Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
ipak nemoj na engleskom.
-
*dupli
Last edited by board index on 12 Feb 2017, 15:17, edited 1 time in total.
-
Kako gde, ovde u CZ ih recimo imas na bukvalnom svakom cosku i jesu odlicne.MIKI-DJORDJE wrote: ↑11 Feb 2017, 20:16cudi me iskreno da CORT nije poznatiji kad ga sviraju mnoge jazz face, pa i rokeri...ljudi se segace sa njima ali su oni ugradjivali aktivnu elektroniku 30+godina pre svih ...zadnj sam probao Cort CR 250 jer su bila poredjena sa Gibonom i bogami je blizu, a 280ca je ubila u pojam Gibona barem po meni .... ono kvalitet VS Cena.
Zamisli Musicians Friends sajt na spanskom,ili Glazbeni forum na nemackom.Ja ne znam engleski,recimo,ajde pisi na francuskom.
Kako to da post na engleskom bude mnogo bolje napisan nego kad pises na maternjem jeziku?Zasto ta gluma?Pisi srpski,ali malo pismenije,ako hoces da to neko i procita,i to je dovoljno.Srpski jezik je precizan i savrsen jezik.
Kako to da post na engleskom bude mnogo bolje napisan nego kad pises na maternjem jeziku?Zasto ta gluma?Pisi srpski,ali malo pismenije,ako hoces da to neko i procita,i to je dovoljno.Srpski jezik je precizan i savrsen jezik.
-
Jednostavno tražili su Engleski
to ''bijaše'' šala, svodilo se na sledeće - što se tiče slova ščćžđ i dužine OK razumem da može biti teško pohvatati smisao pojednih reči pa i rečenice te se pozvah na svoju lenjost da šaltam stalno tastaturu, za dužinu pisanja isto OK a ostalo nije na mestu- mislim na primedbe pravopis itd. Najčudnije je to što me opominju većinom ljudi koji prave krucijalne greške (neki pak ne) u samoj formi rečenica, započinju negacijama, pišu katsrofalno kratku rečenicu slepo se držeći prosto prošerene forme, kada je ista duža interpukcije sevaju gde im nije mesto a gde pak trebaju tu ih nema. Zaista koje je pravopisno pravilo za smajlija
Sve je počelo mojim nastupom ovde i greškom što kad brzam permutujem slova (jedan oblik disleksije) i onda su ljudi počeli to da naglašavaju u nedostatku ičega što bi mi mogli prebaciti, plus eto nekako nerviram izvesne ljude. Mnogi su mi to opet rekli iz najbolje namere i njima hvala
. Razlog dva su moje šale sa lokalizmima i što većina misli da sam ja rođeni Nišlija pa ono kao mi nemamo pojma o gramatici / pravopisu. Ipak nije tako jer iz moje generacije je na Republičkom bila prvakinja odavde. Ja sam odrastao na prostoru koji je sam Vuk koristio kao referencu i reper za kreiranje pravopisa te i da zaželim teško mi je da grešim, normalno kao i svako grešim pogotovo na soc. mrežama jer nisam na književnim večerima. Ovi što vole pravopis znaju onda koje je to područije što je čika Vuk ''zemio'', za ostale kao i za mene baš me briga ko je odakle te kako govori, piše, koliko padeža koristi da li lepi ne i naj, kuca li đšžćč,te kom se Bogu moli .... važno mi je kakvu muziku voli
, kako svira
, da li je OK osoba ili nakupac
, jel' dobar čovek ili zli trol negativac, ima li što god OK od opreme , možemo li razmeniti znanje
kome je zamorno i bljak samo skrol dole i vozi
mislim i da je administrator tako nešto predložio u nekoj drugoj temi, svima koji s barem malko našli korisnog super hvala Vam najiskernije
Znači da jeste Muzićki - Forum i nadam se da će takav ostati, naravno da je Srpski superioran jezik to barem ja nikad ne dovodim u sumnju.

Sve je počelo mojim nastupom ovde i greškom što kad brzam permutujem slova (jedan oblik disleksije) i onda su ljudi počeli to da naglašavaju u nedostatku ičega što bi mi mogli prebaciti, plus eto nekako nerviram izvesne ljude. Mnogi su mi to opet rekli iz najbolje namere i njima hvala

kome je zamorno i bljak samo skrol dole i vozi

Znači da jeste Muzićki - Forum i nadam se da će takav ostati, naravno da je Srpski superioran jezik to barem ja nikad ne dovodim u sumnju.

Guglaju,ijekavica,Drobnjaci
-
Da ovo si pogodio totalno, jeste tacno da tako pišem, a šturo i predugačko kontam ne idu skupa no misliš vjerujem šturo u smislu ogoljeno?...Razlog je što sam se od početka nosio mišlju da se neću nanovo vraćati pa tako već traje ovih mjesec i kusur, te onda u nekoj želji da izdeklamujem što mogu post bude takav, a sve sa namjerom da neko svoj mukom stečen novac ne baci na prevaru ili pak da zna što zapravo kupuje.....na kraju nije to ni dio, šta ću opsjednut sam sa gitarama, pojačalima i pedalama ....Ovako ti ponekad postovi izgledaju kao tok misli, kao zapis sa diktafona u koji si pričao ono što ti je prvo palo na pamet.
Dodatno smeta mi kad susrećem ljude koji su u svojoj naivnosti i pošetnju bili prevareni , nisu ni glupi, niti muzički nepismeni + mnogi sviraju OK. Ljuti me što je prodaja instrumenata , sama prozvodnja istih i svega oko toga na ovim prostorima postalo unosan kriminal u dobrom djelu slučajeva. Niko za to ne odgovara, niti će jer većina kasno dozna da je prevarena ili ne želi tužti il' se spuštati na nivo ulice. Jedan od boljh načina da se smanji broj prevarenih za sada je preventiva.
sve je ok nije shvaćeno ko loša namjera, živjeliNajbolje namjere, da ne shvatiš da imam išta protiv tebe...
-
to je Češka? Oprosti ako sam odvalio tj pogrešio. Da slžem se da su odlične gitare , na Sajmu u USA su 2011 dobili prvu nagradu za najbolju gitaru. Preko su ljudi više upućeniji čak vidim na nekim tržištima gde se mogu naci povoljno npr LTDi, Squer-i, Jackson-i itd da drže visoke cene kao polovni instrumenti.ovde u CZ
Ako sam pogodio za CZ gledao sam par puta gitare tamo preko oglasa, čak sam razmisšljao ima li šanse šta da naručim...Drug mi stalno potencira BACH gitare, od nekih 30 LPija jedan sa tom značkom mu je na 2gom mestu po kvalitetu zvuka i izrade. Da ne guglam čini mi se da je to Češka firma. Rado bih posedovao barerm 1-nu njihovu gitaru, ne bih se bunio bilo koja da je. Na moju nesreću uspie sam da probam samo 2 i raspametio sam se, ali priznajem moj strah što ništa nisam znao o firmi i predrasude su me sprečile 2011 da se usrećim. Veliki pozdrav

