Btw, evo još jedne fotke šta se izdogađalo u međuvremenu...
Elem, pošto sam bio jedno vreme bez pojačala, prošle godine sam kupio Rolanda Cube 60 da imam za monitoring na svirkama, a u razglas sam svakako išao preko Joyo American Sounda spojenog na kraj lanca pedalboarda... Pa, kupio sam još jednog matorog MIJ Roland Cube 60 od Nemanje Velimirovića, sa idejom da ponekad, gde mogućnosti dozvole, furam mini-stereo setup.

Gde ćeš kompaktnije od dva mala Kjuba, koja su, uzgred budi rečeno, i pojedinačno glasna do zla boga, deru se za medalju. Probao u stanu, osećaj je super zaista...samo da chorus ili reverb razvučeš stereo, milina od prostora.
Međutim, zvao me drug kojem sam prodao moju bivšu PRS SE 20 glavu sa kabinetom, sa namerom da proda, pa da mu napišem kako je napravljen cab, šta je stavljeno unutra, itd, da bi znao eventualno zainteresovanim kupcima šta da kaže... Kad mi je rekao cenu za koju želi da proda sve u kompletu, ja sam odlučio da otkupim to od njega nazad.
I, naravno, pošto je l' te, bolesti kraja nema, drugari kojima sam pomenuo šta sam uradio, odmah počeli da troluju sa idejama o wet-dry-wet setupu.
I zato...
Okačiću ovih dana i gitare na gomili, i to bi bilo to od mene. Za sad.