mikrofona, zatim nema mikrofonskog stalka koji zauzima prostor na bini, itd.
Wolfgang.Bio u potrazi za(another) radnom gitarom,neki mid-range segment,i nisam ni slutio da cu zavrsiti sa Peavey-em .Bukvalno sam odusevljen sta se dobija za ove novce.Ima tu i tamo nekih sitnica koji narusavaju harmoniju,ali generalno,kompromis je odlican.

Probao sam jedan primerak davno u Mitrosu u Ns (ako se uopste radi o istom modelu, mislim da je to bila nova serija sa onim izrezom na hedstoku), i boze sacuvaj kako je bila odvratna, od setapa preko zvuka, bukvalno mi se nije zadrzala ni 15 sekundi u rukama, a bila je preko 100k rsd cena, ako se ne varam.
Nadam se sa ova tvoja nema veze s onim sto sam probao.
Neka te sluzi u zdravlju, cestitke! 
Nadam se sa ova tvoja nema veze s onim sto sam probao.
Fin je Wolfgang. Ima drugar. Pogotovo ta forica sa dropom. Mnogo dobra stvar.
Znam tacno na sta mislis-Isti naziv,ista oznaka "Special",ali brend EVH,nova serija kao rezultat saradnje sa Fenderom.Tako da su to dve razlicite price,ali dolazi do zabune zbog maltene indenticnog brendiranja.Baba Slim wrote:Probao sam jedan primerak davno u Mitrosu u Ns (ako se uopste radi o istom modelu, mislim da je to bila nova serija sa onim izrezom na hedstoku), i boze sacuvaj kako je bila odvratna, od setapa preko zvuka, bukvalno mi se nije zadrzala ni 15 sekundi u rukama, a bila je preko 100k rsd cena, ako se ne varam.
Nadam se sa ova tvoja nema veze s onim sto sam probao.Neka te sluzi u zdravlju, cestitke!
Cisto ako neko razmatra srednju klasu,nek mu bude na listi,skroz korektan instrument.
Hvala ljudi

Fender Jazzmaster MIJ.
Trenutno imam i Vintage Modified skvajera koji je vrlo vrlo dobar, ali sam se ipak upgrade-ovao na ovo. Jazzmasteri su mi uvek bili do jaja, ali sam se tek sad upustio u avanturu. Imao sam i Squier J Mascis-a koji je bio odlican ali sam ga prodao ne znam ni sam iz kojih razloga...
...p90=sex...hardcore.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

Poormans Jazzmaster. Zasad ovaj vrat, nadam se uskoro maple sa crnim kockicama
Ovo je Surfofrankenstajn btw. ali je fini