Sve je u redu. Moj predlog je samo da obavezno pročitaš svoj post prije nego što ga potvrdiš...vjeruj mi da i sam to isto radim, a dok to radim trudim se da ga čitam kako bi ga neko drugi čitao. Imao sam mnogo bespotrebnih prepirki, čak i na ovom forumu, zbog nejasnih ili višesmislenih postova, napisanih u žaru diskusije, u kojima se rasprava svodila na objašnjavanje i tumačenje sopstvenih rečenica. Sažmi, pročitaj i ĆERAJ! Živ bio...MIKI-DJORDJE wrote: ↑12 Feb 2017, 21:34Da ovo si pogodio totalno, jeste tacno da tako pišem, a šturo i predugačko kontam ne idu skupa no misliš vjerujem šturo u smislu ogoljeno?...Razlog je što sam se od početka nosio mišlju da se neću nanovo vraćati pa tako već traje ovih mjesec i kusur, te onda u nekoj želji da izdeklamujem što mogu post bude takav, a sve sa namjerom da neko svoj mukom stečen novac ne baci na prevaru ili pak da zna što zapravo kupuje.....na kraju nije to ni dio, šta ću opsjednut sam sa gitarama, pojačalima i pedalama ....Ovako ti ponekad postovi izgledaju kao tok misli, kao zapis sa diktafona u koji si pričao ono što ti je prvo palo na pamet.
Dodatno smeta mi kad susrećem ljude koji su u svojoj naivnosti i pošetnju bili prevareni , nisu ni glupi, niti muzički nepismeni + mnogi sviraju OK. Ljuti me što je prodaja instrumenata , sama prozvodnja istih i svega oko toga na ovim prostorima postalo unosan kriminal u dobrom djelu slučajeva. Niko za to ne odgovara, niti će jer većina kasno dozna da je prevarena ili ne želi tužti il' se spuštati na nivo ulice. Jedan od boljh načina da se smanji broj prevarenih za sada je preventiva.sve je ok nije shvaćeno ko loša namjera, živjeliNajbolje namjere, da ne shvatiš da imam išta protiv tebe...

-
kad nema opcija da obrišem, neke bih ja obrisao ali avaj ☺. Da radim na autocenzuri desi mi se da napišem solidan post sa malo znanim informacijama, i onda obrišem sve, maločas to učinih te ''udarih'' totalnu cenzuru kao ''ma daj idi sviraj mani se''. Čudno ali prije 10 ak godina sam bio pa totalno minimalističan u izražavanju. Imam periode kada sam više na netu pa se desi da nestanem na neko vreme.....kao i svi.
što se mene tiče nećeš morati da objašnjavaš, ja volim da čitam informativne postove. Svačiji stav poštujem, a tačne informacije cenim. Hvala , pozdrav
što se mene tiče nećeš morati da objašnjavaš, ja volim da čitam informativne postove. Svačiji stav poštujem, a tačne informacije cenim. Hvala , pozdrav

-
Da, da, izvini, ja iz navike pisem CZ. Vidjao sam i njih, mada ih nisam probao. Da ne kazem isto/slicno je i sa mnom bilo, znam za tipa 3 marke koje se vuku kod nas i kao tele u 3 gledamMIKI-DJORDJE wrote: ↑12 Feb 2017, 22:12to je Češka? Oprosti ako sam odvalio tj pogrešio. Da slžem se da su odlične gitare , na Sajmu u USA su 2011 dobili prvu nagradu za najbolju gitaru. Preko su ljudi više upućeniji čak vidim na nekim tržištima gde se mogu naci povoljno npr LTDi, Squer-i, Jackson-i itd da drže visoke cene kao polovni instrumenti.ovde u CZ
Ako sam pogodio za CZ gledao sam par puta gitare tamo preko oglasa, čak sam razmisšljao ima li šanse šta da naručim...Drug mi stalno potencira BACH gitare, od nekih 30 LPija jedan sa tom značkom mu je na 2gom mestu po kvalitetu zvuka i izrade. Da ne guglam čini mi se da je to Češka firma. Rado bih posedovao barerm 1-nu njihovu gitaru, ne bih se bunio bilo koja da je. Na moju nesreću uspie sam da probam samo 2 i raspametio sam se, ali priznajem moj strah što ništa nisam znao o firmi i predrasude su me sprečile 2011 da se usrećim. Veliki pozdrav![]()

