Napokon gotov. Cekao sam dva meseca da stignu dva volume pota iz banzaija. Jedan paket se izgubio, pa poslali opet i stiglo sinoc nakon 3 nedelje. Zavrsio sam oko pola 2 i probao na brzinu da sve radi. Nije bilo problema, ali sam minimizovao sansu da nesto podje po zlu posto sam svaki modul posebno testirao koliko je bilo moguce pre finalnog sklapanja.
Par prvih utisaka: clean je skroz clean i zvuci dobro, ali mozda malo tisi nego sto sam ocekivao. Nisam siguran ni da ima unity gain. Moracu sutra da proverim lepo, ovo je bilo kroz fly 3 koji sam ionako morao da stisam dosta. Crunch je fenomenalan, otprilike kao neki plexi. Moze da bude ili kao malo raskosniji clean kada je gain nize ili kao crunchy plexi kad se pojaca. Sa pedalom ispred verovatno moze da bude dobar ritam kanal i za nesto tvrdje. OD kanal je vec klasika, zna se sta je. Nisam primetio neki sum, ali videcemo vec kad povezem na interface pa poredim sa amp simovima.
Switching radi super, nema nikakvih sumova, klikova i slicno. Neka ostane da proverim i to preko interface, ali da ima necega sto je iritantno, culo bi se i na "nocnoj" glasnoci. Svidja mi se ovaj Takamisawa a12w-k relej, bolji je od onih Omron koje sam koristio na IIC+. Prvo, vuce manje struje, a drugo ne cuje se ovako mehanicki kad klikne. Omron ima bas glasan klik, jos 3 komada u IIc+ kad opale u isto vreme bas znaju da se cuju. Izgleda su mi slicni i u Yamaha receiveru posto i tamo cujem isti mehanicki klik kad ga palim ili menjam uredjaj koji pusta muziku. Nista na zvucnike, ali se cuje ovako. Tako da, preporuka za Takamisawa, vredi tih para.
Uglavnom sam zadovoljan kako sam isplanirao prostor i layout, al da mogu, promenio bih par sitnica. Ne znam zasto sam bright switcheve napravio da idu gore-dole, a channel switcheve da idu levo-desno

Ne smeta nista, samo nije previse intuitivno ko prvi put vidi. Drugo, pomerio bih ovaj glavni modul sa lampama za 1-2 cm unazad. Racunao sam da gurnem sto vise napred da bi imalo mesta da se lagano izvade lampe bez da se skida zadnji panel, ali moglo bi i da je jos malo unazad posto su jackovi skroz dole a lampe skroz gore. Ovako je ok, ali je prednji panel dosta blizu pa je bilo malo komplikovano zalemiti veze do prednjeg panela.
Evo par sugavih fotki mobilnim, uslikacu lepse ovih dana, pa se nadam i da usnimim nesto.