Vidim da ljudi puno koriste Yamaha Thr10, valjda zato sto ima svoj zvucnik.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Prakticno je za po kuci jeL slicno radi kao masa drugih modelera bilo stendaloun bilo housted na kompjutOrima al se ne smaras sa setapom, recenim kompjutorima i setapom generalno, a ni kopmjutorima, samo ukljucis u struju i sviris.
Preskocio bih taj blackstar, uopste nisam bio impresioniran njime kad mi je pao saka.brankisha wrote: ↑25 Sep 2017, 12:03Bem li ga. Ne znam ni sam. Vise gledam neko malo lampasko, sto bi rekli kombo, da imam i zvucnik. Vidim da hvale Blackstar HT5R, da moze malo muda da se izvuce.
Sa druge strane vidim da mogu relativno jeftino da naletim na 6505MH, Peavey XXX i sl. Ovaj xxx se vuce po oglasima po ceni od 200-250e.
Ne slazem se. Ima smisla gledano u kvalitetu reprodukcije (u odnosu na konkurenciju) sto sam i napisao. Tehnikalije (analgno vs modeling/sampling) su potpuno nebitne. Poenta je bila sta najbolje zvuci.
Možeš ti da se ne slažeš koliko hoćeš, ne mogu da se brkaju babe i žabe. Ti si rekao da je BluG nešto najbliže pravom pojačalu čime se implicira da je modeler, što je dezinformacija i može da nekoga navede da možda odustane od probanja/kupovine. BluG je kao što Baba reče, potpuno analogno pojačalo, jedino što ima digitalni reverb, ali božemoj, ima i Marshall lampaša novije generacije koji imaju isto to.Frostensen wrote: ↑25 Sep 2017, 20:28Ne slazem se. Ima smisla gledano u kvalitetu reprodukcije (u odnosu na konkurenciju) sto sam i napisao. Tehnikalije (analgno vs modeling/sampling) su potpuno nebitne. Poenta je bila sta najbolje zvuci.
Destisthebest wrote: ↑25 Sep 2017, 19:42Evo rešenja:
https://www.thomann.de/de/marshall_dsl5c_combo.htm
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests