Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Imao sam ja taj fender 85. Dosta korektno portabilno pojacalo. Spusti mu na 140e i ok.
Teško da će skinuti cenu,na drugom oglasu isti model se prodaje za 270e.Nije realno al...nemanjavelimirovic wrote: ↑14 Apr 2017, 16:45Imao sam ja taj fender 85. Dosta korektno portabilno pojacalo. Spusti mu na 140e i ok.

- NikolaGerza
Ima i jedan Frontman 65r za 150e. I ono mi se cini okej. Ja vec imam frontman 15r i zadovoljan sam njime.
-
napisaću ti u privatnim porukama, i za ono prvo koje si pitao.Što se wati tiče tu se ljudi redovo gube, za probu uz bučnog bubnjara će ti završiti i posao 10 wati...snaga se ne povećava duplo tipa da je ono od 40 wati duplo jače od onog od 20 wati mala je razlika...da ne dužim 15 wati je sasvim ok za svirkice, probe a dobro je i jer je dovoljno malo za studio...a ako ideš na veću binu staviš mikrofon ispred. Tipa džaba pojačalo od 100 w kada ga nemožeš opanjiti više od pola jer će smetati monitorima, a ako je lampaš a radi sa tih nekih 1/3 ili 1/2 snage zvuk je barem za mene kilav. Sa manjim poačalom kojeg ćeš odšrafiti sa nekih 80% snage lepši je zvuk - naručito ako je lapmaš. Ovo pričam za manje prostore do srednje velikih . to je moje mišljenje i ukus, naravno svako traži nešto drugačije u zvuku...LM do 20 w sasvim OK, pozdrav.NikolaGerza wrote: ↑14 Apr 2017, 15:10Ljudi, a sta mislite o ovom pojacalu?
https://www.kupujemprodajem.com/Fender- ... -oglas.htm
-
ti Fenderi su prva liga, oko cene baš i ne bih ali tipa ja sam hteo da platim 300E doduše bilo je kao novo bez ogrebotinice. super clean, odlično prima pedale....e sada u kakvom je stanju ne znam i da li je nešto čačkano..ali što se tiče tranzistoraca to je to Fenderi sa crvenim kapicama super.
Bugere su odlične, znam da ih mnogi mrze zbog imena ali su ok naročito infinium, cena je previsoka ono mi deluje izakano dobrano. Možda da daš oglas, ja sam tako kupio odlično pojačalo pre pa ima 3 godine, naveo sam do koje cifrne sačeko mesec dana i prošao odlično. Isti lik od koga sam ja kupio je prodavao Ashdown peacemaker 60 strava pojačalo kao novo bilo je 350 e vuklo se neko vreme, mislim da je prodato, nepoznato je ljudi ih vezuju za bass pojačala ali te 60tke britanske su strava prelep combo da piše ''mašala'' koštalo bi 3 puta toliko.
PS što se snage tiče kontam da ti treba za kući, za probe, manje svirke i daj Bože neki pri studio sutra....
Bugere su odlične, znam da ih mnogi mrze zbog imena ali su ok naročito infinium, cena je previsoka ono mi deluje izakano dobrano. Možda da daš oglas, ja sam tako kupio odlično pojačalo pre pa ima 3 godine, naveo sam do koje cifrne sačeko mesec dana i prošao odlično. Isti lik od koga sam ja kupio je prodavao Ashdown peacemaker 60 strava pojačalo kao novo bilo je 350 e vuklo se neko vreme, mislim da je prodato, nepoznato je ljudi ih vezuju za bass pojačala ali te 60tke britanske su strava prelep combo da piše ''mašala'' koštalo bi 3 puta toliko.
PS što se snage tiče kontam da ti treba za kući, za probe, manje svirke i daj Bože neki pri studio sutra....

Do pre neki dan sam imao ovo pojačalo,yamaha vx65-212.mos fet.Pojačalo odlično radi u svim režimina snage,odlićno prima pedale...
Samo što je preteško i nema send-return.Da kupujem pojačalo nebih žurio,probao više brendova.Žašto mora da bude fender ?

-
najgrđe od Ibaneza ikada lado 70 evra....https://www.kupujemprodajem.com/Ibanez- ... -oglas.htm
nisam znao da je ''veoma cenjena u svetu'' , pogledao sam 1 april je prošao nije šala.......ima još par bisera ali mrzi me da copy paste ovo mi je onako zanimljivo
nisam znao da je ''veoma cenjena u svetu'' , pogledao sam 1 april je prošao nije šala.......ima još par bisera ali mrzi me da copy paste ovo mi je onako zanimljivo
-
lepo pojačalo, ja sam imao g100 III sa onim pri drečavim knobovima, dušu dalo za jazz tada mi je za to trebalo, Yamaha ima odlične zvučnikeo...Što se mene tiče ja ne patim od firmi ič...
ova 85ca za koju je pitao je stvarno opasno dobro pojačalo (bar za mene), naravno da ne mora biti Fender ...mada priznajem želim da kupim ponovo 85 cu ali očuvanu, kontam da će njima cena da raste mada ko zna čisto nagađam..preko su od 200 do 300 realna neka cena mada sam ih viđao i ispod 100 e ali baš namučena i sa menjanim zvučnikom..
kako god u svakom slučaju se slažem da ne treba da žuri....Ja trenutno imam za evry day Crate V i iskreno nema šanse da bih ga prodao a kupio sam za smešne pare Crate je pukao pa su se na krtako povadili Billy G je pri dizajnirao počalo ako se može u opšte tako reći, 18 ce su bile tipa 300 i nešto evra u artistu slovenija smešna lova za takvog lampaša..keramički zvučnici.....sada ih više nema...
nemogu da kačim slike pa zato link do reklame..moguće da ima još 1 ili 2 u sloveniji Artistu https://www.youtube.com/watch?v=Q-z_qNNcVz8 od blues-a do metala
ova 85ca za koju je pitao je stvarno opasno dobro pojačalo (bar za mene), naravno da ne mora biti Fender ...mada priznajem želim da kupim ponovo 85 cu ali očuvanu, kontam da će njima cena da raste mada ko zna čisto nagađam..preko su od 200 do 300 realna neka cena mada sam ih viđao i ispod 100 e ali baš namučena i sa menjanim zvučnikom..
kako god u svakom slučaju se slažem da ne treba da žuri....Ja trenutno imam za evry day Crate V i iskreno nema šanse da bih ga prodao a kupio sam za smešne pare Crate je pukao pa su se na krtako povadili Billy G je pri dizajnirao počalo ako se može u opšte tako reći, 18 ce su bile tipa 300 i nešto evra u artistu slovenija smešna lova za takvog lampaša..keramički zvučnici.....sada ih više nema...
nemogu da kačim slike pa zato link do reklame..moguće da ima još 1 ili 2 u sloveniji Artistu https://www.youtube.com/watch?v=Q-z_qNNcVz8 od blues-a do metala

- NikolaGerza
Pa ne mora, al nekako to imam pa vec znam sta da ocekujem. A u tom cenovnom rangu do 150e, ovo mi je nekako najbolje. Sta znam... Vise mi se ide na Frontmana, iako je china a onaj Deluxe amerikanac. Ko zna gde je sve proslo i sta mu je sve menjano. Jos uvek razmisljam, nisam jos nista odlucio.

- tommytigh77
U tom cenovnom rangu moj predog je da potražiš neki polovan Roland Cube 60. Može i novi i stari. Sva ostala tranzistorska pojačala (računajući i ona što kao imaju lampu u preampu koja ne služi ničemu) su smešna u odnosu na Cube.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
-
Pametnjakovic mladji. Mudrac. Zadrzi svoje misljenje za sebe. Ovaj forum mi, na zalost, sve vise lici na idiotska i subjektivna sranja. Aj caotommytigh77 wrote: ↑15 Apr 2017, 16:10U tom cenovnom rangu moj predog je da potražiš neki polovan Roland Cube 60. Može i novi i stari. Sva ostala tranzistorska pojačala (računajući i ona što kao imaju lampu u preampu koja ne služi ničemu) su smešna u odnosu na Cube.
Buraz, ajde ti prikoči malo.
Prvo, ako dužina forumskog staža određenog člana, i sam višegodišnji doprinos sadržaju foruma nisu dovoljni da se prema nekome obraćaš sa barem nekom dozom poštovanja, onda bi bar trebalo imati na umu da nemaš baš potpunu predstavu kome se obraćaš. Isto tako ni ja nemam predatavu za većinu članova, jer vas 99% ne znam lično, kao pretpostavljam ni ti, razumeš na šta ciljam.
Tvoj post je vređajući i bezobrazan, a da pri tome nisi ponudio nikakav konstruktivni kontra-argument.
Da ne ulazim u to da tommy ima poznavanje muzike, svirački staž i iskustvi kao i poznavanje opreme o čemu mnogi ovde mogu samo da sanjaju. Da, u to sam se lično uverio, da ne bude zabune.
I da ne ulazim u to da mogu iz iskustva da potvrdim da je to što je rekao za matorog Kjuba 60 u najmanju ruku tačno, svidelo se to nekome ili ne.
Ako do sad nije bilo jasno - forum upravo i služi za iznošenje subjektivnih stavova i mišljenja (nekad uz argumente a nekad na žalost ne, pa kako se ko oko čega složi).
Ako ti se to ne sviđa (i bilo kome drugom, kad smo već kod toga, nije upućeno samo tebi), i ne možeš lepo, kulturno i konstruktivno da učestvuješ bez bezobrazluka, vređanja i prozivanja - logout dugme je jedna vrlo korisna stvar.
Prvo, ako dužina forumskog staža određenog člana, i sam višegodišnji doprinos sadržaju foruma nisu dovoljni da se prema nekome obraćaš sa barem nekom dozom poštovanja, onda bi bar trebalo imati na umu da nemaš baš potpunu predstavu kome se obraćaš. Isto tako ni ja nemam predatavu za većinu članova, jer vas 99% ne znam lično, kao pretpostavljam ni ti, razumeš na šta ciljam.
Tvoj post je vređajući i bezobrazan, a da pri tome nisi ponudio nikakav konstruktivni kontra-argument.
Da ne ulazim u to da tommy ima poznavanje muzike, svirački staž i iskustvi kao i poznavanje opreme o čemu mnogi ovde mogu samo da sanjaju. Da, u to sam se lično uverio, da ne bude zabune.
I da ne ulazim u to da mogu iz iskustva da potvrdim da je to što je rekao za matorog Kjuba 60 u najmanju ruku tačno, svidelo se to nekome ili ne.
Ako do sad nije bilo jasno - forum upravo i služi za iznošenje subjektivnih stavova i mišljenja (nekad uz argumente a nekad na žalost ne, pa kako se ko oko čega složi).
Ako ti se to ne sviđa (i bilo kome drugom, kad smo već kod toga, nije upućeno samo tebi), i ne možeš lepo, kulturno i konstruktivno da učestvuješ bez bezobrazluka, vređanja i prozivanja - logout dugme je jedna vrlo korisna stvar.