-
Дали је неко имао прилике да проба неку од ове 2 гитаре?
http://www.kupujemprodajem.com/Suzuki-S ... -oglas.htm
http://www.kupujemprodajem.com/Elektric ... -oglas.htm
-
Sve je OK CZ... kako bilo ipak sam sa ya to da način trgovine it Češke bude primenjen i ovde, ynači da kupac bude zaštićen, cene korištenih instrumenata su zaista povoljne a i nisam viđao lažne opise kao kod nas . Cort je odlična firma, koliko ynam proizvode 1/3 svetskih gitara sve što je Made in Indonesija je iy njihove fabrike, a ako je Korea onda ima 50%+ šanse da je opet Cort u pitanju. Da naravno najbitnije je kako ti gitara leži tu se slažemo. Oko magneta netreba žuriti, treba uvek probati da se podesi visina istih ili uradi dodatni šilding, fabrički magneti koje Cort pravi su yaista odlični , a o EMG ijma koje stavljaju imam samo reči hvale- naravno stvar ukusa.
Rooster baj Fender, šta reći zaista ☺☺☺☺
evo je ona prefarbana gitara koju je Pijano prodavao , rekoh daj da pogledam ocene kad tamo svaka treća ili druga od istog lika ☺ , rekoh neću gledati niša od Pijana ali izgleda da ima dosta saradnika https://www.kupujemprodajem.com/Lepotic ... -oglas.htm
SUZUKI probao sam pre nekih 2 godine strata i telca i sasvim ok gitarice.
Muller ili kako god da se zovu nisam probao, Rooster jesam i kastrofa je lagana nisam siguran od čega je (komšijama sam rekao da zaobiđu taj krš) , Suzuki je za nju gitarčina, ako ti je 1 gitara povedi nekog iskusnijeg makar morao i da platiš npr ja bih pozvao nekoga ko svira aktivno dao mu nešto sitno 5 e npr da mi pomogne prilikom izbora josh bolje nekog majstora da povedeš ili neko ko svira i majstoriše bi bila dobitna kombinacija imho.
Spomenuo sam novac jer je neko šugavo vreme da neće niko da se cima za Dž. A i kad se iscimaš za Dž onda mu bude po glavi kao i meni par puta, mada i dalje ima dobrih ljudi , pitaj nekog prijatelja .

Rooster baj Fender, šta reći zaista ☺☺☺☺

evo je ona prefarbana gitara koju je Pijano prodavao , rekoh daj da pogledam ocene kad tamo svaka treća ili druga od istog lika ☺ , rekoh neću gledati niša od Pijana ali izgleda da ima dosta saradnika https://www.kupujemprodajem.com/Lepotic ... -oglas.htm

SUZUKI probao sam pre nekih 2 godine strata i telca i sasvim ok gitarice.
Muller ili kako god da se zovu nisam probao, Rooster jesam i kastrofa je lagana nisam siguran od čega je (komšijama sam rekao da zaobiđu taj krš) , Suzuki je za nju gitarčina, ako ti je 1 gitara povedi nekog iskusnijeg makar morao i da platiš npr ja bih pozvao nekoga ko svira aktivno dao mu nešto sitno 5 e npr da mi pomogne prilikom izbora josh bolje nekog majstora da povedeš ili neko ko svira i majstoriše bi bila dobitna kombinacija imho.
Spomenuo sam novac jer je neko šugavo vreme da neće niko da se cima za Dž. A i kad se iscimaš za Dž onda mu bude po glavi kao i meni par puta, mada i dalje ima dobrih ljudi , pitaj nekog prijatelja .

- Rockatansky
mohikanac u magli wrote: ↑13 Feb 2017, 23:36Дали је неко имао прилике да проба неку од ове 2 гитаре?
Taj sto prodaje te Moler, inace uglavnom valja i uvaljuje kresheve... Meni drugar hteo da kupi za poklon neku pedalu

A taj Suzuki sam jednom probao bukvalno 5 minuta bez pojacala ali ne deluje mi los za te pare, kontam da je bolji od roostera, molera itd.