Nisam znao gdje da otpisem, pa ajde ovdje
Hvala za bass, dobro sam se zabavio, a i ispalo je dobro! Sto se izgleda tice, ja malo bjezim od uobicajenih stvari, vazno mi je da mi je interesantno, napravim ja i normalnu gitaru

ali ove usinute ti daju puno slobode. Pratim pazljivo trud oko radija, cekam da vidim i kako ces uraditi kutiju. Koje su ti dimenzije sasije, jel staje u nesto standardno?
Sto se tice kanala za sipku, kakvu planiras da koristis? preporucio bih za prvi put svakako savremenu 2-way sipku, a za njen kanal ti treba samo frezer sa bocnom vodjicom i noz 6.35mm koji ima u npr Woby-ju za +/-200 din. Pod uslovom da je blanko vrata jos ravan, tj da se ne suzava. Ubodnom bi trebalo da mozes da isjeces 45mm, ne bas lako, ali sa odgovarajucom testericom (oko 80mm, dvoredna, mogu ti uslikati kasnije) nije nemoguce. Mozes i sa frezerom zavrsiti, ja to bas i ne volim jer prevari pa osteti vrhove rogova i sl, ali moze i tako. Stolar ti moze pomoci jedino ako ima tracnu, ali to skoro niko nema. Mozes izbusiti par rupa duz reza kao pit stops.
Kod nas nema da se kupe kopirna glodala sa lagerom gore bas svuda, ali mozes naci bar glatko, npr fi8 spiralno, pa da lagano pratis sablone bez puno pritiskanja da ne pali.
Ja sam dugo radio u podrumu, bolje nego terasa ili stan, samo izvedi struju sa sijalice na utikac i koristi produzni sa prekidacem za sigurnost.
Samo napred, fotkaj, pitaj i sve ce biti u redu.
Pozdrav!