da, slovenačka ( = slovenska na slovenačkom!). ja sam slovenac, pa sam morao da se javim

da. punili su je valjda u čitavoj jugi. meni je bila tada -i još je i dandanas- bolja od coca cole!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ne, ne, u pravu je da je slovenska. Slovenci tvrde da su od Slovena. Sloveni su zapravo Srbi, ne obrnuto. Srbi su sa svojima slovili ( govorili, razgovarali ). Kaže se slovo A, slovo B... Odakle to, a?
Voleo sam i coctu i jupi
mnogo smo i mali i nebitni brte..metalstringer wrote: ↑23 Dec 2017, 15:02Zasto Srbin nema svoju gitru kao sto ima ebeni englez Gipson i Amer fender? Zasto npr traktor ili svoj automobil ili bilo sta svoje nema Srbin? Zasto treba da se porodimo i razvodimo od supruge ako bi pljunuli pare za dobru gitaru? Zasto oni idioti sa yt imaju po 16 pojacala i gitare i opremu? Odgovor je jednostavan.
Ajde kada smo već off podseti me na jedan vic iz starih vremena. Da li se sećaš pića Citronada?
što sve nema nikakve veze sa originalnim Fenderima kojih je tamo u izobilju, što novih što starih..koji se vucaraju po komšiluku, zaboravljeni ispod kreveta ili u ormanima. Gibson, Fender i mnogi drugi brendovi koje je U.S.A. iznedrila su deo njihove kulure. Baš kao što i u Srbiji u svakom sokačetu možeš da iskopaš poneku 'armuniku..ProfessorBaltazar wrote: ↑23 Dec 2017, 21:53"The official poverty rate is 13.5 percent, based on the U.S. Census Bureau’s 2015 estimates. That year, an estimated 43.1 million Americans lived in poverty according to the official measure. According to supplemental poverty measure, the poverty rate was 14.3 percent."
6.1% doduse zivi u 'deep poverty' sto ce reci ispod 50% od granice koja je zvanicno poverty line.
https://poverty.ucdavis.edu/faq/what-cu ... ted-states
Situacija je u realnosti verovatno i losija a bice sve gora, jer za razliku od nekada (kako je neko primetio) kad su ovi na vlasti radili o glavi celom svetu, sad rade o glavi i sopstvenom stanovnistvu pride. Nema tu milosti. Narod se pooooolako budi i pocinje da bude svestan toga, ali nije ujedinjen. To je verovatno poslednja prepreka nekom opstenacionalnom pokretu preporoda, da ne kazem revoluciji. Al ovi gore dobro paze da se narod ne ujedini. Zasad.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests