Stade mi mozak jopet.....
setih se ''Oni žive'' aka ''They Live'' sve je to kao u tom filmu....Toliko zeznuto da se ni ne vidi, ne možeš pravog rokera naći moraju naočare, moraju i za dobre oglase itd.Naravno čast izuzecima

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ha,ha,ha,sad ste stvarno ispali smesni...Covek nije preprodavac a ni nepismen.Naprotiv,covek je intelektualac,kreativac i ekscentrik.Zaradjuje svojim radom,koliko svi mi ne zaradimo za godinu dana.Ima ogroman studio u kuci a kuca je uredjena necovecanski,em skupo,em sa ukusom,Ne zelm da otkrivam identitet,jer mozda on ne bi zeleo ali mogu da kazem da je covek u pogledu gitarske opreme i raznih drugih stvarcica,pravi manijak.Ovo sto pise je ziva istina.Za njega je sve ovo igra.I nikada nece dopustiti da nesto bude na vas ustrb.Ladno moze da vam da stvar vrednu par stotina evra za nesto sto vredi ispod 100,samo ako mu se to nesto dopada...Licno sam imao takva iskustva.Necu vise da ga velicam,da ne ispadne da sam mu ja neki "drveni" advokat ali mislim da nije u redu da se pljuje po "defaultu".Ajde.nenadg wrote: ↑09 Feb 2018, 11:43Хајде, ако занемаримо словне грешке, па чак и граматику, . . . куцало се у брзини, али шта је са мисаоним током неких постављача огласа ?
https://www.kupujemprodajem.com/fender- ... -oglas.htm
Пост скриптум: За замену, под редним бројем 10), одговара и неки "чудни алат или машина".
Da pozovem Mikija da te pita "za rucak sa Pianinom"?OVCA wrote: ↑09 Feb 2018, 16:20Ha,ha,ha,sad ste stvarno ispali smesni...Covek nije preprodavac a ni nepismen.Naprotiv,covek je intelektualac,kreativac i ekscentrik.Zaradjuje svojim radom,koliko svi mi ne zaradimo za godinu dana.Ima ogroman studio u kuci a kuca je uredjena necovecanski,em skupo,em sa ukusom,Ne zelm da otkrivam identitet,jer mozda on ne bi zeleo ali mogu da kazem da je covek u pogledu gitarske opreme i raznih drugih stvarcica,pravi manijak.Ovo sto pise je ziva istina.Za njega je sve ovo igra.I nikada nece dopustiti da nesto bude na vas ustrb.Ladno moze da vam da stvar vrednu par stotina evra za nesto sto vredi ispod 100,samo ako mu se to nesto dopada...Licno sam imao takva iskustva.Necu vise da ga velicam,da ne ispadne da sam mu ja neki "drveni" advokat ali mislim da nije u redu da se pljuje po "defaultu".Ajde.nenadg wrote: ↑09 Feb 2018, 11:43Хајде, ако занемаримо словне грешке, па чак и граматику, . . . куцало се у брзини, али шта је са мисаоним током неких постављача огласа ?
https://www.kupujemprodajem.com/fender- ... -oglas.htm
Пост скриптум: За замену, под редним бројем 10), одговара и неки "чудни алат или машина".![]()
Imao sam oba Riota Standardnu, Reloaded i US dream....d-e-x wrote: ↑10 Feb 2018, 08:06Možda je i ta pedala jer vidim da je onaj prvi lik skinuo sa oglasa.
Mozda je i dobra kopija ali to bih baš morao da sviram i da mi se svidi do jaja pa da je kupim. Ovako na neviđeno,iz drugog grada, 70€ ....totalno mi ne ide u glavu kako to neko kupi.
Za 30 € ima jojo us dream koja je fina pedala u tom fazonu i dosta je ljudi hvali.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests