RadeRas wrote: ↑20 Jan 2017, 16:53
"Made in Japan" .tačka. nema dalje.

Toliki tekst a tako malo koristi.
Djordje ti si isti Pianoforte, kao i on i ti si KP preprodavac, nakupac i tako. Jel tako? Džabe pljuješ po kolezi. Hvališ jeftine stvari a kritikuješ skupe. Simtomi su isti za sve nakupce i preprodavce: skupe marke koje vrede i preko 1500 evra ne bi platio ni 500 evra jer znaš da su loše, ali jeftine kopije bi prodao do te pare jer ti poznaješ da to vredi.
Hehe a kad bi nakupio autentične usa fender stratove po 500 dolara onda bi kod tebe dobili na vrednosti i propevali bi kao slavuji od 1000 evra aaa? moreee Djordje lukavče jedan!
Ovo da ne propustim jer godinama se provlači jedna te ista klasična ižvakana fraza nakupaca/preprodavaca: "ja znam jer sam imao i svirao mnogo gitara i vi ne znate ništa jer ste probali samo dve". I to je kraj, vama preostaje samo da se opustite, ponesite lovu i dodjite kod mene na probu. A ja kad odem na koncert uvek vidim neke naivne koje sviraju fendere i gibsone. Jbg. da su znali, svi bi svirali kopije "Made in Japan" kao najbolji USA gitarista. Ali nisu i briga njih, uživaju sa svojim kvalitetnim instrumentima. Jer nema jeftine a dobre gitare, to je laž i žvaka onih koji bi da te predju i "usreće" sa nekom kopijom preko 200 evra. Muzički instrumeni su skupe stvari i to svi znaju. Mani bre da nas ubedjuješ više u te bajke iz osamdesetih pisane u Japanu. Zna se šta je dobro napravljeno u Japanu i tada a to se ne nalazi ispod 800 evra pa naviše.
Budi ti meni zdrav Miki Djordje!
Godpodinu Komil-u sam se zahvalio stvarno bejah prozvan...Nego to je ende....Cisto sam eto ne zatecen nego volim ljude koji su pravicni sad za Komil-a spreman sto kazu u vatru bez sale, retki su pravicni ljudi...Nego ok sve kontam kao pola salu...Nemam ti ja srca da nekome uzmem lovu pogotovu nekom detetu ili momku ko muku muci ,...
Cekaj ovo za dokaze imash par linkova tu sam podelio, verujem snalazljiv si tu cesh naci dosta kataloga sto se tice Mastomoku-a ama bash sve e sad lov je na svakome...mnogo je ne prespavanih noci i drndanja da bih ja u sve pokazivao prstom...Ne da bih preprodao vec bi ja da kupim i ljubomorno cuvam ako naidje ☺ ...Na kraju taj neki Japanac koji recimo kosta 1500+E se nekom nece svideti, beshe jedna ima 2 + mseca ja sam pretrnuo kad sam je video josh u koferu covek je trazio 400e a zadnja je otisla za par sati u Svabiji za 1600E na e-bay...I posteni kreten kao ja sam zvao coveka i molio da je ne proda jer nemam tu lovu trenutno a nije fer toliko da mu dam, pre toga sam ponudio drugu nije ni covek imao vec trebao da pozajmljuje, znamo se par meseci ali je OK covek i neka bar ode u dobre ruke... prodavac kaze ''Ma nece niko ni 250 e''..nego da ne idem u detalje mozda covek stariji gospodin cita forum, obecao sam mu kataloge ili bar isceak sa istih te nakon mesec i kusur moje neodgovornosti i peripetija poslao sam mu pre par dana na e-mail...
Eto , sada mnogi ce reci da sam kreten, ali da zgrabim to i skacem od srece te zaradim 1000 e....a pazi stoji danima niko ga nezove ...a covek ima neki licni probem zdravlje sta god da je....
A ja sam se oglasavao jer budem u fazonu pratim hocu super strata, i onako ima pa pozovem pa ispadne sasvim trece...i bash kad ja ne gledam opa Jackson DXMG jel sa EMG HZ magnetima metal grey boja kao nova covek trazi 150E, ja zovem iza 10 uvece on kaze ''pakjuem ide ....'' jesam pokusao da objasnim da je prejeftino - u nadi da ce reci OK- a nije lepo da ga teram da krsi dogovor mada nisam siguran jel bash obeco ili... dzaba covek posten ''ne dogovorli se odlazi to....'', pitam za koliko ako nije tajna kaze za 15 crvenih , sutra gitara na oglasima ili prekosutra za 400E ☺, izvini i ti ako citash nista loshe mozesh potvrditi pricu. hteo je spusti do 350....
Razumem treba zaraditi ali eto on nije nesto lagao, mozda zivi od toga nemam pojma...i ima pravo da trzi koliko god zeli....Ali kad muljaju i daju lazne informacije, bivaju drski, ;;moje vredi u zameni ovoliko a tvoje '' ,,,,nista - to zaista ...

nemam reci
PEDALE, evo svi jure prve tube scremere pa sam SRV je svirao TS10? kladim se da jako malo ovde ljudi to zna, mozda gresim...eto ti, pa sad kad mucnesh koja je slicna njoj a zovu je srcreemer na steroidima imash mrak MIJ pedalu za 50E ...ako znash sorry, ako ne eto mislim da je ok pomoc...
Mozda ja zivim u Utpiji totalnoj, ali krivo mi je , sto sbija mora biti zadnja? Sto mi ovde sa najnizim standardom trena najvishe da platimo? eto kazesh to koji suprobali puno to preprodavac ne radi, to radi zaludjenik kao ja i meni slicni....Zasto da nasha scena bude tako jadna? da se gitristi prodaju za neku sugavu rucno radjenu pedalu i kao njabolje...? kakvo crno najbolje....zato sto je dzaba? ...
Zasto kod nas drug drugu mora da preproda i da zaradi? Gde je kod nas studio koji daje klincima neko vreme za Dz? kog znash da daje casvove za Dz? imaju neki kao tutorijali kako sta da se svira....
Da si ti meni ziv i zdrav brate pa da kupujesh sto vishe gitara da nemorash da pozajmish od druga, da ih probash na stotine, da odesh preko, ne josh bolje da se scena i drustvo promeni da niko ne mora da ide.. da nema narikaca svuda vec normalne muzike a za tu situcaiju kad vidim trziste svi mi smo krivi jer dozvoljavamo , jer se neki kolju za 10 evra.....
na kraju da samo svi zivi i zdravi pa i Piano i svi preprodavci jer nebi njih bilo da nije potrebe, narod ih je stvorio, muzicari ...kao da nismo u stanju bolje da se organizujemo, ...ebiga krivo mi je sto tamo neki moraju biti bolji od nas, da su muzicari poslati skoro gori od politicara-neki , nego kao sto reko U Zdravlje

....

a ja moram malko da odkuliram napisah roman josh sebe nahvalih, mislim malo pateticno....ali ovaj poziv za revoluciju malo vadi fleke.....nadam se