Ja moram da priznam da sam impresioniran cinjenicom da Bancika snima i kaci to sto snima. Svirka je sasvim korektna ali sve sto Bane kaci je trivijalna svirka u svakom smislu. Trivijalna u smislu da nije virtuozna da ti padne vilica vec su to oprobani klasici a on bira materijal koji nije jaw dropping tehnicki. Sto ne znaci da nema tehniku. Ima tu puno standarda i 'klasicnih' stvari koji mnogi satro profesionalci ne mogu da odsviraju, da im ne spominjemo sad imena. Ali da li svako ko moze to da odsvira to treba da kaci? Moze. Treba, pun ih je YT. Da li time promovise sebe ili orhabruje druge da eto i oni mogu kad moze i neko tamo ko se ne tripuje da je profi muzicar ili virtuoz. Taj deo mi nikad nije bio jasan.
Mene bi vise zanimalo da cujem nesto originalno, kako Banetovo srce kuca, neku njegovu pricu. Muzicku.
Svakim danom postaje bolji tehnicar/inzenjer, bolji gitarista/muzicar, bolji covek nadam se, ali to nije 'on'. Ko je Bane?
Mozda nekom to zvuci kriticki, ali ja sam mislio vise da nastupim pokroviteljski.
Bane, pozdrav! Keep it up.
P.S. U zgradi iza mene dete place svaku noc, celu noc. Roditelji ga/ju ne pacifikuju. Iz Azije su negde. Ne jebu. Nema selfies, nema ja, ko te jebe. Mos da places celu noc. And he/she does. Svaku noc, celu noc. Ko kapira zen, shvatice.