https://www.kupujemprodajem.com/64254-3 ... -ocene.htm A NA strani broj 5 dao mu PianoFaki 8 OSAM OCENA!!! KOJE LUDILO

hajd da prebrojimo ček ček

vi'š ti šta je KP mafija kako se ližu '' Kao i svaki put do sada, saradnja za primer. Moja preporuka.'' pa onda zančin '' Dokazano pouzdan saradnik. Sve najbolje o Ivanu.''
Nemoj neko da mi kaže kako su preprodavci super a posedno Piano znači bez šale sa kim vidim da je sarađivao više od 1 ne kupujem niti mu išta prodajem stvar principa,
I onda ''Jao nemoj on je dobar, meni je dao gitaru, a meni je kazao da sam divan...dao mi malog zeku ''
Ne znam da li neki kapiraju matematiku ali ovom hranitelju našeg naroda i mega muljutaru je dovljno da ima 10 vakih saradnika i to je više od 300 ( 10 put 31) poz ocena pa Vi vidite, E moja Srbijo

Kažu da smo mi ponosan narod pa gde je tu ponos?
Jeste da treba par minuta ali kad neko ima ocena šta se sve tu može naći msm ako međusobno dele po 30 poz, pa je tu i Mare i Pavle pa neki Vlado koji mu dade 5, pa ondak ja pogledah njega pa odoh do Danka, to beše onaj što pravi gitare? i njemu Pianino 5 zalepi ocena hahaha eeeee daklem strašno....