aha isto kako beše da nema nikakvijeh Squier-a džejvija za 350e pa eto za 300e danima stoji na KP pa što ga ne kupi

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
aha isto kako beše da nema nikakvijeh Squier-a džejvija za 350e pa eto za 300e danima stoji na KP pa što ga ne kupi
to je mit veruj mi, da se ne ponavljam pogledaj par strana u nazad napisao sam baš kada su izašli ali u dan tačno kad su predtsvaljeni gde, prvo je Fender radio par komada sa Fender velikim imenom kao na pravim F e oni su traženi ne zbog kvaliteta već jer ih nema puno neko kaže 3 hiljade neko nešto ispod. Ostalo su Squieri imaju kalsičan natpis kakav znao sa VELIKIM Squier i cene su bile šarene zavisno od tipa, ljudi se lepe za 57 i sl ...kada se zavrti priča to je čudo, naravno sada je bolje vreme za informacije ali isto tako neko nešto ''lupne'' na nekom forumu neko prekopira i krene da se vrti....Primera Tokai iz tog vremena ili Fernandes je bio osetno bolja gitara, fender i dan dans besni zbog toga i uvek ih ponižava ali džaba im je Tokai je tataMargos wrote: ↑01 Feb 2018, 11:38Kazu da su ti Squieri do 83,84 najbolji.Kao najpriblizniji Fenderu .Posle im polako pada kvalitet i sta ti ja znam
Da nemam plocicu orliginalnu.Gitaru sam uzeo od nekog matorog tezgarosa.Svirao je svadbe godinama pa je shodno tom mentalitetustavio plocicu sa njegovim inicijalima ugraviranim .Bio je na njoj i pokusaj neke pozlate.Ja sam je skinuo naravno i kupio neku sa nekog skvajera
Znas i sam da ono nije JV. Nego daj i meni tog Fendera Japanca za 600 evra u private.MIKI-DJORDJE wrote: ↑01 Feb 2018, 19:25aha isto kako beše da nema nikakvijeh Squier-a džejvija za 350e pa eto za 300e danima stoji na KP pa što ga ne kupi![]()
![]()
Delio sam Vam, ja u klin Vi u ploču protiv sveta, treba snkcije oper da nam uvodeTenji wrote: ↑01 Feb 2018, 20:04Znas i sam da ono nije JV. Nego daj i meni tog Fendera Japanca za 600 evra u private.MIKI-DJORDJE wrote: ↑01 Feb 2018, 19:25aha isto kako beše da nema nikakvijeh Squier-a džejvija za 350e pa eto za 300e danima stoji na KP pa što ga ne kupi![]()
![]()
![]()
Mislim da su blanko pločice jako jeftine, bar na aliju jesu. Možeš da uzmeš jednu i ugraviraš JV kako bi gitara bila bliže originalu.
Da jesam i to stoji sve zavisi od modela za magnete. Msm Komile šta je važno šta mi kažu ovde 4 osobe kada pričam sa drugom koji je bio distributer za određeni grad u Uk da ne znate bolje od njega i kataloga? Da za blokove stoji od modela do modela, ma kakvih 99% isto ? Znači ljudi kada su kupovali vide da je isto Fender i Squier i onda kupe Squier ovi što nemaju kintu a ovi koji imaju čisto eto iz štosa plate duplo više i kusur jer eto tih 1% je prestiž. pa moždakomil wrote: ↑01 Feb 2018, 20:23Miki, prvo si govorio npr. da su magneti na JV Squier-u keramički i nekvalitetni. Onda je tri četiri osobe govorilo da nisu. Ti si opet ponovio da jesu. Onda si nedelju dana kasnije ti krenuo da poučavaš da su Alnico... itd. Sad pričaš da je tu tremolo blok loši da nije od rostfraja
Blok je inače masivan i čelični, dakle, nekih 99% isti kao na američkom matorom Fenderu. Uglavnom, ne kažem ni da sam sve to čitao, jer je meni lično jako teško za čitanje, ali ne vidim šta mi ovde radimo. Prvo ga pljuješ strašno, sada ga kao hvališ....
Termin Japanese Vintage se koristi u dva-tri konkteksta, i nema tu nikakvog brkanja. U najširem kontekstu pod JV se govori o , pa, skoro svemu iz 80-ih iz Japana. Kada se kaže Squer JV onda se najčešće misli baš na tu jednu (ili trunka više) godinu strat gitare, nezavisno od baš tačnog natpisa na glavi. U časopisima takođe svako pojasni na šta tačno misli kada za to ima potrebe. Uglavnom, to jeste solidan strat.
ShowmasterMIKI-DJORDJE wrote: ↑01 Feb 2018, 20:05ove i ima baš kao strat da ne tražim ja ih zovem Ash a moguće da im je baš i to ime, ne zameri mozak ni je leru...
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest