Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
MIKI-DJORDJE

Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Post by MIKI-DJORDJE » 08 Jan 2018, 13:01

Cela fama je ispala jer je Fender prebacio proizvodnju u Japan, prvih manje od 3000 gitara je imalo lepo Fender na sebi pa je krenulo sa Squier, a što se vrendnosti tiče oni koji se cene su prva godina baš zbog ultra ''hiper spinovane'' priče kako je je eto taj squier isto što i Fender, pa čak ta ludost ide dotle da je sam MIJ Squier bolji od MIJ Fendera msm počinje da liči na jeftni SF parodiju iz 80ih :bambi:

znate li Vi koliko ima gitara i firmi koje su zaboravljene a koštale su daleko iznad 200 funti kada su su se pojavali Oktobra 1982 ti prvi traženi Squieri JV..... da budem precizan cena tim Squerima je bila ispod 200 funti, dok su ostale Japanske gitare koštale više neke čak i više od duplo..... i da pojasnim ako je Japan mora da ima MADE in Japan ne samo na pločici, imaju razni pečati po rupama za magnete, ili na spoju varata i tela tj ''džepu''...Ne može biti ništa drugo Japan, ako ne piše onda nije, ako piše ispitajte da nije kopija...prosto :bambi:

Dati toliku lovu za kilave magnete itd... jesu oni ok vrednost ali bez šale ja ni tih 350$ ne bih dao...Squier je Squier pa ga neko može spinovati zilion puta....

KAKO IMA I KOREA Squiera po oglasima kod nas po bolesnim cena i sa tonom laži...Pa ono kad dajete par stotina Evara budite svesni da ste kupili šperuljetinu, znate ono ''čuveni made in Korea ta i ta serija''

ovo gore je oguljeni Squier :XD: :XD: :XD: :bambi: a dole je Pacifika, i reklma je bila tipa ''mi pravimo gitare od drveta'' pa msm da su ovi iz Fendera pozeleneli, i dan danas prozivaju Yamahu..Naravno ljudi i dalje vole Squire, Fenderov imidž je moćan....Kupio bi tipa jeftnio indonežanskog Squiera i tu se završava moje interesovanje za iste...Ima po koji drugi ali ako naleti, obično su suviše pre precenjeni kod nas da bi me zanimali....

Image

uzdravlje :ziveli:

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 08 Jan 2018, 13:24

ne bi reko da nisu, nisam sve do tančina gledao..za jednog sam siguran da je 83 vrat bla la..
neka sednu pa načue sistem brojeva i šta da se gleda....mene i onako ne zanimaju....podelio sam linkove koji su prvi pali pod ruku....
Ne moze da se kupi za 300 dolara i tacka.

Izvini nije tačno viđam ih, na kraju to su cene, svuda ima ljudi koji se nadaju da će zaraditi nešto....Ja ih ni toliko ne bih platio, ljudi bliski meni a i ja dok nisam znao toliko sam ih plaćao...oni ih i danas za toliko kupuju...Drug voli da ih uzima za prepravke.... Što opet ne znači da neko nema prava da traži ne 1200 već 12 000$ ... :D a neko drugi da u plati... njihovo pravo ....
Da li vredi ili ne vredi i koliko je nesto kostalo novo nije vise relevantno, pitaj nekog da ti proda LP-a iz 59-te po ceni novog tada.
to nikako nije isto . U svakom slučaju svi muzičari koje znam ili koji su mi idoli ne daju 5 para za te priče o gitari da košta kao par stanova...Ne plaćam gitaru više od 700E najčešće, a kada tražim da mi se radi custom to je plafon ali plafon nešto preko 1000E do 1500 sa ok hardverom...tako i kupujem...većina mojih gitara je plaćena od 100 pa do max 700e....
Ne spinujem već navodim, a ne dajem linkove jer zašto bih? To su cene iz Oktobra meseca 1982 u UK koje sam stavio znači ispod 200 funti, i to da kako je došlo do spinovanja je isto tačno da je urađeno manje od 3000 Fendera, pa se onda krenulo sa Fender Squierima... pa se ljudi ubacuju '' ma to su isti delovi'' kao što su Japanci plivali do Koreje pa posle Korenci sastvljali Squiere od Japanskih delova...MSM glupost koja se primenjuje za još neke firme tipa Jackson, Kramer i sl njih pa volim...Squier njet :bambi:
Ni meni niko ništa ne deli, ovde sem prepucavanja za ovih godinu dana nisam video ništa OK, nešto pametno..nešto naučio, ili saznao što nisam znao..osim u retkim situacijama što je manje od 10 % ....
Ili mu pokusaj objasniti da ima boljih gitara za 300k dolara.
Ne vredi to objašnjavati, od 50 ljudi kojima pokušaš da objasniš razumeće maksimum par njih...To svako mora sam da nauči, da plati to iskustvo..jedino to tako ide...
Ni ja sa 16, 17 - 20 nisam puno znao, mislio sam da je Gibson i Fender sve...i još po koja firma...

