Casovi gitare

Moderators: dejankuki, Reverse

Critical
PedoBear

Re: Casovi gitare

Post by Critical » 02 Aug 2008, 01:05

Mnogi veliki gitaristi su ljudi koji nikada neće psovati ili vredjati ili pak pokazivati da nešto neznaju
Dobro je sto nisam veliki gitarista ,jos bih se i uvredio na ovu konstataciju .....
Vama se divim kako ste veoma inteligento izbegli reklamiranje vaših škola
Hvala ,hvala,i ja se vama divim do imbecilnosti...
Svako ima pravo da se ljuti, ljutnja je privilegija svih nas. Pozdrav.
Ko se ljuti ..... da ne kazem sta....

Pozz

kadenca

Post by kadenca » 02 Aug 2008, 01:09

KnightOfDoom wrote:Veruj mi na rec da ni jedan moderator ovde nema nikakvu vrstu privatne skole. Ni muzicke ni joga, kung-fu ili tako nesto. A kontam da je kompliment to sto su te ove "online besplatne skolice" ucinile ugrozenim.
Pa ja to uopte ne radim, pogrešno ste razumeli. Pozdrav.

Critical
PedoBear

Post by Critical » 02 Aug 2008, 01:11

Pa i ti si mene pogresno razumeo...
Nisam ja tebe vredjao,ja to onako iz ljubavi i divljenja prema vama

kadenca

Post by kadenca » 02 Aug 2008, 01:18

Critical wrote:Pa i ti si mene pogresno razumeo...
Fantastična promena ličnosti. Genijalno. Ali istina uvek ostaje istina. Pozdrav.

Critical
PedoBear

Post by Critical » 02 Aug 2008, 01:22

kadenca wrote:
Fantastična promena ličnosti. Genijalno. Ali istina uvek ostaje istina. Pozdrav.
Pa nisam ja dzabe PedoBear,mogu ja da se izmenim pa da budem i nindza koornjaca ili splinter....
Pa da istina ostaje istina,ti bi mogao da se kandidujes za nekog predsednika ili gradonacelnika ili da osnujes neku stranku tipa STTP...

Pozz
Da znate,ja se vama i dalje divim i mislim da cu vam se diviti do kraja zivota:D

kadenca

Post by kadenca » 02 Aug 2008, 01:52

Critical wrote:
kadenca wrote:
Pa nisam ja dzabe PedoBear,mogu ja da se izmenim pa da budem i nindza koornjaca ili splinter....
Pa da istina ostaje istina,ti bi mogao da se kandidujes za nekog predsednika ili gradonacelnika ili da osnujes neku stranku tipa STTP...

Pozz
Da znate,ja se vama i dalje divim i mislim da cu vam se diviti do kraja zivota:D
Zašto se baviti politikom kad se može baviti muzikom bar za svoju dušu.Vidi se da si pametan dečko imaš se kome i diviti. Svaka ti čast. Ostani takav do kraja.

Critical
PedoBear

Post by Critical » 02 Aug 2008, 10:00

Zašto se baviti politikom kad se može baviti muzikom bar za svoju dušu
To i ja kazem,medjutim za svoju dusu ne znaci dolaziti na forum i traziti pocetnike kojima cete naplacivati casove ili se ja varam ,ja sam mislio da je to za svoj novcanik....
Vidi se da si pametan dečko
O hvala,hvala,za vas medjutim ne bih mogao reci nijedno ni drugo..... (ajde sto sam pametan ali,sto sam iskren)
imaš se kome i diviti
Divim se ja i majmunima (sto bi znacilo da ovo i ne mora da se prihvati kao kompliment)
Svaka ti čast
Ma svaka i vama chast,retko ko moze ovako lepo da me iznervira.
Ostani takav do kraja
Hocu naravno,zelim i vama isto ,nemojte se menjati ,Srbiji trebaju ljudi kao vi da nas vode kao zapadu ,tamo su isto sve cisti materijalisti..

Pozz

Dete epruvete
MF veteran

Post by Dete epruvete » 12 Sep 2008, 19:12

jbt koji off. zashto samo ne iskulirate lika i/ili ignorishete ga

Critical
PedoBear

Post by Critical » 12 Sep 2008, 19:18

CIka je banovan :banana2:

Psoriasis

Post by Psoriasis » 29 Sep 2008, 13:27

koji ste vi kraljevi jbt umesto da se dogovorite da zajedno napravite nesto(mislim na pedo medu i kadencu)-neki sajt sa snimcima,pdf fajlovima,lekcijama itd. itd... vi se vec...2 stranice ovog foruma svadjate i prepirete. al ako...mora i to neko =)

p.s. u pravu je meda on se makar potrudio da napravi nesto i to beslpatno...nema veze kolka je korist(meni je pomoglo XD)----kad je dzabe i sirce je slatko XD

letthereberock

Post by letthereberock » 05 Nov 2008, 11:47

Procitao sam samo postove na prvoj strani, pa da kazem nesto na tu temu. Ne slazem se da treba ici po svaku cenu kod poznatog i ekstra muzicara kao sto je Tocak kada si pocetnik. Kod njega treba ici na usavrsavanje. Znam lika koji je grdne pare dao Kepi (bubnjaru SMAK-a) koji mu je sve vreme pokazivao osnovni ritam (tu ta tu tu ta). Dao je preko 200 evra i sad ne zna nijedan prelaz da odsvira. To sam i ja kao basista mogao da mu pokazem.

Critical
PedoBear

Post by Critical » 05 Nov 2008, 12:22

Ne slazem se da treba ici po svaku cenu kod poznatog i ekstra muzicara kao sto je Tocak kada si pocetnik. Kod njega treba ici na usavrsavanje
Slazem se u potpunosti,zasto davati nekome 20e po casu (ili koliko vec kosta) da te nauci da sviras akorde,okej je kad naucis sve osnovne stvari da odes kod Tocka i da kazes e sad mi pokazi to i to :D

m@T@

Post by m@T@ » 10 Feb 2009, 00:24

RM Tocak, izgovori ucenika i njegove primedbe
[youtube]aASkhaBn2LE&feature=channel_page[/youtube]
[youtube]9nyUeJMIghw&feature=channel_page[/youtube]

guitarman

Post by guitarman » 04 Aug 2009, 03:35

E sit se ismejah :lol: :lol: :lol:

Grunger90

Post by Grunger90 » 21 Oct 2009, 00:41

pa znas sta,ja isto sviram mozda kao ti i to sam naucio preko neta bukvalno,jedino su mi na pocetku dolazili neki drugovi samo da mi objasne neke pocetnicke stvari. Pa ja kontam da polovina muzicara u srbiji(a i dalje )nezna vise od 50% teorije. Ne kazem ja da nije lose,cak super je znati dosta teorije,al proci ce ti mnooooooooooogggooo vremene dok sve to ne savladas. ae pozz

Post Reply