Moze naravno. Petljao sam sa tim impulsima i realno za neki ozbiljniji rad to ne pije vodu. Zvuci to pristojno, reko bi da je ok i dobro i kao moz da prodje, ali kad uporedis pravi kabinet i najbolji impuls vidis koliko je sve sa vst igranje a i zabluda. Tanko i ravno i nema dinamike, nema tog udarca u prsa i vazduha koji daje realni zvucnik u mic. Doduse, i zvucnik moz bude tj. da proizvede sranje ako si sranje pre njega koristio. Bitan je pre svega dobar i zdrav signal, naravno dobra gitara i pojacalo, lampasko, i mic i to je to. Svaka druga improvizacija ili pokusaj daje rezultat koji nije zadovoljavajuci. Svako to mesanje daje samo muljanje, prenatrpanost i muke. Dobar izvor uhvacen mikrofonom daje odlican rezultat i ako su samo dva tejka gitara. Ranije sam pokusavao dobiti veci gitarski sound ali na nacin koji jednostavno to nije bilo moguce, al jbg, bar je dalo neko iskustvo i saznanje da tako vise ne radim. Izgubis vreme al i vredi, uvidis da si gresio pa gledas da ispravis.
Juce sam reampovao neke gitare preko svog marshalla 8100 i lampaskog power ampa i mogu slobodno da kazem da sam dobio rezultat koji je po meni nesto najbolje sto sam mogo da izvucem, od svega do sad sto sam ranije uzalud pokusavao. Smanjis gain, podesis amp, poziciju mikrofona...
i dva tejka daju veliki gitarski sound, veci od 8 tejka sa valvestate ili impulsima itd. a probavao sam svasta i sve moguce kombinacije.
Taj mali radio lampas je pobedio.