sa 17 sam molio da zamenim super raritetnu gitaru za pazi Lead star od špere :grummel_2: :( ..džaba su mi govorili da imam bolju gitaru ali ja nisam znao ništa o njoj tj jako malo i nije mi se sviđalao što je ''boje'' drveta, a ova je bila Crna pa se presijavala na tamno zeleno...sreća pa lik nije hteo...Inače bih dao u današnjoj vrednosti gitaru od 3000+ Evra za igračku koja realno košta 100njak max...
LM tada nije bilo interneta, danas ga ima, pa neka nauče...i onako ne vredi...ono što sam pisao je za tih par % ljudi..A da nekome otvoram oči to ne ide tako, mora da mu prođe puno opreme kroz ruke, da nauči da ime ništa ne znači, da veruje sebi , da zna da prepozna kvalitet...ili pak da provede nebrojene dane i noći čitajući po neku pa sve to ujednini sa tim iskustvom...E onda ga neće ''šišati'' .....

ne znam za druge načine....... :ziveli:

Tenji

Post by Tenji » 08 Jan 2018, 13:49

Prica je o ceni, a cenu formira ponuda i potraznja. To sta ti kao pojedinac volis i ne volis i za sta bi dao pare ili ne nije bitno.

ivan242

Post by ivan242 » 08 Jan 2018, 13:59

Sladak je pokusaj: "Tu sad ima jedna fora koju Ti ne razumes" = nisam u pravu ali necu da priznam. Spinovanje Ilije Cvorovica:"A on direktno onom kauboju u Vasington"."Gibson 59 ne vredi toliko" Sve je pocelo sa "JV NE VREDI 500E" .Sto bi reko Milojko Pantic "Stativa!!!!"

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 08 Jan 2018, 16:20

Tako baš ponuda i potražnja, svake godine se štampaju knjige o procenama, i cenama od do..To što sam napisao stoji....E sad koliko to neko hoće ili neće da plati to sasvim proizvvoljno, procenama se bave ljudi koji su ozbiljno u vintage gitarama...Nije skupo može svako kupiti te knjige, obnavljaju se godišnje...nikada ne iznosim podatke ne proverene....

Što se tiče ''Stative'' ne volim da se ponavljam, kao što sam naveo već sam detaljno pisao o tome sa sve linkovima pa kome treba neka ''kopa'' po forumu...
Ovu sliku sam već kačio i čak i pisao koje su tačno kompanije, ko gde koliko, pošto, koje su razlike itd itd...

Informacije razmenjujem sa ''zaluđenicima'' sličnim sebi iz sveta...Volim te firme tzv ''ispod radara''. Najlakše bih to objasnio time da volim da se razlikujem...

Zato Tenji pošto sam već pisao nisam hteo nanovo da objašnjavam svakome kome zatreba..

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 08 Jan 2018, 16:36

ivan242 wrote:
08 Jan 2018, 13:59
Sladak je pokusaj: "Tu sad ima jedna fora koju Ti ne razumes" = nisam u pravu ali necu da priznam. Spinovanje Ilije Cvorovica:"A on direktno onom kauboju u Vasington"."Gibson 59 ne vredi toliko" Sve je pocelo sa "JV NE VREDI 500E" .Sto bi reko Milojko Pantic "Stativa!!!!"
Nema fora imaju samo činjenice, ja nikad nisam imao problem da priznam ako nešto pogrešim, naveo sam da me mrzi da tražim po netu pogotovo cene koje sam gledao ''zilion'' puta, da li sam rekao da stoji da nisu svi linkovi za JV? Nisam već da sam podelio prve pod rukom, a u drugoj seriji sam tražio tačnije jer Vas je zanimao baš JV...Znači da ima ih i za 300E . Ako je neko skinuo jeftine keramičke magnete pa to nije minus. A nije reć o ''Gibsonu 59'' pa da sad mora biti u šraf fabrički, već je reč o početničkoj gitari, Squer je bio i ostao početnička gitara ili najjeftinije od Fendera.

Što se tiče brojeva serijskih i načina prepoznavanja to je barem lako, izguglaj i gotovo....
Znaš kako kaže moj prijtelj do nekle i brat Danny Joe Carter zvanično najbrži gitarista, ne ono glasali čitaoci ili pogrešno tumačenje bitova, već lepo naučno usporen snimak pa broj čistih nota u sekundi... Kada ga pita ovaj lik koji je vlasnik ''Lick Library'' '' ti si najbrži gitarista na svetu'' odgovor mu je ''who gives a rat ass about that'' :) ..Inače čovek nije mogao da kupi gitaru dovoljno dobru za sebe pa je stalno prepravljao, radio sa najboljim luthierima u US sve same legende..Na kraju napravio gitaru koja košta manje nešto od 1500$ ne zato jer je jeftina, već je skroman, a hardver je Original FR, SD custom magneti i najbolje drvo....

LM da skratim, kada pričamo o cenama za gitare delim njegovo mišljenje koje je otprilike '' Svi ovde profiji sviraju gitaru do plafon 1000$, ok kupiš nešto naj za max do blizu 2000$, sve iznad toga je glupost i većina kupaca je ne gitarista već likova koji bi da se q.če time što imaju ''skupu'' gitaru''.

Svako ko ima iskustva će kazati da je svirao gitare i od 200e koje su 1 liga a i neke od par hiljada koje su na ceni a u suštini su ni prosečno dobre.

Tu dolazimo opet na Squier JV, neki neinformisan ''klinac'' koji se naslušao bajki će baciti više od 500e, a onaj ko se razume u gitare teško će dati i tih 300njak $. Stojim iza toga....

Kao što stojim iza toga što bih ja uvek istrčavao sa imenima i forama? Pa već sam se opekao X puta.....a i da se ne ponavljam ima dovoljno info...

Zato tako i pišem, za mene je 500e plafon da to vredi, a tebi ako vredi više slobodno kupi, uloži pa eto vredeće ti sutra više. ili barem isto. Mogu i ovi preprodavci neka kupe jedno 10 komada iz Japana taman im bude niža poštarina na gro, neka ga izađe komad eto i 400e što je suviše, pa neka ga prodaju za iznad 500e eto za tih 1200...lepa zarada 1200- 400 = 800 x 10 opa 8ooo evara!

Prodaj ih za i za 500e - tj ti nakupci naši - samo pa je to 1000Evara 10 x 100e , 3 Srpske plate.... Kada je ta cena iznad 500E tačna pa msm eto posla. :ziveli: a kako je 500e ''malo'' i ''koštaju 'daleko' više'' verujem da će planuti za 1 dan , možda ljudi naruče i unapred. Uvezem 10 JV Squiera i kao da sam radio 2 godine....

Jedna usmljena cena nije merilo koliko nešto vredi ''realno'' na tržištu, evo ovaj Divni Squier kod nas su ga valjali dobrano ispod 200e a greota evo u japanu preko 600$ i sad kad na KP neko zvekne 800E ''super raritetan Squier, oslikan u 3 poteza, poznatom dizajenru pomagao čuveni slepi slikar Žan Klod Van Brus Li, sve je originalno na njoj, kao novo jer je novo '' https://www.ebay.ie/itm/SQUIER-OBEY-GRA ... SwDkVaB9GB

kakava moćna rečenica ''kao novo jer je novo ''

Tenji

Post by Tenji » 08 Jan 2018, 18:15

Evo, posto tebe ne mrzi da se pravis blesav i da odgovaras na pitanja koja te niko nije pitao, nece ni mene da mrzi da ti pisem jos jednom. Ono sto si ti kacio za 300 evra ili koliko vec, sa crnom glavom, nije JV o kojem se prica ovde. To je neki Contemporary Stratocaster ili kako se vec zove model, koji, ponavljam, nije JV o kojem se ovde prica. Nisi okacio niti jedan link na kojem je JV o kojem se prica ovde. Razumes? Znaci to sto si ti okacio je neka totalno druga gitara.

Ti raspredas ovde o tome koliko koja gitara vredi, ali raspravljas se sam sa sobom. JV ima svoju cenu, da li zbog mitova i legendi, ili je do toga sto je dobra gitara, nije bitno. Ali kosta koliko kosta. A to je 600-700-800 evra pa na dalje. https://reverb.com/marketplace?query=squier%20jv

ivan242

Post by ivan242 » 08 Jan 2018, 18:23

Moj prijatelj svira 54,38 nota u sekundi na gitari koja nije,ali jeste,stanje u Srbiji,prosecna plata,10x 18 i... :bravo: Soitj rece: Djole,a,nema JV Squier-a iz 1983 za 500e....

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 08 Jan 2018, 18:24

O Bože.. znam da u prvoj seriji linkova nisam podelio JV, kazao si već i ja potvrdio evo treći put....Ali da li su svi posle pogrešni tj nisu JV. moguće... dobro. Blesav je malo ne umereno, ne raspravaljam se sa nikim..znate kupujte i don't care. Inače kada se kupuju gitare nikad se ne traži tako jer ti već imaju zacrtanu cenu kao taj manijak iz Holandije ili Rusi koji kupuju pa zarađuju po tri put...to je Riverb nije merilo realne cene, plave knjige i slično jesu. Kao i što možeš ukucati liste cena za tu i tu godinu po evropi, pogledaj na Nemačkom e-bay, Italijanskom, Japanskom nema veze sa tim cenama.....
Last edited by MIKI-DJORDJE on 08 Jan 2018, 18:35, edited 1 time in total.

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 08 Jan 2018, 18:32

ivan242 wrote:
08 Jan 2018, 18:23
Moj prijatelj svira 54,38 nota u sekundi na gitari koja nije,ali jeste,stanje u Srbiji,prosecna plata,10x 18 i... :bravo: Soitj rece: Djole,a,nema JV Squier-a iz 1983 za 500e....
nisam tako napisao....
''Zato tako i pišem, za mene je 500e plafon da to vredi, a tebi ako vredi više slobodno kupi, uloži pa eto vredeće ti sutra više. ili barem isto. Mogu i ovi preprodavci neka kupe jedno 10 komada iz Japana taman im bude niža poštarina na gro, neka ga izađe komad eto i 400e što je suviše, pa neka ga prodaju za iznad 500e eto za tih 1200...lepa zarada 1200- 400 = 800 x 10 opa 8ooo evara!

Prodaj ih za i za 500e - tj ti nakupci naši - samo pa je to 1000Evara 10 x 100e , 3 Srpske plate.... Kada je ta cena iznad 500E tačna pa msm eto posla. :ziveli: a kako je 500e ''malo'' i ''koštaju 'daleko' više'' verujem da će planuti za 1 dan , možda ljudi naruče i unapred. Uvezem 10 JV Squiera i kao da sam radio 2 godine....''

znači
1000Evara 10 x 100e , 3 Srpske plate.
a koliko su prosečne 3 plate u Srbiji?

na kraju kada sve to znate o JVima šta pitate? platite to 1200+e i gotovo. :ziveli:

OVCA

Post by OVCA » 08 Jan 2018, 18:38

metalstringer wrote:
08 Jan 2018, 02:50
Hvala ljudi. Kada sam mu trazio da mi posalje jasnije slike nekih delova gitare, pogotovu zadnju stranu headstock-a gde je serijski broj, poslao je sa 1-2 m daljine. Kada sam mu rekao da gitar nije japanac vec kinez i da moz vredi oko 100€ nastao je tajac, batalio covek razgovor
Evo ti ista gitara po "narodnoj ceni",tricavih 60e:https://www.kupujemprodajem.com/Squier- ... ilter_id=4

Overdrive

Post by Overdrive » 08 Jan 2018, 20:20

ivan242 wrote:
brte..ko svira triesosam nota u sekundi ne može da ti bude prijatelj..

