[/quote]
Andreja ili Andrija, ne znam kako se tačno zove baš ti zapeo za oko kao veliki trn

! Ne poznajem čoveka, nikada se nismo lično sreli. Jednom sam na brzaka utrčao u njegovu bivšu radnju za neke žice, ali ne sećam se ni da li je bilo muško ili žensko tada za pultom

. Letos sam razgovarao sa njim i dogovarao se da odem za neku zamenu, ali nisam išao. Kasnije sam ga zvao i pitao za neke čivije, ali nije to imao, ali je rekao da će da mi pozajmi neke druge da koristim dok ne nabavim. Pazi, ne poznaje me, a pozajmio bi mi čivije. Doduše pozvao sam se na zajedničkog poznanika, to je istina. Znam da su neki vrlo zadovoljni nekim zamenama koje su napravili sa njim. Drugar recimo nije mogao na brzinu da proda neke stvari, a ovaj je imao neku akustaru koja je njemu trebala i napravili su zamenu. Koliko pamtim najmanje dva ili tri puta je nešto uzimao od njega. Još jedan poznanik takođe.
Ma ne branim Andreju, ali izgleda da nije sve baš tako crno kako ti predstavljaš.
[/quote]
Kada kažeš da nekoga poznaješ to otvara mnoga vrata, ja mogu da uđem u sve radnje u svom gradu čak i one koje nisu popularne ovde kako vidim i da uzmem bilo šta na reč zahvaljujući poznastvima ili jer znam nekoga tj preporuka, a iskreno u polovinu jer znam vlasnike.
Ja nikada nisam stvari predstavio kao crne, već dno dna što i jeste jer ukoliko neko permanentno piše neistine, laže u opisima, laže ko je proizveo, prepravlja a prodaje kao novo po meni je to varalica e sada to što dobar deo ljudi nije upućen pa ne razlikuje stvari to je druga priča. Nisam ih ni ja razlikovao nekada davno, ni danas recimo nisam baš dobar u provaljivanju nekih Gibsona i slično...Ali bih voleo da me neko upozori pogotovo ako se obratim za pomoc.
Ovde sam barem u 20 oglasa dokumentovano prikazao da je reč o preveri, bukvalno čovek izmisli priču, ili pak od 100% tačnog opisa on uzme onih 10% koji mu odgovaraju pa još nakalemi na to... za sve sam dao tačne linkove pa i linkove odkle jeu par navrata istrgnuo i spinovao. To ne znači da ih je samo toliko odgovorno da ih ima daleko više ili da ih je bilo. O uzimanju stvari u Nišu barem u 2 prodavnice znam da će ti ljudi dati da poneseš ne čivije već gitaru od npr 300 evra i da platiš kasnije, a o pozajmljivanju da ne pričam.
Znam za x slučajeva iz svog ukruženja kada su ljudi zvali za zamene, zvao sam i ja za keš davno...Više ne niti me zanima.
Za mene je on klasičan preprorodavac oportunista koji je sklon laganju, tu nema reči o tome da li se meni on dopada ili ne već sami oglasi i ono što prodaje dovoljno govori o njemu. Sami sebi dele ocene i između sebe prebroj naići ćeš na po 4 do više ocena od sličnih preprodavaca koji rade u manjem obimu doduše,na nekim ocena kada klikneš nalozi ne postoje obrisani su to već ne znam kako funkcioniše .... naravno da ima i ocena koje su napisali potpuno pošteni ljudi i najobičniji kupci.
Za mene su takvi ljudi zlo jer uništavaju i onako slabu scenu u Srbiji, sapliču je, ako je neko u stanju da ''prevesla'' neko dete , tinejdžera, čoveka time što će mu za mukom zarađen novac prodati neku Kinesku šklopociju kao raritetnu Japansku gitaru po meni to ne zaslužuje drugi izraz osim - PREVARA. Ne poznajem ga niti me zanima da ga upoznam. Na kraju ova tema je prepuna sličnih slučajeva, ako ljudi prozivaju momka koji želi da kupi Squiera, ili nekog neukog Ljubišu koji je stavio visoku cenu ali ipak napisao istinu više no ovaj pa zašto bi onda štitili najveće lažove? ne vidim razlog. Neka kupuje ko šta hoće, njegovo pravo, problom je taj što čovek ne može da diše od tih nakupaca i nenormalnih cena, prevara i muljanja..nadam se pa ce se naci neko da otvori novi sajt, ono već imaju sasvim jake FB grupe za prodaju instrumenata.