Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rockatansky
Re: Oprema Koju Imate
Zna se kako to ide, auto treba da je iz NJemacke (gitara iz Amerike) a zena sa sela! 

-
U principu nema nista protivprirodno i bludno oko miljea na TV-u dok god se na istim nalazi vaza sa cvecem.
+ Zidne sablje, Vilerovi gobleni... 

Jbg, ovi novi tanki televizori ne valjaju kao osnova za milje. Pre si mogao na toj kutiji držiš svašta, video, knjige, CD-ove, lampu, vazu, sat...ProfessorBaltazar wrote: ↑15 Feb 2017, 20:10U principu nema nista protivprirodno i bludno oko miljea na TV-u dok god se na istim nalazi vaza sa cvecem.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Otisao Cube (nije daleko
), preuzela Bugera. 22w lampa. Lepo to radi za te pare. Jos nisam svirao live, ovako u sobi zvuci super. 

-
Cestitam!Gledao sam skoro istu Bugeru, online prodaja i yt, i treba da odem do radnje da je probam ovako. Ne znam moze li se koristiti kao hi gain za snimanje tj. za metal ili je vise vintage? Zacepili cenu i pretocili dolare u evrenemanjavelimirovic wrote: ↑18 Feb 2017, 00:55Otisao Cube (nije daleko), preuzela Bugera. 22w lampa. Lepo to radi za te pare. Jos nisam svirao live, ovako u sobi zvuci super.
![]()
http://www.mix-musichouse.com/component ... KgXMEboOSE
Meni deluje korektno. Eur je jaci 5-6% trenutno. 399$ u 388eur, deluje ok. Kamo srece da je sve prevedeno $ u eur 

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Vintage 22 ih zovu. Mozda i moze sa nekom pedalom mada na drajv kanalu ima solidno gejna. Treba da probas. Zavisi i od jacine magneta na gitarama svakako....metalstringer wrote: ↑18 Feb 2017, 10:32Cestitam!Gledao sam skoro istu Bugeru, online prodaja i yt, i treba da odem do radnje da je probam ovako. Ne znam moze li se koristiti kao hi gain za snimanje tj. za metal ili je vise vintage? Zacepili cenu i pretocili dolare u evrenemanjavelimirovic wrote: ↑18 Feb 2017, 00:55Otisao Cube (nije daleko), preuzela Bugera. 22w lampa. Lepo to radi za te pare. Jos nisam svirao live, ovako u sobi zvuci super.
![]()
http://www.mix-musichouse.com/component ... KgXMEboOSE

Jel ovo Vox?Sta su svi ovi potenciometri?Sta je to ustvari,kakva gitara?
Jel ovo Vox?Sta su svi ovi potenciometri?Sta je to ustvari,kakva je to gitara?Da li su ovo integrisani zvucnici?
Last edited by pisac on 18 Feb 2017, 18:34, edited 2 times in total.

Mala Bugera,V5,sto znaci-Vintage.Odlicno se slaze sa single coils,i Boss Blues Driver pedalom.Slika je od pre dve godine,i ja sam zadovoljan tom Bugerom-taj zvuk sam hteo,i to sam i dobio....a tu su,naravno,i miljei.Ovalni,a i romboidni...proizvedeno u dvadesetom veku,made in Serbia,tu negde izmedju dve Morave...
I vaza sa cvecem za Prof.Baltazara.
Nemanja,kakve su tvoje impresije kad je u pitanju ova tvoja nova Bugera?Kako bi je uporedio sa Vox-om koga si predstavio ovde pre nekog vremena?Mozes li reci da je kvalitetno gitarsko pojacalo,dobre izrade?
Odlične su ti fotografije, idejno super. Na obe fotografije smeta mi detalj slike na zidu koju da si skinuo kod slikanja bilo bi savršeno!
P.S.Oko ove tvoje Bugere a i nekih drugih iste marke postoje mnoga oprecna misljenja,ostro suprotstavljena.S obzirom na tvoje iskustvo,posto si promenio mnogo opreme,cekam s nestrpljenjem tvoju ocenu i tvoj sud,racunajuci da ces biti maksimalno objektivan i nepristrasan.To bi bilo korisno za sve forumase,posebno za potencijalne kupce(u koje mozda i ja spadam).nemanjavelimirovic wrote: ↑18 Feb 2017, 00:55Otisao Cube (nije daleko), preuzela Bugera. 22w lampa. Lepo to radi za te pare. Jos nisam svirao live, ovako u sobi zvuci super.
![]()
reci mi da su ruze plasticne
a za Bugeru su misljenja podeljena sa razlogom. Kad pozajmis veci deo kola od provereno dobrog pojacala i napravis ga najjeftinije moguce (kamo ga @RadeRas
), radice to jako solidno...dok radi. Ali je sa druge strane podloznije kvaru, pogotovo ako ga nosas okolo. Onaj ko nije imao nikakvih problema ima razloga da bude jako zadovoljan jer je dobio full lampasa za male pare, onaj ko je imao neki problem ima razloga da bude jako nezadovoljan.

a za Bugeru su misljenja podeljena sa razlogom. Kad pozajmis veci deo kola od provereno dobrog pojacala i napravis ga najjeftinije moguce (kamo ga @RadeRas