At 30 notes per secund, You have NO friends!

Salu na stranu, sto se tice teme, cenu zaista formira ponuda i potraznja, ali ne mogu sada ja da dam nesto u oglase sto kosta 100 evirca, i trazim 300

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
At 30 notes per secund, You have NO friends!
OVCA wrote: ↑08 Jan 2018, 18:38Evo ti ista gitara po "narodnoj ceni",tricavih 60e:https://www.kupujemprodajem.com/Squier- ... ilter_id=4metalstringer wrote: ↑08 Jan 2018, 02:50Hvala ljudi. Kada sam mu trazio da mi posalje jasnije slike nekih delova gitare, pogotovu zadnju stranu headstock-a gde je serijski broj, poslao je sa 1-2 m daljine. Kada sam mu rekao da gitar nije japanac vec kinez i da moz vredi oko 100€ nastao je tajac, batalio covek razgovor
Ne postoji Squier sa natpisom velikim squier sa US magnetima, već sam napisao imaš sliku glave i koliko i kada su naprvljeni...Svi ostale nemaju ništa ni blizu od toga...Kapiraš reč je o greški ili grešci ili ti premišljanju Fendera, posle su prosto razgraničili šta je Fender MIj a šta treba biti Squier da ne bilo zablude...I ne može biti 1983 jer su rađeni 1982 . A Squier Stratocaster JV sa velikim Squier mogu naći za te pare veoma brzo, samo zašto bih ti ja tražioTenji wrote: ↑08 Jan 2018, 22:57Miki, ono cudo od posta ja ne mogu procitati. Vidim da si guglao, to je dobro. Neka se zavrsi na ovome - ako nadjes negde JV Squiera sa americkim magnetima i americkim hardverom (za pocetak dobar giveaway je sto pise Fender na sedlima) iz 83-ce za 300 evra, javi mi odmah. Kupicu ga, a i casticu te. A do tad, ziv i zdrav bio.
Edit: Evo komil moze da okaci koju sliku da vidis kako izgleda, on ima jednog.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests