Hvala druze!
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
metalstringer
Re: Oprema Koju Imate
Cestitam i da te dobro sluzi i da uzivas!
Cekam Tasino custom remek delo, ali ovo dosad mi je ubedljivo najbolja kupovina gitare, ikada
A poderacu je svakako
Hvala druze!
SVaka ti dala!!!!
Ne zna se sta je bolje prica kako si dosao do gitare ili sama gitara.
Imao sam prilike da probam jedan custom sa pocetka 80ih sa oridjidji magnetima. Bas ima muda.
Za cenu necu nista reci..... dzabe.. bas dzabe.
Ne zna se sta je bolje prica kako si dosao do gitare ili sama gitara.
Imao sam prilike da probam jedan custom sa pocetka 80ih sa oridjidji magnetima. Bas ima muda.
Za cenu necu nista reci..... dzabe.. bas dzabe.
Da cela prica bude jos interesantnija, ova gitara je stajala njima na stalku kad je lopov usao kroz otvoren prozor i maznuo neki kovceg sa starim novcem i uspomenama sto je valjda deda ostavio, pa je tad resio da cuva gitaru u koferu u ormanu i cekala je bukvalno mene oko 7 god.ako se ne varam. Eto i lopova je prezivela ali mene nije
Nek te vecno sluzi,na radost slusalaca ,a i tebe,muzicara.Stvarno retka lovina,raritet vredan paznje,na kome bi pozavideli i mnogi kolekcionari i mnogi muzicari. 
- Rockatansky
Izgleda brutalno dobro!! A verujem da i zvuci tako! Neka je sviras sa srecom... 
Uzivo je jos lepsaRockatansky wrote: ↑23 Oct 2017, 21:13Izgleda brutalno dobro!! A verujem da i zvuci tako! Neka je sviras sa srecom...![]()
https://www.youtube.com/watch?v=AxDh2H1GoJ4
Evo na snimku moje gitare
I posle neko neka mi kaze da sudbina ne postoji. Na njoj je, pred kraj zivota, svirao ovu pesmu Gerija Mura, jedinog muzicara cija smrt me je toliko potresla da sam plakao kao malo dete i ne stidim se toga...
A pogledajte ostale gitare snimke da vidite kakve sve gitare je svirao ovaj dobar muzicar i veliki entuzijasta i kolekcionar...

Evo na snimku moje gitare
A pogledajte ostale gitare snimke da vidite kakve sve gitare je svirao ovaj dobar muzicar i veliki entuzijasta i kolekcionar...
Boban Birtašević - "Bobby Blue", je u svoje vreme (od sredine sedamdesetih pa do smrti pre deset godina) bio najveći kolekcionar gitara u ondašnjoj SFRJ a vrlo lako i šire, imao je izuzetno vredne primerke...
super i izgleda i zvuci...samo na ovom snimku kao da su izmixali matricu za neku drugu pesmu, nista se ne gadja ritam sa svirkom 
-
MIKI-DJORDJE
Koliko beše teška tvoja ova hiljadarka? ne moraš meriti tačno već eto u poređenju sa RG-om..zanima ne very much ...LP klasičan nije za mene to much $ for one trick pony ..a ovo je ima neka kombinacija da se ne cimam najbolje je tebe ovde da pitam kad je već imaš na dohvat ruke....za pare koliko se kreću polovne meni je to ultimate moderni LPi..i beše ima čivije na zaključavanje...danke u napred.