:mrgreen:

ivan242

Post by ivan242 » 08 Jan 2018, 20:36

Overdrive wrote:
08 Jan 2018, 20:20
ivan242 wrote:

Malo sam karikirao Mikija,nek mi oprosti... :bambi: Uvek sam preferirao i slusao"slowhanda"...Generacija sam onih koji su se divili Alvin Liju sa Vudstokai pocetkom pesme "Idem kuci".Citao sam da je Blekmur izjavio da ga je na nekom koncertu devojka iz publike otreznila:"Idi kuci pa vezbaj-juri,ovde sviraj"

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 08 Jan 2018, 20:58

Kad se već tera mak na konac bolje odmah da odgovorim - što kažu, šta je JV strat ne zanima me kako ga neko krsti u srbiji već šta jeste, Vi ste uhvatili 57 aka 50s i posle 60s izgleda što uopšte ne znači da samo to JV, već to što si podelio sa Riverba je klasično vaćaranje preprodavaca ...

među njima je ovaj šit sa kilavim čivijama ali eto ime je zvučno, Squier SST-50 pedesete https://reverb.com/item/8274506-squier- ... aster-1983
''DEFINICJA'' JV SQUIERA I OSTALIH JV GITARA
''From 1982 to 1984, these MIJ ’57 Reissues were Squier guitars (known as the JV Series, because their serial numbers were prefixed with the letters ‘JV’, for Japanese Vintage).,,,
,,,,JV is internationally known as Japan Vintage for all all Japanese producers from early 70s up to late 80s no matter who made them Tokai, Fernandes, Fender, Ibanez,....... ''
znači ovaj link što sam podelio u drugoj seriji je to JV , ima i pločicu lepo... cena je 349 $ i bolji je model od tog francuza i još po kojeg, da ne detaljišem...
1983 Squier by Fender Japan Stratocaster St502 Black MH Fujigen JV Serial
https://www.ebay.com/itm/1983-SQUIER-BY ... .l4275.c10
podelio sam još jednog Conteporary bez serijskog na pločici čega je bilo ali treba videti vrat

https://www.ebay.com/itm/Limited-Offer- ... 2461857947
i čovek je lepo i moram priznati tačno napisao

''Both Fender and Squier JV models were only made from about mid 1982 thru 1984.

This guitar is one of the "Squier Contemporary" models. These Contemporary series were switched to be marketed from under the brand of Squier to Fender, around the same time as JV (and SQ) serial changed to E and A serials and they seemed to be started to export to other countries like U.S.A. I think that's why in the U.S.A the "Squier Contemporary" models and "Fender Contemporary" models with JV serial are quite hard to find.
In 1982 Fender introduced their budget "Squier" brand to Europe. These Squier export guitars were based on the Fender Japan models (which at that time were only sold in Japan).

Shortly after their introduction to the European export market "Squier" was also introduced to the Japanese domestic market. This guitar is one of such domestic models, a Japanese market Squier. They had two lines; vintage types and "Contemporary" models.
The former line's guitars were as less expensive based on the Fender Japan vintage models with less expensive parts, but the latter ones were not less expensive models and some of them had higher prices than "Fender" (Japan) models.

For your information, the "Fender Contemporary" models were the first Fender Japan models to be exported officially as Fender Stratocasters and Telecasters.

In Europe Squier "export" models with JV serial are highly appreciated, but that is about export models.
The Domestic Japanese Squier models might not "exactly" the same as as European export Squier models, so the installed parts might be different and the domestic Japanese Squier models were the second line of Fender guitars in Japan, so people might feel the domestic Japanese models were lower quality guitars than the export Squier's.

For these people I would like to emphasize that they were made in the same factory ("Fujigen") as the main "Fender" Brand & the "Squier" "export" brand by the same skilled craftsmen and the quality of the guitars, wood materials & build accuracy and so on look about same though they used less expensive parts like pickups, bridges, tuners and so on.
I think the difference between Squire's domestic & export models and Fender Japan middle ranged models in the era is not so great.

These Japan built Squier models are not made anymore. Current Squier models made in China and Indonesia & elsewhere which may seem to be of lesser quality.''

dalje podelio sam Fnder Japan iz perioda 80ih koji je daleko bolja gitara od JV Squirea čisto koliko su cene sumanute

1984 Fender St556 Stratocaster White Fujigen Hot Rod X Dragster daleko bolja gitara i bila prilično skuplja od Squira a čovek traži $375.00

https://www.ebay.com/p/1984-Fender-St55 ... 3006460887

ŠTA SU CONTEPORARY FENDERI NE JEFTNIJI SQUERI - EVO U WIKIJU https://en.wikipedia.org/wiki/Fender_Co ... ster_Japan

podelio sam i 2 linka sa sjtova jedan je zvanični fender forum, pa valjda znaju koliko im koštaju gitare?

tema je koja je fer cena za JV SQUIER 1983 godište in good shape! www.strat-talk.com/threads/what-is-a-fa ... pe.197811/

najbolji model ka se pojavio ''When new in 1982 they cost £230GBP''

SLIČNA PRIČA JE I U OVOM LINKU SMO O TELCIMA I TO SAM PODELIO http://www.tdpri.com/threads/1983-jv-sq ... ed.295940/
ZNAČI LJUDI SU IH PLAĆALI OD ISPOD 300$ PA SVE DO IZNAD SOMA- ima neki koji se radovao jer su ga ošišali..TAKVIH FORUMA IMA PUNO, PA ČITAJTE TEME KOGA ZANIMA DA KUPI...

OTREŽNJENJE AKA ISTINA BAREM PO NAJBOLJIM POZNAVOCIMA I KATALOZIMA + KNJIGAMA+CENOVNICIMA ONDA I SAD

''The first wave of JV series Strats intended for the Japanese market carried full Fender branding. That is, a Fender ‘spaghetti’ logo on the headstock and no reference to the Squier marque at all' Kao što rekoh PISALO JE SAMO FENDER KAO NA KLASIČNIM FENDERIMA NA TIM PRVIM KOJI SE SKUPLJAJU

PREDSTAVLJENI SU SVETU U PETAK SEDMOG MAJA 1982 GODINE I TO REIZDANJE 57 I 62 SA PONAVLJAM VELIKIM I PRAVIM NATPISOM FENDER SVE JE ISTO KAO KOD AMERA TO SE TRAŽI .....SAMO je dotato umesto jednog dela sitno Squier i takvih ima malo TO SE SAKUPLJA ....ALI JE OPET SAMO SQUIER PA NEKO ETO MOŽE DA TIH PAR 100 EVARA ALI SVE OSTALO JE VAĆARAENJE NA KONTO SLAVE TIH MANJE OD 3000 KOMADA ukratko. TI PRVI SU MOGLI NAĆI DO 90IH NOVI ISPOD PRI 300 fUNTI JER SU TAMO IZVOŽENI NAJVIŠE PORED NEMAČKE ....
CENE U jAPANU PO IZLASKU NA TRŽIŠTE

NAJBOLJI ST’57-115 1957 REIZDANJE JE KOŠTAO Y115,000 U JAPANU A SST-45 1957 SVEGA Y45,000

ovde se vidi taj vrat znači to se skuplja a ne Squier ogromno pa koso Sratocaster..ali kupujte šta ko želi...vaše pravo..ovo samo da razgraničim o poznavanju činjenica.TELO JE DRUGO ALI VRAT JE OD GITARE KOJA SE SKUPLJA TO JE TAJ ČUVENI ''JV'', A NE VELIKO SQUIER :bambi:

Jedno je Japanac reizdanje kasnije a drugo je to što se sakuplja Gospodo draga
Image
neću se na dalje baviti ovim stvarima, ispisao sam dosta više sa linkovima, ali onda pomislim pa čemu? To čuvam za svoj FB page....

