svaka cast druze , ne znam sta vise da kazem .....

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Jeste.Critical wrote:Uradjena je na isti princip kao ona (tj koliko vidim istog je oblika)
Da, razmišljao sam i ja o tome.kljaja wrote:Gitara je odlicna samo ja bih stavio manje kapice na potenciometre ove strse nekako.
NikolaNis wrote:E pa Videne ovo je stvarno super, vidim ja da će da padne jedna serijska proizvodnja ovog tvog modela, evo sada kada se polako približavamo Evropskoj uniji (valjda hoćemo) mogao bi da uzmeš jedan kredit za mala preduzeća i otvoriš fabričicu za početak a kasnije neka svetski proizvođači drhte pred naletom MADE IN SERBIA gitara.
Pa **** ga, volim da širim optimizam oko sebe...viden wrote:NikolaNis wrote:E pa Videne ovo je stvarno super, vidim ja da će da padne jedna serijska proizvodnja ovog tvog modela, evo sada kada se polako približavamo Evropskoj uniji (valjda hoćemo) mogao bi da uzmeš jedan kredit za mala preduzeća i otvoriš fabričicu za početak a kasnije neka svetski proizvođači drhte pred naletom MADE IN SERBIA gitara.
Posebno mi se dopada ideja o uzimanju kredita.
Pa šta bi vi hteli?sinisake wrote:Nego, da li bismo mogli da cujemo neke snimke?
Kako ta lepotica radi, bas me zanima?
Ma, tako je najbolje, nema varanja, direkt u line-in i eventualno neki Amplitube, pa da cujemo...viden wrote:Pa šta bi vi hteli?sinisake wrote:Nego, da li bismo mogli da cujemo neke snimke?
Kako ta lepotica radi, bas me zanima?
I da izgleda lepo i da dobro zvuči?
Šalu na stranu potrudiću se da je snimim kol'ko-tol'ko pristojno.
Inače nemam dobro pojačalo, integrisana muzička....
Al' potrudiću se da se negde "ogrebem" za snimak čim ugrabim malo vremena.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest