Žice za električnu gitaru - razmena mišljenja i predlozi.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rockatansky
- Rockatansky
Re: Žice za električnu gitaru - razmena mišljenja i predlozi.
Mozda si narucio nesto osim zica i trzalica? Samo za to vazi besplatno slanje...
Refundirase... de znam sta se desilo. Uzeo samo dva kompleta optiweb elixira da vidim kako ce mi leci.
- tommytigh77
Je l' ti na gitari D'Addario? Aj uporedi pa izvesti, baš me zanima.
yep ja samo daddario 10ke cepam, pa cu taman da izvestim. sound me ne zanima toliko koliko osecaj pod rukom, bas cu da vidim, nesto osecam da ce biti pobjeda
Ne propadamo samo mi vec i Ameri
. Poslednje tri godine kupujem zice kod S&B i uvek uzmem i paket sa 10 kompleta. Prosli put sam ga platio 32.99 usd, a u aprilu 38.99, a to je skoro 20% vise. Kada se ocita kod vidi se da oni uzimaju zice od sweetwater firme, a tamo je cena takodje ista.

a u picku materinu. kad prije prodje taj free shipping?!
usao sam prekjuce da vidim ove Optiweb sto je Tommy stavio i nista nije bilo.
usao sam prekjuce da vidim ove Optiweb sto je Tommy stavio i nista nije bilo.

Ja ne znam sta je sa vama!? Upravo sam usao na sajt i free int. je jos uvek u ovom momentu! Pazi, samo zice i (mislim) trzalice, ako porucujes i nesto drugo onda ide i shipping. Uzgred, free je obicno samo dva dana. Verovatno ce da ponove tokom leta, tako je bar bilo ranije.
e nema meni toga. jedino 10% popusta na Elixir zice.
Ne znam sta da ti kazem. Evo pre par minuta sam u svoj cart ugurao neke zice za 27 usd i izbacio mi je 0.00 shipping:
http://i.imgur.com/N3DO192.jpg
Naravno nisam porucivao jer mi ne trebaju, samo stavio u "korpu".
http://i.imgur.com/N3DO192.jpg
Naravno nisam porucivao jer mi ne trebaju, samo stavio u "korpu".
idiot sam sto nisam vidio ali pazi: http://i.imgur.com/xnhuGEr.png
probao ulogovan, izlogovan, inkognito mod i uvijek mi doda tih 9e postarine iako je oznaceno 'free'.
na kraju sam sa telefona probao i uspio. ko zna sta je...
stize za 10 dana a?

na kraju sam sa telefona probao i uspio. ko zna sta je...
stize za 10 dana a?
Kako S&B pakuju te zice i trzailce i kako prolazite na carini? Znam da na beogradskoj carinskoj posti posiljke u kovertima prolaze bez otvaranja i troskova pa me interesuje kako ih ovde pakuju. Kad seldeci put bude besplatna dostava uzeo bih 72 trzalice u zasebnoj posiljci a to kad se rasporedi u onom postavljenom kovertu nije debelo ni glomazno. Jedino me buni to sto dolazi iz USA i verovatno ima prikacenu i fakturu pa ne znam da li ce to da gledaju. Takodje, uzeo bih zasebno i 2-3 pakovanja zica pa da pitam i kako bi to proslo.
Jos jedno pitanje u vezi zica, ne mogu da nadjem Earnie Ball Slinky Acoustic, ni na S&B ni na EB sajtu. Jel to prestala proizvodnja ili sta je u pitanju?
Jos jedno pitanje u vezi zica, ne mogu da nadjem Earnie Ball Slinky Acoustic, ni na S&B ni na EB sajtu. Jel to prestala proizvodnja ili sta je u pitanju?
Spakuju u zutu kovertu, malo vecu. Faktura je unutra. Jednom od 5 puta mi otvorili i naplatili uredno. Narucivao sam najmanje 3 kompleta zica, a najvise 10 i uvek po neku kesicu trzalica. Otvorili su kad sam imao 2 pakovanja po 3 kompleta.
Sracunaj se. I kada ti sve naplate jeftinije je nego u mitrosu 200 kinti ili tako nesto. Cene trzalica da ne pominjem.
Neki put mi postar ubacio u sanduce i izgozvao mi kutijce od zica ali unutra bilo ok.
Sracunaj se. I kada ti sve naplate jeftinije je nego u mitrosu 200 kinti ili tako nesto. Cene trzalica da ne pominjem.
Neki put mi postar ubacio u sanduce i izgozvao mi kutijce od zica ali unutra bilo ok.