TOLIKO O TOME ŠTA JE JV, ŠTA JE PRAVI JV KOJI SE SAKUPLJA I KOJIH IMA JAKO MALO... :ziveli: i nije ništa ni sa riverba ni sa i ebay a još manje kod nas, a sve ostalo je klasičan JV bio 57, 62 ili ma koji god i kvalitet im šeta baš tim 57 i 62 od poluretana preko tela iz 3+ delova, najjeftinijih magneta i slično....E takvih ima pun E-bay i Riverb samo neko traži 1200$ i vaćari na konto slave gore pomenutih a drugi su normlani pa treže da kažem realno...ali njihovo pravo :ziveli:

ebati Skvajer.... :) :bambi: napraviše kao da je bem li ga šta....

MIKI-DJORDJE

Post by MIKI-DJORDJE » 08 Jan 2018, 21:16

ivan242 wrote:
08 Jan 2018, 20:36
Overdrive wrote:
08 Jan 2018, 20:20
ivan242 wrote:

Malo sam karikirao Mikija,nek mi oprosti... :bambi: Uvek sam preferirao i slusao"slowhanda"...Generacija sam onih koji su se divili Alvin Liju sa Vudstokai pocetkom pesme "Idem kuci".Citao sam da je Blekmur izjavio da ga je na nekom koncertu devojka iz publike otreznila:"Idi kuci pa vezbaj-juri,ovde sviraj"
Opušteno brate :ziveli: , nema zamerki....ljudi smo....najluđe od svega je što je čovek bluzer pazi ti koje je to tek ludilo :lol: i apsurd :bambi: ....Srederi mogu da crknu od muke :D :bambi: ..I ja volim bluz naravno.... :ziveli: ''trovao'' sam se njime počev od 17te god kada je brat doveo mog budućeg učitelja kome nisam dao ni dinar ali sam najviše naučio, bio sam malo umišljen kao ''najbolji'' u gradu za svoje godište tako neki kazivali..pa me on spustio na zemlju i reko da se manem Hejvi metala i Gunz and Rozez a da cepam bluza..Mada sam Endrixa voleo tad baš žešće, gledao vudstok i skidao nije bilo neta ni tabova...Imao sam Cilj ''biti naj i bežati preko'' ali vaj Srbistan je čudo i naša administracija...Čak sam morao da kupim naše državljanstvo jer nisam rođen u srbiji a u izvodu mi piše ''nacionalna pripadnost Srbin'' nego to je već lična priča.... :bambi:

čevok neda komentare jer ga smaraju, a lik je max skroman...u onom ''craking the code'' ga spomenu MAB kada je pričao o brzom sviranju kako prsti moraju biti fiksirani, pa dodaje ''ali ima moj drug koji ih ne fiksira, odličan gitarista super brz DJC'' msm...Opasne su mu ove fore sa FR kao slajdom da svira, e to je već tema kakvih babaroga gitarista ima ali ne vole slavu....

šta kaže Majkl Anđelo Batio http://mabforum.proboards.com/thread/13 ... house-past ''Dannyjoe is truly a great guitarist and I consider him a good friend. Like BKW said, it is a matter of personal taste. Technique, speed, feel, taste, phrasing, etc... will be argued until the end of time! That is what makes music so great. It is more subjective than other entertainment fields. Glad you posted. Dannyjoe ROCKS! ''

inače zvanično je beše 17 i po ili 18 a nezvanično 2o do 22 po sekundi , ima u Guitar Worldu njegova slika i izređani svi uključujući pokojnog Shawna, preko ''faca'' kao što su Satch, Vai ima i fusin gitarista itd....
obrati pažnju na 58 sekundi snimano vašljivim telefonom ono kad je relax neverovatno brz....šetluje gitaru i šreda...Inače gitare su mu za shred samo takve...

i onda kada mi spominju neke naše Šošone koji sviraju ovo od ovoga, a ovo mu pravi Muja iz Donji Dud msm..stalo mi je kao do lanjsakog snega...Ima kod nas jako dobrih ljudi i muzičara, ali bolida imamo za izvoz, bili bi najbogatija zemlja da izvezemo par % lidboa....ne mislim na tebe da ne budem misunderstood

hajd uzdravlje :ziveli: Sve OK ništa ne zameram brate ..sve opaske i pošalice su na mestu...svako greši pa i ja.....opušteno :ziveli:

Post Reply