Video sam u Ovom Banzaiju pre par dana Čelične pragove Wagner jako dobri, za mene najbolji pragovi a cena im super...LM imaju samo na ove kolutove to je 89 evara a meni ne treba toliko treba mi recimo pola...ako nekome treba isto pola koluta čeličnih jumbo Wagner ono javite se

za pojačalo, šta reći ja imam istu muku da se neusuđujem na put jer sam se opekao par puta, tražim slike itd ali ...avaj...na žalost većina je spremna da vara tj prećuti, tako da sve češće se okrećem trulom zapadu zato i pitam ovo oko carina itd itd. Beše neko pojačalo Ashdown pacemaker 60 strava je, mislim da je Lik Subotica ja sam kupovao od njega i čovek je prema meni bio samo tako fer...da skratim dobro pojačalo lampaš, nepoznato kod nas osim za bas...Druga opcija beše u Artistu slovenija Crate V serija isto su pri 300 i nešto evra, zlo od pojačala ja imam V18 i nema šanse da bih ga prodao, clean strava ima lagani gain ali zato prima pedale čudo, 12'' keramički zvučnik koji je pri neuništiv...iskreno najbolje pare potrošene u zadnjih 10 godina

nego oglasi, pazi ti ovo prosto sam u šoku