znam da sam smorio, ali sam hteo da podelim nova saznanja, mozda nekome bude korisno ili interesantno...ili nista od ta dva

Uzeo sam od drugara fly3 koji nije modifikovan na bilo koji nacin, sa planom da usnimim poredjenje u kome ce zamenski zvucnik da oduva ovaj fabricki. Medjutim, desilo se suprotno. Kad sam ih direktno poredio, fabricki mi je skroz bolji. Zamiljiva je psiha auto-sugestije, ocekivao sam poboljsanje nakon zamene i naravno da sam cuo poboljsanje iako ga realno nije bilo. Posto nisam mogao da uradim A/B test, ili jos bolje blind test, jedino sam mogao da poredim po pamcenju i tu je podsvest odigrala svoje i zamenila mi secanje kako je pre zvucao
Tako da sam vratio fabricki zvucni i resio da integrisem onaj booster u samo pojacalo jer mi je bilo smor da ga povezujem onako kao prilepak. Sada je na prekidacu, pa se mnogo lakse koristi sve 4 kombinacije kanala. Nije bilo trivijalno uraditi ga tako posto sam morao da seckam jedan vod na stampanoj plocici da bih mogao da umetnem booster u kolo i malo je pipavo...ali srecom je preziveo operaciju. Necu da ga diram neko vreme, dobro je ovako. Evo i jednog clipa sa fabrickim zvucnikom. Prvo je bez boosta, gain na max. Onda to isto sa boostom, gain je negde oko pola.
https://soundcloud.com/bancika/blacksta ... -test-tele